Tryghedsgaranti

Vi er medlem af Rejsegarantifonden, og vi følger gældende rejsevejledninger. Du vil altid kunne få refunderet din rejse i situationer, hvor pakkerejsen måtte blive aflyst, fx hvis Udenrigsministeriet farver din destination orange eller rød. Du kan derfor trygt – og med ro i maven – booke din yogarejse hos os! Vi glæder os til at byde dig velkommen på et af vores skønne retreats.

Yoga Retreat i Spanien - Cathrine Yoga Travel 2

Balsam for sjælen

Yoga-retreat i Spanien

Vores fantastiske yogarejse i Spanien består af otte dage med et mix af styrkende og groundende yoga, mindfulness meditationer, spanske delikatesser, natur og velvære.

Santillan Retreat Center ligger i rolige og naturskønne omgivelser blot 30 minutter fra Malaga. Resortet er bygget ind i en bjergside med en betagende udsigt til havet. Her kan du komme helt ned i gear og give slip på hverdagen og de mange gøremål. Nyd din yogarejse ved saltvandspoolen med en god bog, få en afstressende massage, eller tag på en strand- eller bytur – enten alene eller med andre fra gruppen.

Du har fri adgang til resortets skønne faciliteter:

  • Yogasal med yogamåtter og yogaudstyr
  • Saltsvandpool med liggestole
  • Smuk have med hyggekroge
  • Fælles spiseområder og hyggelige stuer
  • Massage (tilkøb)

Sæt kryds i kalenderen: 

  • 02.-09. april 2022 – Udsolgt
  • 08.-15. oktober 2022 – 3 pladser tilbage
  • 09.-15. april 2023 – Skriv dig op
Yoga Retreat i Spanien

Booking og priser

Book din yogarejse herunder!

Din investering – DKK 14.995,-

Ved booking betales et depositum på DKK 3.000,-

Pakkerejsen inkluderer fly, transfer, 7 overnatninger i delt dobbeltværelse, 3 daglige måltider, 2 daglige yogaklasser samt fri adgang til alle resortets faciliteter og fællesområder, saltvandspool, vand, te og kaffe.

Enkeltmandsværelse kan tilkøbes for DKK 2.000, –


Oktober 2022 – Få pladser tilbage: 

Beskrivelse af yogarejsen - dét kan du glæde dig til

Dag 1 - I dag starter din yogarejse fra Københavns Lufthavn (CPH)

Du flyver afsted til Malaga Lufthavn (AGP) kl. 06:00. Du bliver transporteret til Santillan, hvor vi skal bo på vores vidunderlige yoga-retreat. Når alle er ankommet, holder vi et informationsmøde, og vi spiser vores første, spanske frokost. Resten af dagen kan du nyde ved poolen, inden vi slutter dagen af med en fælles, vegetarisk middag. Herefter kan du få en god nattesøvn, så du er veludhvilet til yoga næste morgen.

Dag 2 - I dag starter din indre yogarejse officielt! Vi har fokus på grounding

Cathrine byder dig velkommen kl. 07:30 med yin yang yoga i den smukke yogasal. Yin yang yoga er en fantastisk kombination af udrensende yin yoga (bindevæv), styrkende yang yoga (muskler) og mindfulness. Herefter spiser vi morgenmad efterfulgt af afslapning ved poolen samt frokost på terrassen! Vi mødes igen til groundende yin yoga kl. 17:00. Dagen rundes af med et spansk måltid i restauranten.

Dag 3 - I dag har vi fokus på nydelse

Din yogalærer byder dig velkommen kl. 07:30 til styrkende yin yang yoga efterfulgt af morgenmad og afslapning ved poolen. Vi spiser frokost kl. 14:00, og kl. 17:00 mødes vi til selvkærlig yin yoga, hvor du vil mærke en følelse af indre sindsro. Dagen rundes af med et spansk måltid med udsigt til det smukke Middelhav.

Dag 4 - I dag har vi fokus på detox

Vi starter dagen med udrensende yin yang yoga kl. 07:30 efterfulgt af et lækkert, vegetarisk morgenmåltid. Nyd de smukke omgivelser på egen hånd, mens vores private kokke forbereder vores frokost. Vi mødes til twistende yin yoga kl. 17:00 og runder dagen af med en lækker middag.

Dag 5 - I dag har vi fokus på selvkærlighed

Vi vågner til dynamisk yin yang yoga kl. 07:30. Niveauet bliver langsomt skruet op, og du vil mærke en forandring i krop og sind. Efter morgenmaden kan du nyde de vidunderlige omgivelser og fordybe dig i en god bog, inden vi spiser frokost kl. 14. Vi mødes igen til hjerteåbnende yin yoga kl. 17:00. Dagen rundes af med endnu et lækkert måltid med spanske specialiteter.

Dag 6 - I dag har vi fokus på åndedrættet

Vi starter dagen med yin yang yoga kl. 07:30, som styrker dine lunger og dit immunforsvar. Efter morgenmaden kan du bruge resten af dagen, som du lyster – du kan nyde resortets luksuriøse faciliteter og en lækker frokost. Vi mødes igen til pranayama yin yoga efterfulgt af en lækker, vegetarisk middag i den lune aftenbrise.

Dag 7 - I dag har vi fokus på sindet

Det er sidste yogadag på din nydelsesfulde yogarejse. Vi vågner til yin yang yoga kl. 07:30. Du vil mærke en følelse af ro og styrke. Efter du har nydt den sidste dag i de smukke omgivelser, mødes vi igen til yin yoga kl. 17. Yogarejsen rundes af med et fantastisk måltid, hvor vi skåler i et glas vin, øl eller lemonade.

Dag 8 - Farvel og på gensyn!

Turen går mod Malaga lufthavn efter frokost, hvor vi krammer hinanden farvel og siger på gensyn. Vi flyver mod Københavns Lufthavn kl. 20:10.

Vi glæder os sådan til at have dig med på et magisk og uforglemmeligt yoga-retreat!

OBS! Vi tager forbehold for ændringer i dagsprogrammerne.

Vis mere

Spørgsmål og svar

Finder du ikke svar på netop dit spørgsmål herunder, så er du altid meget velkommen til at kontakte os på [email protected]

Hvad er inkluderet?

Prisen er inkl. fly, transfer, 7 overnatninger i delt dobbeltværelse eller i enkeltmandsværelse (tilkøbes for + DKK 2.000), 3 daglige måltider på resortet samt 2 daglige yogaklasser med din personlige yogalærer fra Cathrine Yoga Travel (2 x 75 minutter).

Hvad er ikke inkluderet?

Prisen er ekskl. rejseforsikring, sodavand, øl, vin, drikkepenge, mad ombord på flyet, udflugter samt yoga på afrejse- og hjemrejsedagene.

Kan jeg betale i flere rater?

Ved booking betales et depositum på DKK 3.000, - pr. person. Restbeløbet deles op i to og trækkes automatisk.

Hvem skal deltage?

Alle kan deltage! Vores yogarejsende er typisk mellem 25-55 år. Yogaklasserne består af styrkende yin yang yoga (morgen), groundende yin yoga (aften) og meditationer for alle. Nogen af yogagæsterne er vant til at dyrke yoga, mens andre er helt nye på yogamåtten.

Kan mænd deltage?

Ja! Yoga er både for mænd og kvinder i alle aldre. Yogarejsen er en god blanding af sund kost, natur, indre ro og styrke.

Kan jeg deltage "alene"?

Ja! Mange vælger at rejse "alene" - og altså uden at kende de øvrige på holdet. Rejsen er som udgangspunkt med et delt dobbeltværelse, hvor vi sætter jer sammen efter køn, men du kan tilkøbe et enkeltmandsværelse, hvis du har mere lyst til det. Inden afrejse bliver du en del af vores lukkede Facebookgruppe for yogarejsende, hvor du kan præsentere dig selv kort, lige som du kan få indsigt i, hvem du skal dele yogaoplevelsen med.

Skal jeg selv medbringe eget yogaudstyr?

Der er yogaudstyr på resortet, som vi bruger, men vi anbefaler, at du medbringer din egen yogamåtte. Er du mest komfortabel med dit eget yogaudstyr (så som bolde og blokke), så er du meget velkommen til at medbringe det.

Andre spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på [email protected]

Dine rejseledere - Cathrine Yoga Travel

Mød Cathrine & Tommy

Dine rejseledere på yogarejsen

Cathrine Yoga Travel er et dansk rejsebureau, som er en del af Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers. Vores anmelderroste yoga-retreats består af styrkende og groundende yoga, mindfulness meditationer samt sunde måltider, velvære og eksotiske rejseoplevelser.

Bag Cathrine Yoga Travel står Cathrine Koefoed og Tommy Pedersen. Vi er begge yogaglade, passionerede og eventyrlystne, og så elsker vi at skabe mindeværdige, selvkærlige oplevelser for dig. Cathrine elsker alt, hvad der rimer på yoga, mens Tommy er vild med sport, styrke og power.

Har du nogen spørgsmål til din yogarejse, så kan du skrive til os på [email protected].

Tak, fordi du har booket en yogarejse hos Cathrine Yoga Travel. Vi glæder os til at tage dig på et uforglemmeligt yoga-retreat!

Namasté,

Tommy og Cathrine 🌴

Se alle yogarejser

Anmeldelser

Det siger yogagæsterne

Tusind tak for en helt fantastisk uge i Spanien (april 2022). Jeg tager herfra ladet op på alle fronter 😍 Det har været en uge fyldt med masser af skøn yoga, lange vandreture i bjergene, tid til ro, nydelse, fordybelse, dejligt og hyggeligt samvær, sol og varme, og lækker spansk mad 🤩🙏🌴 Af hjertet tak!

- Mette Christensen

“Så er jeg landet efter en helt fantastisk yoga rejse til Zanzibar med Cathrine Koefoed. Kæmpe tak og kærlig knus til dig Cathrine, du har VIRKLIG åbnet mine øjne i forhold til yin yogaen. De 10 dage har VIRKLIG sat en masse vidunderlige tanker igang, især i forhold til min intention, og min fremtid. Jeg er så fyldt med glæde, dyb taknemmelighed og en vidunderlig nysgerrighed. Tak kæreste kærlige Cathrine, for at dele din passion og din lidenskab på den mest professionel måde, uden at give slip på dit hjerte. Tak for vores gode og dybe snakke, jeg ville ikke havde undværet et minut. Og til sidst, en kæmpe tak til jer skønne kvinder samt Tommy (Jeg elsker din humor), der var med på rejsen. Sikken en skøn og homogen gruppe, det har være en kæmpe fornøjelse at være en del af, hvor har jeg nydt, alle de gode snakke, og ikke mindst en masse gode grin. Størst af alt er kærligheden Charlotte.”

- Charlotte Godsk

“Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, aldrig har jeg følt mig så meget i balance og grounded. Cathrines stemme og hendes undervisning i især Yin yoga har fået mig helt ned på jorden og har fået min krop til at slappe af. Grundet sygdom har jeg de sidste par haft svært ved at finde ro i min krop og især ved sengeting, hvorved at sovepiller har været en kærkommen ven…. Men på Zanzibar har jeg ingen piller spist, jeg er bare faldet i søven og sovet som en baby. Det har været fantastisk, jeg har nydt turen i stor stil og det har været tidsløst. Vi har bare været der, uden at tænke tid, dage eller sted, men nydt øjeblikkene. Jeg kan kun anbefale at prøve Cathrines yoga, det vil ændre dit indre og skabe en balance. Cathrines rolige stemme og blide sind er en kæmpe gave.” 

- Janni Dam-Nielsen

“Netop hjemvendt fra et fantastisk, og nærmest magisk, retreat på Zanzibar! Det føltes som den vildeste luksus og gave at dyrke yoga to gange om dagen i smukke omgivelser. Alt imens man lyttede til havets brusen samt Cathrines rolige, kærlige og nærværende stemme. Det var virkelig balsam for krop, sind og sjæl. Jeg mærkede, at jeg bare var ægte glad og rolig! Cathrine er en enormt kompetent og åbenhjertet yogalærer, og jeg er dybt imponeret over det rum, hun formår at skabe i yogasalen. Der er plads og tid til alle! Derudover var der virkelig god og positiv energi blandt alle deltagere. Jeg er dybt taknemmelig for denne oplevelse, og har kun positive ord at berette. NAMASTE!”

- Mette Dam Pedersen

“Jeg er netop hjemvendt fra retreat på Zanzibar og det levede fuldstændig op til mine forventninger hvis ikke mere. Cathrine er en virkelig hjertevarm, kærlig og dejlig person, derudover er hun også en fantastisk yoga lærer som formår at tilpasse alle øvelserne til samtlige niveauer. Jeg følte mig tryk i hendes kyndige hænder hele vejen igennem. Det er bestemt ikke sidste gang jeg tilmelder mig et retreat med Cathrine 🏝❤️”

- Katrine Bach

“Det har været en rejse ind i mig selv, og jeg tager så meget med derfra. Jeg har fundet en måde at skabe ro og balance i min hverdag og det er helt sikkert Cathrines fortjeneste. Tak for dig. ❤️”

- Lesley Honoré

“Hjemvendt fra Zanzibar fyldt op af glæde og ro samt en masse spændende oplevelser! Det har været helt unikt at være med på retreat – føler mig så taknemmelig over at have mødt skønne Cathrine og alle de dejlige mennesker der var med! Der har været plads til både ro, stilhed, fordybelse og masser af grin og glæde 🙌🏼 At starte og (næsten) slutte dagen med yin yoga, og yin yang yoga, til Cathrines blide guidende stemme i de mest vidunderlige omgivelser, er noget jeg kommer til at savne, for det har været helt vildt – og kan på det aller varmeste anbefales! Det har været en fantastisk fornøjelse at være med. Tak til dig Cathrine for lige den du er, og for din fine måde at inkludere alle i fællesskabet på ❤️ Jeg glæder mig til at følge med, og til at krydse veje igen ❤️ AF HJERTET TAK 🙏🏼🦁”

- Nanna Maria Fricke

“Så er jeg hjemme i DK igen efter 10 fantastiske dage på Zanzibar! Denne rejse har været helt utrolig lærerig, inspirerende og spændende. Jeg har grinet og grædt. Jeg har mødt de mest fantastiske kvinder og mødt nye sider af mig selv. Jeg er blevet grounded og har fundet et sted hvor jeg hører til. Cathrine er den mest fantastiske og inspirerende yogalærer – som har gjort hver en yogatime til noget helt specielt. Denne rejse vil jeg aldrig glemme! Namasté.”

- Sarah Tvede