BLIV MEDLEM AF YOGAKLUBBEN

Dyrk yoga, når det passer dig!

Gør som +3.000 andre glade yogaelever, og bliv en del af DK's mest selvkærlige yogaklub 🧘‍♀️

 • 🪷 FORÅRSTILBUD 🪷 Spar 50 % på årsmedlemskabet t.o.m. d. 22. apr. 2024 🧘‍♀️
 • Styrk dine muskler, stræk dit bindevæv, og få ro på tankerne!
 • Selvkærligt yogabibliotek med 200+ yoga- & meditationsvideoer
 • Støttende yogakure og liveklasser til din hverdag
 • Glæd dig til DK's lækreste yoga-app ⭐⭐⭐⭐⭐
 • Chromecast og offline streaming via Cathrine Yoga appen
 • Nyt indhold hver eneste uge til din yogapraksis!
 • Tilbuddet er gyldigt for nye brugere og i den første periode.
Anmeldelse 1 Anmeldelse 2 Anmeldelse 3
4.9 ud af 5 med over 1.045 anmeldelser
Vælg abonnement
Ingen binding! Opsig når som helst.
MobilePay Kreditkort
Cathrine står i yogalokale med sin yogamåtte

Yogaklubben er dit selvkærlige pusterum 💕

Alt det, du får som medlem:

Kom i gang med at dyrke online yoga i dine egne, trygge omgivelser, og når det passer dig. Styrk dine muskler, stræk dit bindevæv, og få ro på tankerne. Glæd dig til at blive guidet ind i de forskellige yogagrene, og nyd en skøn stund med dig selv på yogamåtten!

Bliv en del af Danmarks største online yogaklub med et evigt voksende yogabibliotek inden for både yin yoga, yang yoga, yin yang yoga og guidede meditationer.

Glæd dig til:

🌸 Få adgang til +200 yogaklasser og meditationer – og der kommer nye klasser til hver uge!

🌸 Deltag gratis på alle yogakure – også de tidsløse af slagsen. Dem finder du pt. 11 af – lige fra Smidighedskuren til Mindfulnesskuren og Begynder Yogakuren.

🌸 Vær med, når vi dyrker liveyoga sammen i min lukkede Facebook-gruppe – kun for medlemmer. Dét sker oftest om mandagen, og kan du ikke være med live, så kan du nyde klassen senere inde i Yogaklubben.

🌸 Få adgang til alle funktioner i Cathrine Yoga app’en, som lige er blevet endnu bedre.

I Cathrine Yoga app’en kan du som medlem nu:

💫 se et kalenderoverblik over kommende liveklasser i Facebookgruppen.

💫 se nye videobånd, hvor jeg deler mine favorit-yogaklasser til årstiden.

💫 få et indblik i de top-10 mest populære yogaklasser blandt medlemmerne – til inspiration, så du kan prøve de andre medlemmers favoritvideoer.

💫 se et nyt overblik over alle yogakure, så du nemmere kan finde den helt rigtige yogakur til dig!

GRATIS! Hent appen

Danmarks mest populære yoga-app

Download Cathrine Yoga appen - dit selvkærlige redskab med +200 yoga- og meditationsvideoer, yogakure, sunde opskrifter og meget mere! Over +40.000 downloads og +1.000 anmeldelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cathrine Yoga appen

Yogabiblioteket består af:

1. Aftenyoga

Gør online yoga til en fast del af din selvkærlige aftenrutine. Få en beroligende og groundende afslutning på din dag. Ved at dyrke yoga om aftenen kan du nulstille dig selv efter en lang dag og klargøre din krop og dit sind til hvile. Herved aktiveres det parasympatiske nervesystem, som sænker pulsen, sætter fordøjelsen i gang og sørger for, at kroppen falder til ro. Prøv en gratis yogavideo →

2. Begynderyoga

Få et kærligt yoga-startskud og lær yogaen godt at kende. Måske er du helt ny til yoga? Eller måske har du bare holdt en pause fra yogamåtten? Uanset, hvor du er i din yogapraksis, så vil begynder-klasserne give dig en tryg og sikker introduktion til yogaens vidunderlige univers.

3. Børneyoga

Tag på en eventyrlig indre rejse og gør noget godt for dig selv og din krop. Børneyoga er for dig, der ønsker at nære dit indre barn – og klasserne er altså både for børn og voksne. Yogaklasserne består af styrkende og legende yang yoga, beroligende yin yoga og afslappende yogasøvn. Vi skaber plads til kreativ udfoldelse, fantasi, nydelse og livsglæde! Invitér meget gerne dine børn med på yogamåtten, og nyd en skøn og nærende stund.

4. Detox & fordøjelse

Styrk kroppens naturlige udrensningsprocesser med detox-yoga og meditationer. Yoga er en effektiv måde at arbejde med kroppens fordøjelse og udrensning – både fysisk og mentalt. Gør din mave glad, og brug yoga-klasserne til at styrke din krops naturlige udrensning.

5. Efterfødselsyoga

Genfind din indre styrke efter fødslen. Yogaklasserne hjælper dig med at genskabe kontakten til din bækkenbund samt dine ben- og ballemuskler. Du og din krop har netop gennemgået den største transformation af alle – du har skabt et nyt, lille liv – og nu fortjener både du og din krop et kærligt fokus på DIG.

6. Grounding

Slå rødder, og få jordforbindelse! Har du sommetider svært ved at sige fra i en travl hverdag? Yoga er den perfekte træningsform til dig, der ønsker at styrke dit fundament, så du kan finde balancen og roen til at hvile i dig. Yogaklasserne hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i kroppen.

7. Hormoner i balance

Skab dybere kontakt til dig selv. Vi kvinder er i nogle helt særlige energitilstande før, under og efter vores menstruation – og når vi er gravide. Hormoner, humørsvingninger, sensitivitet og følelser fylder på en anden måde. Yoga-klasserne består af en række blide og afstressende programmer, der virker beroligende på nervesystemet, reducerer stress og uro samt balancerer dit hormonsystem og din nattesøvn.

8. Morgenyoga

Gør yoga til en fast del af din selvkærlige morgenrutine, og få en fantastisk start på din dag. Yoga-klasserne består af en række yin yogastillinger, der hjælper dig med at samle dine tanker og finde indre ro. I det store yogabibliotek finder du også flere yin yang yogaklasser, der skaber varme, puls og styrke i din krop, og hjælper dig med at finde din indre power – en fantastisk måde at starte dagen på.

9. Selvkærlighed

Sæt tempoet ned, og skru op for nærværet, stilheden og selvaccepten. Yoga er en selvkærlig praksis, som skaber direkte forbindelse mellem krop, sind og sjæl. Brug yogaen som en kærlig pause i din hverdag, hvor du husker at tanke dig selv op, og lær at elske dig selv, præcis som du er.

10. Sov godt

Gør meditation og yoga til en fast del af din afslappende aftenrutine. Få ro på krop og sind og sov trygt! De tanker, som du fylder dit sind med lige inden du falder i søvn, er vigtige. Brug meditationer og aften-yogaprogrammerne som et kærligt godnat-kram til dig selv. På den måde kan du nemmere give slip på dagen og træde ubekymret ind i drømmeland. Prøv en gratis sovemeditation →

11. Stærkt immunforsvar

Drag omsorg for dig selv, og boost dit immunforsvar. Tag en kærlig pause i din hverdag, hvor du sætter tempoet ned og tager nogle dybe vejrtrækninger. Yoga virker beroligende på dit nervesystem og reducerer stress og uro i kroppen, hvilket er med til at støtte og styrke dit immunforsvar, så du kan forebygge (og måske helt undgå) infektioner og sygdomme.

12. Sund & stærk

Få sved på panden og styrk din krops funktionalitet, velvære og smidighed. Yoga er en effektiv træningsform, hvor du arbejder aktivt med din egen kropsvægt til at tone, styrke og stabilisere kroppen. Særligt yang yoga er den perfekte træningsform til dig, der ønsker en stærk, sund og stabil krop samt mere energi og velvære i hverdagen.

11. Gravidyoga

Styrk krop og velvære og skab forbindelse til din baby i maven. Gravidyoga virker både forebyggende og behandlende på graviditetsgener, og klasserne er tilpasset din gravide krop. Nyd de styrkende og groundende yogastillinger samt åndedræts- og meditationsøvelser.

12. Yoga for løbere

Yoga har mange fordele for både krop og sind, og når du kombinerer yoga med løb, kan du opnå endnu større fordele. Først og fremmest kan yoga hjælpe med at forbedre din fleksibilitet, balance og styrke, som er vigtigt for enhver form for træning – også løb. Yin yoga kan hjælpe med at øge fleksibiliteten i bindevævet, mens yang yoga kan styrke musklerne og forbedre din balance.

Yoga for mænd

Yoga er en fantastisk praksis, der kan hjælpe dig med at opnå både fysisk og mental styrke. Og disse yogavideoer er specielt designet til netop mænd. ⁠Når du dyrker yoga som mand, vil du opleve, at yogapraksissen hjælper med at afspænde spændinger og smerter i din fysiske krop. Måske har du stive muskler fra stillesiddende kontorarbejde? Eller fra intens træning?

Vis mere
Vis mindre
Cathrine Koefoed

Cathrine Koefoed

Din personlige yogalærer

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers og Cathrine Yoga app’en, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere, og så er jeg forfatter til Yin Yogabogen – Stræk dig i balance og Yang Yogabogen – Sund og stærk med yoga.

Sammen med min partner, Tommy driver vi Cathrine Yoga Travel, som arrangerer anmelderroste yoga-retreats til nogen af verdens skønneste lande fra Bali, Zanzibar og Sri Lanka til Spanien, Sverige og skønne Danmark.

Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness og meditation. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS. Jeg uddanner også nye yogalærere i både yin yoga og yang yoga i Cathrine Yoga Academy.

Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke.

Derfor er jeg så utrolig glad for, at du har truffet et bevidst og selvkærligt valg om at prioritere dig selv ved at skabe små åndehuller i din hverdag og mærke ind i din kerne.

Du kan altid fange mig på [email protected]

Namasté
Cathrine 💜

Cathrine viser en siddende yogastilling fra Yang Yogakuren

Du skal selvfølgelig ikke kun høre det fra mig

Sådan siger medlemmerne af Yogaklubben:

“Cathrine har en særlig evne til at give ro omkring sig, og hendes yogaundervisning er noget af det bedste, jeg har prøvet.” – Katja Hamalainen

”Yin yoga – og din skønne måde at guide på – er blevet en del af min hverdag. Jeg er glad for yogabiblioteket, hvor jeg har fundet mine favoritter. I 3 år har jeg gået på et ryghold hos en fysioterapeut – dét er jeg stoppet med. Jeg kan ikke undvære Cathrine Yoga Online.” – Lilian Alsted

”Jeg føler dyb taknemmelighed for hele yogaens univers. Ikke blot øvelser til styrke og smidighed af kroppen … Yoga giver mig livsindsigt, selvkærlighed og indre ro i mit sind. Dét har du om nogen kunne vise. Af hjertet tak.” – Catrine Scholle

”Det er helt vidunderlig, skøn yoga du laver, tak. Det har givet mig så meget ro og jordforbindelse. Din yoga er i roligt tempo, som jeg nyder. Min nattesøvn er blevet betydelige bedre. Tak, Cathrine!” – Charlotte Svea

“Cathrine er en af de dygtigste yogalærere jeg har mødt, hun er inspirerende og i sin undervisning deler hun gavmildt ud af sin viden og passion. Hun formår at skabe nogle trygge rammer, hvor man kan være 100% sig selv, og hvor der er plads til alle. Der er ingen forventninger til, at man skal være på en bestemt måde, her er der plads til at være DIG.” – Annette Møller

Få svar på alle dine spørgsmål:

Er der tale om et medlemskab?

Ja - Cathrine Yoga Online er din selvkærlige yogaklub. Der er ingen binding, og du kan altid opsige dit medlemskab under "Min side".

Jeg er nybegynder. Kan jeg være med?

Selvfølgelig! Alle kan deltage i mine yogaklasser – uanset niveau, alder og køn. Yogabiblioteket består af styrkende yang yoga, groundende yin yoga, mindfulness og meditationer for alle.

Hvad siger yogamedlemmerne?

"Cathrine er en af de dygtigste yogalærere, jeg har mødt. Hun er inspirerende og i sin undervisning deler hun gavmildt ud af sin viden og passion. Hun formår at skabe nogle trygge rammer, hvor man kan være 100% sig selv, og hvor der er plads til alle. Der er ingen forventninger til, at man skal være på en bestemt måde, her er der plads til at være DIG." - Annette Møller

Jeg er stiv som et bræt. Kan jeg praktisere yogaøvelserne?

Ja! Så er yoga et godt sted at starte. Yogastillingerne er for alle, og du vil helt klart mærke, at du bliver stærkere og mere smidig i din krop, jo mere du dyrker yoga.

Jeg er gravid. Kan jeg være med?

Ja! Jeg har skabt en række, skønne yogavideoer til dig, der er gravid. Gravidyoga er en effektiv måde at mærke ind i din krop og forbinde dig med din lille baby. Hjertelig tillykke med din graviditet 💕 Og når du har født, så finder du også både efterfødselsyoga og børneyoga inde i det store yogabibliotek.

Jeg vil gerne være medlem. Hvor og hvornår får jeg adgang til Yogaklubben?

Når du har tilmeldt dig, får du STRAKS adgang til yogabiblioteket. Du modtager dit personlige login pr. e-mail. Glæd dig til at start din yogarejse NU! 💕

Hvor ofte anbefaler du, at jeg skal dyrke yoga?

Lidt er bedre end ingenting! Jeg elsker personligt mine 3 x morgenstillinger, som jeg praktiserer hver eneste morgen - find yogavideoen inde i yogabiblioteket. Husk på, at det er DIN yogapraksis, så du bestemmer, og der er intet rigtigt eller forkert. For virkelig at mærke yogaens gavnlige effekter på din krop og dit sind anbefaler jeg, at du dyrker yoga 2-3 gange ugentligt.

Hvor lange er yogavideoerne?

Yogaklasserne varer fra 5-90 minutter. Varigheden er altid angivet, så du kan vurdere, hvilken klasse, du har tid til at fordybe dig i den pågældende dag.

Hvad skal jeg bruge af yogaudstyr?

Du skal bruge en yogamåtte, en yogapølle, en eller to yogablokke og et tæppe. Alternativt kan du bruge et sammenrullet tæppe som yogapølle og en tyk bog som yogablok.

Hvad er yin yoga?

Yin yoga er en groundende og meditativ yogapraksis. Yin yoga består af lange, dybe og blide bindevævsstræk, hvor stillingerne holdes i 3-10 minutter. Klassisk yin yoga handler om blidhed, langsomhed, at give slip, energiflow, nærvær og selvaccept. Det er en opdagelsesrejse i dit indre liv, hvor du sætter tempoet ned og skruer op for nærværet, stilheden og nuets kraft. Du finder en hel masse, skønne yin yogaklasser i Cathrine Yoga Online.

Hvad er yang yoga?

Yang yoga er en dynamisk, styrkende og energifuld yogapraksis. I yang yoga bevæger du dig fra stilling til stilling i et langsomt flow. De dynamiske yogastillinger skaber varme, puls og styrke i kroppen, og de hjælper dig med at finde din indre power, energi, klarhed og viljestyrke. Du vil også naturligt øge din kropsbevidsthed, koncentration og balanceevne. I yogaklubben finder du en lang række, fantastiske og powerfulde yang yoga-klasser.

Flere spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte mig på [email protected].

Cathrine viser en stående yogastilling fra Yang Yogakuren

Er du klar til at prioritere dig selv?

Yoga hjælper dig med at:

 1. elske og acceptere din krop, præcis som den er.
 2. give slip på fysiske og mentale spændinger.
 3. være i nuet og sætte tempoet ned.
 4. starte dagen på en groundet måde med morgenyoga.
 5. trække vejret helt ned i maven og komme ned i gear med aftenyoga.
 6. falde i søvn og sove godt om natten med meditationer 💕

Sådan siger medlemmerne af Yogaklubben 💕

“Jeg har kendt til Cathrine yoga i nogle år og elsker simpelthen alt, hvad den kvinde og hendes yogavirksomhed kommer frem med. Jeg har både været på yogarejser, yogaretreats og yogakurser med hende, og det er altid en fantastisk oplevelse, at dyrke yoga med Cathrine og opleve den unikke stemning, som der er på en yogarejse eller et retreat. Hele virksomheden arbejder super professionelt og der er altid hjælp at hente, hvis man har spørgsmål. Hendes online yoga univers er også virkelig godt og der er en god variation i både yin yang yoga, yin yoga, mindfullness og (sove)meditationer. Så der er alle muligheder for at komme helt ned i kroppen. Cathrine yoga har mine varmeste anbefalinger. Og mere autentisk og professionel yogalærer,- og ikke mindst virksomhed, finder du næppe.”

- Christina Haagensen

“Cathrine guidede os igennem workshoppen med hendes rolige stemme, så man bare kunne lukke øjne og lade kroppen bevæge sig ind i stillingerne.”

- Monica Sørensen

“Du guider og vejleder yogaøvelserne, så selv en nybegynder (som jeg) kan være med. Jeg har igennem dine timer mærket den transformerende kraft yoga kan have på ens krop, men mest af alt også på ens sind. Tak for dig, du er med til at bringe balance i mig.”

- Mette Tjagvad

“Cathrine er simpelthen så dygtig, empatisk og har verdens mest behagelige og rolige stemme. Guider en pædagogisk igennem, så det bliver den bedste oplevelse. I morgen skal jeg til endnu et event med Cathrine. Og jeg glæder mig SÅ meget. Yoga nidra vandt mit hjerte, så har simpelthen bare måtte købe den til download. Sover fantastisk efter. Så tusind tak for dig søde og dygtige Cathrine – du skaber ro. Namaste.”

- Mette Heerwagen

“Cathrine er en virkelig hjertevarm, kærlig og dejlig person, derudover er hun også en fantastisk yoga lærer som formår at tilpasse alle øvelserne til samtlige niveauer.”

- Katrine Bach

“Det har været helt igennem fantastisk og en skøn måde for mig at starte min yogarejse på. Jeg elsker din måde at formidle på, og at du sætter så mange ord på i de enkelte stillinger, meridianbaner og hvilke organer og følelser, der er tilknyttet. Det har været en gave at være med og glæder mig til at være med igen!”

- Karina Rosenkrantz

“Cathrine er et fantastisk dejligt menneske og hun er meget dygtig til at lære fra sig. Hun har en meget rolig stemmeføring og man føler velkommen i hendes selskab. Man kan være sig selv 100% og hun er god til at fortælle og uddybe tingene. God til at dele ud af sin viden.”

- Mette Beyer

“Hun har den skønneste ro og behagelige stemme. Hun er tydelig og god til at forklare de forskellige sammenhænge. Jeg vil anbefale hende til enhver der ønsker at finde roen i sig selv ❤️”

- Lillian Rosenkrands