Hjertelig velkommen!

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din yogalærer og yogaekspert. Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg hjælper dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke. Jeg er ekspert i at skabe unikke yogaoplevelser for krop og sind, og jeg glæder mig over, at du har lyst til at være med på yogamåtten.

Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere og yogaelever. Jeg er uddannet inden for yin, yang, hatha og vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness- og meditationslærer, og så er jeg uddannet HA(psyk.) fra Copenhagen Business School.

Cathrine Koefoed

Vi tilbyder

Online yoga

Dyrk hjemmeyoga i dine egne, trygge rammer, og mærk yogaens effekt på din krop og dit sind. Jeg har skabt Cathrine Yoga Online – en selvkærlig medlemsklub med et evigt voksende yogabibliotek bestående af yogavideoer og mindfulness meditationer.

Yogarejser

Tag på en uforglemmelig yogarejse for krop og sind til nogle af verdens skønneste spots. Sammen med min partner, Tommy, er jeg medejer af rejsebureauet, Cathrine Yoga Travel – et personligt rejsebureau, der arrangerer anmelderroste yogarejser til Bali, Zanzibar, Sri Lanka, Spanien, Sverige og Danmark.

Yogauddannelser

Drømmer du om at blive uddannet yogalærer? Cathrine Yoga Academy tilbyder dybdegående yogauddannelser inden for yin yoga, yang yoga og mindfulness meditation. Jeg glæder mig til at tage dig på en professionel og personlig rejse.

Hvad yogagæsterne siger

“Jeg har været på Yoga Retreat på Zanzibar med Cathrine. Hele konceptet er gennemtænkt til mindste detalje. Det er let, at vide præcis hvad du får med i rejsepakken og det skaber tryghed. Det er dejligt, at ekstra oplevelser er frit valg – som du kan tilkøbe efter ønsker og behov. Både Yin/Yang Yogaen og Yin Yogaen er balsam for krop og sjæl. Timerne er veltilpasset både tidspunkterne på dagen og til gruppen. Jeg følte mig både inspireret, afspændt dybt ind i cellerne og i trygge hænder. Flere teknikker blev gentaget hen over dagene – både i den klassiske udgave og i forskellige variationer ~ og jeg føler virkelig, at jeg også har rigtig meget med hjem, som jeg kan tilføje til mine daglige åndedræts- og meditationsritualer. Cathrine er både en top professionel Yoga instruktør og et meget inspirerende, hjertevarmt menneske. Den energi Cathrine og Tommy skaber sammen ~ er et spejl af det stærke fundament og den grounding, som Cathrine inviterer ind til via yogaen.1000 1000 tak for en fantastisk rejse. Onlineuniverset er købt og jeg er med stor taknemmelighed i gang og videre på mit eget selvkærlige yogaeventyr. Namaste!”

- Anja Smed

“Er lige landet efter 12 ubeskriveligt fantastiske dage på Bali, fra Cathrines Yogaretreat. Og hold nu op! Sikke en oplevelse! Hendes hjertevarme, rummelighed, visdom og kærlighed, får en til at føle sig helt tryg! Cathrines undervisning fik mig til at glemme tid og sted, og jeg er nu blevet så afhængig af hendes Yin Yang Yoga, at jeg starter hos hende i Yogacentralen! Jeg giver hende min aller varmeste anbefaling, og jeg skal helt klart på Yogaretreat med hende igen – og vil anbefale alle at gøre det samme.

- Josefine Dalsgaard

“Er netop hjemkommet fra et fantastisk Yoga-retreat på Bali, hvor jeg for første, men bestemt ikke sidste gang, stiftede bekendtskab med Cathrine. Cathrine formår at sætte nogle uhøjtidelige rammer, men med et højt fagligt niveau, med respekt for de enkelte deltageres formåen. Hendes undervisning er særdeles alsidig, og hun formår at motivere, via hendes dedikerede og smittende tilgang. Hun ramte mig lige der, hvor jeg ikke havde været i mange mange år – Jeg er dybt taknemmelig for at have lært Cathrine at kende, og jeg skylder hende en stor tak.

- Ole Storgaard

”Det er helt vidunderlig, skøn yoga du laver, tak. Det har givet mig så meget ro, jordforbindelse. Din yoga er i roligt tempo, som jeg nyder. Min nattesøvn er blevet betydelige bedre. Tak, Cathrine!”

- Charlotte Svea

“Hun har den skønneste ro og behagelige stemme. Hun er tydelig og god til at forklare de forskellige sammenhænge. Jeg vil anbefale hende til enhver der ønsker at finde roen i sig selv ❤️”

- Lillian Rosenkrands

“Jeg har fulgt Cathrine i snart et år – og ingen er som Cathrine. Hun passer perfekt til mig og mine ønsker, og jeg føler mig hjemme. Hendes stemme er dejlig blid, hun er meget professionel og hendes materialer er helt unikke. Jeg har lige været på retreat ved Vesterhavet og drømmer mig bare tilbage. Det er HELT sikkert ikke sidste gang, at jeg skal give mig selv det i gave. Tak Cathrine og Tommy og hele teamet bag for nogle dejlige dage ❤️”

- Ane Nielsen (Vesterhavet, 2021)

“Jeg har netop været på Yoga Retreat ved Vesterhavet med Cathrine Yoga. Det er Yoga Retreat, man ikke vil hjem fra. Det er forkælelse på højt niveau – både hvad angår Cathrines yogaklasser og den fantastiske mad, der bliver serveret af Lea, som pirrer alle sanser. Omgivelserne ved Henne strand gør det bestemt ikke dårligere. Det var anden gang, jeg har været med Cathrine og bestemt ikke sidste gang. Tak for dig Cathrine.”

- Helle Strunge (Vesterhavet, 2021)

“Så er jeg hjemme i DK igen efter 10 fantastiske dage på Zanzibar! Denne rejse har været helt utrolig lærerig, inspirerende og spændende. Jeg har grinet og grædt. Jeg har mødt de mest fantastiske kvinder og mødt nye sider af mig selv. Jeg er blevet grounded og har fundet et sted hvor jeg hører til. Cathrine er den mest fantastiske og inspirerende yogalærer – som har gjort hver en yogatime til noget helt specielt. Denne rejse vil jeg aldrig glemme! Namasté.”

- Sarah Tvede