Tryghedsgaranti

Rejs trygt med Cathrine Yoga Travel 💚 Vi er medlem af Rejsegarantifonden og følger rejsevejledningerne. Med vores tryghedsgaranti får du altid refunderet din rejse, hvis din destination farves orange eller rød af Udenrigsministeriet. Book din yogarejse i dag og se frem til et uforglemmeligt retreat! 🧘‍♀️ Se vores rejsekalender her →

Yogaelever laver yoga i den smukke yogasal med udsigt på Yoga Retreat i Spanien

Balsam for sjælen

Yoga-retreat i Spanien

Vores fantastiske yogarejse i Spanien består af syv dage med et mix af styrkende og groundende yoga, mindfulness meditationer, spanske delikatesser (vegetarisk og fisk), natur og velvære.

Santillan Retreat Center ligger i rolige og naturskønne omgivelser blot 30 minutter fra Malaga. Resortet er bygget ind i en bjergside med en betagende udsigt til havet. Det er det perfekte yogasted til fordybelse! Her kan du nemlig komme helt ned i gear og give slip på hverdagen og de mange gøremål.

På yoga-retreatet har vi hele resortet for os selv. Værelserne er indrettet i autentisk, smuk, spansk stil, og vi bor på enkeltmands- og dobbeltværelser. Nyd din yogarejse ved saltvandspoolen med en god bog, få en afstressende massage eller en terapeutisk behandling af en de daglige behandlere, der gæster resortet. Du kan også tage på en bytur ind til Malaga centrum – enten alene eller med andre fra gruppen. Fra resortet er der også et væld af smukke vandreruter i bjergene – også helt til toppen, hvor du kan nyde udsigten helt til Malaga. Santillan har endda deres egen, særskilte vandrerute direkte ned til havet, hvor du kan nyde et havdyp eller nogen afslappende timer på stranden.

Du har fri adgang til resortets skønne faciliteter:

  • Yogasal med yogamåtter og yogaudstyr
  • Saltsvandpool med liggestole
  • Smuk have med hyggekroge
  • Fælles spiseområder og hyggelige stuer
  • Massage og øvrige, terapeutiske behandlinger (tilkøb)

Vores yoga-retreat i Sydspanien vender tilbage fra d. 25.-31. maj 2025 med Cathrine Koefoed som din personlige yogalærer. Skriv dig op til dette retreat – og modtag en eksklusiv ventelisterabat, når vi åbner for bookingen!

Cathrine laver et yogastræk i haven på Yoga Retreat i Spanien

Booking og priser

Book din yogarejse herunder!


Din investering – DKK 14.995,-

Pakkerejsen inkluderer fly, transfer, alle overnatninger i delt dobbeltværelse, 3 daglige måltider, 2 daglige yogaklasser samt fri adgang til alle resortets faciliteter og fællesområder, saltvandspool, vand, te og kaffe. Enkeltmandsværelse kan tilkøbes for DKK 2.000, –


Vores yoga-retreat i Sydspanien vender tilbage fra d. 25.-31. maj 2025 med Cathrine Koefoed som din personlige yogalærer. Skriv dig op til dette retreat – og modtag en eksklusiv ventelisterabat, når vi åbner for bookingen!

Beskrivelse af yogarejsen - dét kan du glæde dig til

Dag 1 - I dag starter din yogarejse fra Københavns Lufthavn (CPH)

Du flyver afsted til Malaga Lufthavn (AGP). Nyd den korte flyrejse på bare 3-4 timer. Herefter bliver du transporteret til fantastiske Santillan, hvor vi skal bo på vores vidunderlige yoga-retreat. Resortet er familieejet, og dét mærker du virkelig ved den varme ankomst. Når alle er samlet, holder vi et informationsmøde, og vi spiser vores første, spanske måltid. Herefter kan du få en god nattesøvn, så du er veludhvilet til yoga næste morgen.

Dag 2 - I dag starter din indre yogarejse officielt! Vi har fokus på grounding

Cathrine byder dig velkommen kl. 07:30 med yin yang yoga i den smukke yogasal. Yin yang yoga er en fantastisk kombination af udrensende yin yoga (bindevæv), styrkende yang yoga (muskler) og mindfulness. Herefter spiser vi morgenmad efterfulgt af afslapning ved poolen samt frokost på terrassen! Vi mødes igen til groundende yin yoga kl. 17:00. Dagen rundes af med et spansk måltid i restauranten.

Dag 3 - I dag har vi fokus på nydelse

Din yogalærer byder dig velkommen kl. 07:30 til styrkende yin yang yoga efterfulgt af morgenmad og afslapning ved poolen. Du kan også nyde en dukkert i havet ved at tage den smukke vandrerute ned til vandet. Vi spiser frokost kl. 14:00, og kl. 17:00 mødes vi til selvkærlig yin yoga, hvor du vil mærke en følelse af indre sindsro. Dagen rundes af med et spansk måltid med udsigt til det smukke Middelhav.

Dag 4 - I dag har vi fokus på detox

Vi starter dagen med udrensende yin yang yoga kl. 07:30 efterfulgt af et lækkert, vegetarisk morgenmåltid. Nyd de smukke omgivelser langs vandreruterne i den betagende bjergside, som resortet er beliggende på, mens vores private kokke forbereder vores frokost. Vi mødes til twistende yin yoga kl. 17:00 og runder dagen af med en lækker middag.

Dag 5 - I dag har vi fokus på selvkærlighed

Vi vågner til dynamisk yin yang yoga kl. 07:30. Niveauet bliver langsomt skruet op, og du vil mærke en forandring i krop og sind. Efter morgenmaden kan du booke en tid til massage eller en anden terapeutisk behandling, eller du kan fordybe dig i en god bog, inden vi spiser frokost kl. 14. Vi mødes igen til hjerteåbnende yin yoga. Dagen rundes af med endnu et lækkert måltid med spanske specialiteter.

Dag 6 - I dag har vi fokus på sindet

Det er sidste yogadag på din nydelsesfulde yogarejse. Vi vågner til yin yang yoga kl. 07:30. Du vil mærke en følelse af ro og styrke. Efter du har nydt den sidste dag i de smukke omgivelser på Santillan, mødes vi igen til yin yoga kl. 17, hvor vi runder af med et skål. Om aftenen kan du nyde det sidste måltid sammen med dine medrejsende.

Dag 7 - Farvel og på gensyn!

Turen går mod Malaga lufthavn efter frokost, hvor du krammer dine medrejsende farvel og på gensyn. I flyver mod Københavns Lufthavn.

Vi glæder os sådan til at have dig med på et magisk og uforglemmeligt yoga-retreat!

OBS! Vi tager forbehold for ændringer i dagsprogrammerne.

Vis mere
Vis mindre

Spørgsmål og svar

Finder du ikke svar på netop dit spørgsmål herunder, så er du altid meget velkommen til at kontakte os på [email protected]

Hvad er inkluderet?

Prisen er inkl. fly, transfer, alle overnatninger i delt dobbeltværelse eller i enkeltmandsværelse (tilkøbes for + DKK 2.000), 3 daglige måltider på resortet samt 2 daglige yogaklasser med din personlige yogalærer fra Cathrine Yoga Travel (2 x 75 minutter).

Hvad er ikke inkluderet?

Prisen er ekskl. rejseforsikring, sodavand, øl, vin, drikkepenge, mad ombord på flyet, udflugter samt yoga på afrejse- og hjemrejsedagene.

Kan jeg betale i flere rater?

Ved booking betales et depositum på DKK 3.000, - pr. person. Restbeløbet deles op i to og trækkes automatisk.

Hvem er denne rejse for?

Alle er velkomne på dette retreat – og selvfølgelig er alle aktiviteter valgfri. Vores yogagæster er typisk mellem 30-60 år. Nogen af yogagæsterne er vant til at dyrke yoga, mens andre er helt nye på yogamåtten. Vi stræber efter at skabe den bedste yogaoplevelse for vores gæster. Det er vigtigt at bemærke, at vores yoga-retreats ikke er egnet for gæster med begrænset bevægelighed eller nedsat mobilitet, og at vores retreats forudsætter et godt og normalt helbred. Vi ønsker alle vores gæster at føle sig velkomne og har en god oplevelse med os!

Kan mænd deltage?

Ja! Yoga er både for mænd og kvinder i alle aldre. Yogarejsen er en god blanding af sund kost, natur, indre ro og styrke.

Kan jeg deltage "alene"?

Ja! Mange vælger at rejse "alene" - og altså uden at kende de øvrige på holdet. Rejsen er som udgangspunkt med et delt dobbeltværelse, hvor vi sætter jer sammen efter køn, men du kan tilkøbe et enkeltmandsværelse, hvis du har mere lyst til det. Inden afrejse bliver du en del af vores lukkede Facebookgruppe for yogarejsende, hvor du kan præsentere dig selv kort, lige som du kan få indsigt i, hvem du skal dele yogaoplevelsen med.

Skal jeg selv medbringe eget yogaudstyr?

Der er yogaudstyr på resortet, som vi bruger, men vi anbefaler, at du medbringer din egen yogamåtte. Er du mest komfortabel med dit eget yogaudstyr (så som bolde og blokke), så er du meget velkommen til at medbringe det.

Andre spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på [email protected].

Sommer Yogakuren

Cathrine Koefoed

Din personlige yogalærer

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers og Cathrine Yoga app’en, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere, og så er jeg forfatter til Yin Yogabogen – Stræk dig i balance og Yang Yogabogen – Sund og stærk med yoga.

Sammen med min partner, Tommy driver vi Cathrine Yoga Travel, som arrangerer anmelderroste yoga-retreats til nogen af verdens skønneste lande fra Bali, Zanzibar og Sri Lanka til Spanien, Sverige og skønne Danmark.

Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness og meditation. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS. Jeg uddanner også nye yogalærere i både yin yoga og yang yoga i Cathrine Yoga Academy.

Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke.

Derfor er jeg så utrolig glad for, at du har truffet et bevidst og selvkærligt valg om at prioritere dig selv ved at skabe små åndehuller i din hverdag og mærke ind i din kerne.

Du kan altid fange mig på [email protected]

Namasté
Cathrine 💜

Anmeldelser

Disse ord beskriver yogagæsterne rejsen med:

Tusinde tak, for en helt fantastisk uge i Spanien (april 2022). Jeg tager herfra ladet op på alle fronter 😍 Det har været en uge fyldt med masser af skøn yoga, lange vandreture i bjergene, tid til ro, nydelse, fordybelse, dejligt og hyggeligt samvær, sol og varme og lækker spansk mad 🤩🙏🌴 Af hjertet tak!

- Mette Christensen (Spanien)

Jeg har været på yoga-retreat i Malaga med Cathrine Yoga Travel. Det levede fuldstændig op til forventningerne. Cathrine er en kompetent, dygtig og nærværende underviser 🙏

- Nan Linstow (Spanien)

Jeg vil beskrive yogarejsen i Spanien som ren velvære, hjertevarme og tryghed 🙏

- Anette Bechmann (Spanien)

Tusinde tak, for en god og smuk yogaoplevelse på yoga-retreat i Spanien 🙏❤️

- Gitte Nyeman (Spanien)

Skøn og dejlig yogarejse til Santillan Retreat Center i Spanien med Cathrine Yoga Travel. Et perfekt miks af yoga, ro, indbydende omgivelser og atmosfære samt skøn mad ❤️

- Jette Berg Bruun (Spanien)

Jeg var på yogarejse med Cathrine i Spanien, og det var en kæmpe fornøjelse. Alt var godt! Cathrine er en fantastisk yogalærer 🙏 Jeg glæder mig allerede til min næste yogarejse med Cathrine Yoga Travel 😊

- Fahimeh Jalilnetaj (Spanien)

TAK, for verdens bedste univers, kære Cathrine! Jeg er netop hjemvendt fra en magisk yogarejse til skønne Malaga på Santillan resort. Alt har fungeret som det skulle, og jeg har følt mig “holdt i hånden” hele vejen. Din yoga er vidunderlig, og tilrettelagt så krop og sind bliver forkælet på allerbedste vis. TAK, for at give mig mit livs yogaoplevelse. Namasté fra Maria.

- Maria Vestergaard (Spanien)

Fantastisk oplevelse på yoga-retreat og i de hyggeligste omgivelser i bjergene ved Malaga. Prøv det… ❤️

- Marianne Mattsson (Spanien)

Cathrine og Tommy som rejseledere i Cathrine Yoga Travel

Vi er medlem af Rejsegarantifonden

Rejs med Cathrine Yoga Travel

Vores anmelderroste yoga-retreats i både ind- og udland består af styrkende og groundende yoga, mindfulness-meditationer samt nærende måltider og unikke rejseoplevelser 💚

Bag Cathrine Yoga Travel står Cathrine og Tommy. Vi er begge yogaglade, passionerede og eventyrlystne, og så elsker vi at skabe mindeværdige, selvkærlige oplevelser for DIG.

Vores rejsemål er nøje udvalgt med fokus på eksklusivitet, velvære og harmoniske omgivelser – både i og uden for yogasalen. Vi har samlet et hold af dygtige yogalærere, der vil guide dig gennem en magisk yogapraksis.

Har du spørgsmål til vores yogarejser? Du kan altid kontakte os på [email protected].

Vi ser frem til at byde dig varmt velkommen!

Namasté,
Tommy og Cathrine

Se vores store rejsekalender