Chakra Yogakuren

Styrk krop, sind og sjæl på 21 dage!

Chakra Yogakuren

Få sved på panden, og mærk din indre styrke. Vær med på Chakra Yogakuren – 21 energifyldte dage med yoga og meditationer fra 1. april 2024 🧡

Glæd dig til at skabe balance i dine chakraer med groundende og styrkende yin yang yoga. Yogakuren består af stillinger, der både strækker kroppens bindevæv (yin yoga) og styrker kroppens muskler, sener og led (yang yoga).

Du vil lære om chakraernes betydninger og mærke fornyet, healende energi i din krop. Chakraer er nemlig energipunkter i kroppen, der cirkulerer i kroppens nadier og chakraer (energicentre). Teorien bag stammer fra den indiske medicin og ældgamle, vediske skrifter. Når dine chakraer er i balance, vil du mærke en følelse af fysisk og mental velvære, balance og indre harmoni. Dét, du vælger at fokusere på, vil du nemlig få mere af!

Chakra Yogakuren er for alle! Både dig, der er helt ny i yogaens univers. Dig, der er vant til daglig bevægelse på yogamåtten og dig, der måske har holdt en lille pause fra yogaen. Uanset, hvor du er i din yogapraksis, vil du få en tryg og sikker introduktion til yoga i løbet af de 21 dage, vi har sammen på Chakra Yogakuren.

Glæd dig til at mærke yogaens gavnlige effekter på krop og sind!

Jeg glæder mig til at se have dig med på yogamåtten!

Start: Mandag 1. april 2024

Yogalærer: Cathrine Koefoed, Stinna Shaktiva & Katrine Suhr

OBS! Der er lukket for enkeltkøb. Du kan stadig blive medlem af vores yogaklub og tilmelde dig Chakra Yogakuren (gratis for medlemmer) indtil søndag d. 7. april 2024 🧘‍♀️

Hvad er Chakra Yogakuren?

Glæd dig til:

  • Chakra Yogakuren starter 1. april og slutter 21. april 2024.
  • 21 energifyldte dage med yoga og meditationer for alle – uanset niveau. Hver dag modtager du en ny klasse i din indbakke, som du kan nyde og praktisere, når det passer ind for dig!
  • 21 støttende e-mails i din indbakke. Hver morgen sender jeg dig en motiverende e-mail med dagens klasse og besked, som du kan tage med dig som en intention for din dag.
  • 6 nærværende liveklasser i en lukket Facebook-gruppe. Mærk fællesskabet, når vi dyrker yoga sammen. Klasserne gemmes, så de kan afspilles senere, hvis du ikke kan være med på dagen.
  • 30 dages adgang til Chakra Yogakuren fra 1. april.
  • 100% tilfredshedsgaranti til og med dag 2 på kuren – ellers får du dine penge tilbage. Jeg VED nemlig, at Chakra Yogakuren kan gøre en forskel for dig, din krop og dit sind. 25.000+ har allerede deltaget på yogakuren! Skal du også med?

OBS! Der er lukket for enkeltkøb. Du kan stadig blive medlem af vores yogaklub og tilmelde dig Chakra Yogakuren (gratis for medlemmer) indtil søndag d. 7. april 2024 🧘‍♀️

 

Styrk din krop, dit sind og din sjæl 🧡

Vi starter mandag d. 1. april

〰️ Dag 1: Slå rødder | Yin for Rodchakraet (01. april kl. 09-09:30)

〰️ Dag 2: Chakra nidra sovemeditation (20 min.)

〰️ Dag 3: Groundende kundalini yoga (30 min.)

〰️ Dag 4: Indre balance | Yang for Rodchakraet (04. april kl. 18:30-19)

〰️ Dag 5: Livsglæde | Yin yang for Harachakraet (25 min.)

〰️ Dag 6: Prana meditation (10 min.)

〰️ Dag 7: Power | Yin yang for Solar Plexus Chakraet (25 min.)

〰️ Dag 8: Indre styrke | Yin for Solar Plexus Chakraet (08. april kl. 16-16:30)

〰️ Dag 9: Chakra nidra sovemeditation (20 min.)

〰️ Dag 10: Indre balance med kundalini (25 min.)

〰️ Dag 11: Åbn dit hjerte | Yang for Hjertechakraet (11. april kl. 16-16:30)

〰️ Dag 12: 5 hjerteåbnende solhilsner (15 min.)

〰️ Dag 13: Åndedrætsmeditation (10 min.)

〰️ Dag 14: Pust ud | Yin yang for Halschakraet (20 min.)

〰️ Dag 15: Dyb indånding | Yin for Halschakraet (15. april kl. 16-16:30)

〰️ Dag 16: Chakra nidra sovemeditation (20 min.)

〰️ Dag 17: Selvkærlig kundalini rutine (25 min.)

〰️ Dag 18: Indre visdom | Energifuld chakra yoga (18. april kl. 18:30-19)

〰️ Dag 19: Dyb healing | Chakra yin (20 min.)

〰️ Dag 20: Kronechakra-meditation (10 min.)

〰️ Dag 21: Energiboost | Chakra yoga flow (25 min.).

Og husk, at alle liveklasserne bliver gemt, så de kan afspilles senere, hvis du ikke kan være med på tidspunktet! 🧡

Chakra Yogakuren

Mød dine personlige yogalærere på Chakra Yogakuren

Sig hej til yogalærerne i Cathrine Yoga-familien

🧡 Cathrine Koefoed er kvinden bag Cathrineyoga.dk og Cathrine Yoga app’en – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Hun står også bag Cathrine Yoga Academy og Cathrine Yoga Travel.

🧡 Katrine Suhr er en hjertevarm, passioneret og dedikeret yogalærer med +7 års erfaring som yogalærer samt mange tusinde timers praksis og selvstudie bag sig. Hun er certificeret yogalærer i både hatha og vinyasa yoga fra Simon Krohn og i yin yoga og mindfulness meditation fra Cathrine Koefoed. I Cathrine Yoga Universet kan du også møde Katrine Suhr på de skønneste yoga-retreats i Cathrine Yoga Travel.

🧡 Stinna Shaktiva er en alsidig yogalærer med +20 års undervisningserfaring. Hun er uddannet inden for kundalini yoga, hatha, vinyasa, yin yoga og yoga nidra. Og så har hun været professionel danser og koreograf. Stinna er yogalærer på flere fantastiske yoga-retreats i  Cathrine Yoga Travel, og så er hun fast medunderviser i Cathrine Yoga Academy.

Få svar på alle dine spørgsmål:

Flere spørgsmål? Du kan altid skrive til mig på [email protected] 🧡

Hvad er Yogakuren?

Yogakuren består af 21 selvkærlige dage, hvor du lærer, fordyber dig i og mærker en lang række yogastillinger, øvelser og teknikker. Yoga betyder "forening" på yogasprog, og når du dyrker yoga, skaber du altså forbindelse mellem krop og sind.

Jeg er nybegynder. Kan jeg være med?

Selvfølgelig! Alle kan deltage i mine yogaklasser – uanset niveau, alder og køn. Yogakuren består af styrkende yang yoga, groundende yin yoga og meditationer for alle.

Jeg er stiv som et bræt. Kan jeg lave yogaøvelserne?

Ja! Så er Yogakuren et godt sted at starte. Yogastillingerne er for alle, og du vil opleve, at du bliver stærkere og mere smidig i din krop.

Hvor lange er yogaklasserne?

Klasserne varer typisk fra 10-45 minutter (se yogaprogrammet).

Hvad skal jeg bruge?

Du skal bruge en yogamåtte, en yogapølle, en yogablok og et tæppe. Har du ikke det, så kan du sagtens bruge et sammenrullet tæppe som yogapølle og en tyk bog som yogablok.

Hvor og hvornår får jeg adgang?

Når du har tilmeldt dig Yogakuren, modtager du et personligt login til cathrineyoga.dk. Her får du adgang til dagens klasse - dag for dag i løbet af Yogakurens 21 dage. Alle live yogaklasserne foregår i en lukket Facebookgruppe og bliver gemt, så du kan lave dem senere, hvis du ikke kan være med live. Når du deltager på Yogakuren, har du adgang i 30 dage.

Kan jeg se live yogaklasserne senere?

Ja! Alle live yogaklasser bliver gemt, så du kan praktisere og nyde dem lige, når det passer dig.

Er der tale om et medlemskab?

Nej, der er ikke tale om et medlemskab, men om et engangsbeløb og et køb af Yogakuren. Du har 30 dages adgang til Yogakuren fra startdatoen. Jeg giver også 100% tilfredshedsgaranti til og med dag to på Yogakuren - ellers får du dine penge tilbage. Jeg ved nemlig, hvor stor en forskel yoga og mindfulness kan gøre for krop, sind og sjæl.

Hvad er yang yoga?

Yang yoga er en dynamisk, styrkende og energifuld yogapraksis. Yang yoga er som en bevægende meditation, hvor du glider fra stilling til stilling i et skønt flow. De dynamiske yogastillinger skaber varme, puls og styrke i kroppen, og de hjælper dig med at finde din indre power, energi, klarhed og viljestyrke. Du vil undervejs øge din kropsbevidsthed, koncentration og balanceevne.

Hvad er yin yoga?

Yin yoga er en groundende og meditativ yogapraksis, som består af lange, dybe og blide bindevævsstræk, hvor stillingerne holdes i 3-10 minutter. Yin yogastillingerne er kendetegnet ved at være liggende eller siddende og er ofte støttet med yogaudstyr. Du vil opleve, at stillingerne har en beroligende effekt på dit nervesystem og virker genopladende og afstressende. Det er en opdagelsesrejse i dit indre liv, hvor du sætter tempoet ned og skruer op for nærværet, stilheden og nuets kraft.

Hvad er mindfulness meditation?

Mindfulness meditation er en metode til at stilne sindet gennem fokus, koncentration og opmærksomhed. Når vi træner sindet, lærer vi at være til stede i nuet og at give slip på tankemylder og alt det, der forstyrrer sindet. Det er en træning i at være i stilheden, blive bevidst og komme ind i en tilstand af væren. Når vi bliver mere mindfulde, bliver vi også bevidste om, hvad der tapper os for energi – og hvad der giver os energi. På den måde rykker vores meditationspraksis også ind i vores virkelige liv, hvor vi begynder at handle mindfuldt og tage mindfulde, selvkærlige beslutninger.

Flere spørgsmål?

Du kan altid kontakte mig på [email protected], hvis du har flere spørgsmål, eller hvis du har brug for støtte undervejs! ♥️

Chakra Yogakuren

Hvad er chakraerne?

Mærk din indre styrke

På Chakra Yogakuren dykker vi ned i det indiske chakrasystem – de syv energicentre langs din rygsøjle. Hvert chakra fortæller noget om vores måde at være i livet på. De har hver deres farve, betydning, egenskab, energi og lyd 😍⁠

❤️ Rodchakraet – Styrker dit fundament, dine ben og hjælper dig med at slå rødder⁠.

🧡 Harachakraet – Styrker dit underliv og din lænd, bringer livsglæde og kreativitet⁠.

💛 Solar Plexus Chakraet – Styrker din mave, din fordøjelse og din personlig handlekraft⁠.

💚 Hjertechakraet – Styrker din indre healer og åbner op for din brystkasse⁠.

💙 Halschakraet – Styrker dit åndedræt, din stemme og din evne til at kommunikere⁠.

💜 Pandechakraet – Styrker din hjerne, din intuition og din indre visdom⁠.

🤍 Kronechakraet – Styrker din spiritualitet og kontakten til alt omkring dig!

Når energikanalerne gennemstrømmes af livsenergi, uden fysiske eller mentale blokeringer, vil du mærke en følelse af energiflow. Og når chakraerne flyder frit, flyder energien frit i din krop.

Anmeldelser

Hvad yogaeleverne siger:

“Jeg følte mig både inspireret, afspændt dybt ind i cellerne og i trygge hænder. Flere teknikker blev gentaget hen over dagene – både i den klassiske udgave og i forskellige variationer ~ og jeg føler virkelig, at jeg også har rigtig meget med hjem, som jeg kan tilføje til mine daglige åndedræts- og meditationsritualer.”

- Anja Smed

“Det har været super godt med alsidigheden i yogakuren. Jeg har hver morgen glædet mig til at sætte dagens intention og brugt mantraet i løbet af dagen.”

- Susanne Lindegaard

“Cathrine er et fantastisk dejligt menneske og hun er meget dygtig til at lære fra sig. Hun har en meget rolig stemmeføring og man føler velkommen i hendes selskab. Man kan være sig selv 100% og hun er god til at fortælle og uddybe tingene. God til at dele ud af sin viden.”

- Mette Beyer

”Cathrine, jeg er fan af dig og Yogakuren. Jeg har lært så meget af din guidning og fortælling om de enkelte stillinger. Jeg øver mig på meditation. Hunden er min favorit, men også de tre morgenstillinger som er blevet en del af mig.”

- Nanna Krarup

“Det er en sand fornøjelse at være i Cathrines hænder og guidance – Cathrine er indlevende, rummelig, nuanceret, følsom og meget groundet. Noget der smitter af når hun underviser, hun underviser med hjertet. Tak for det! Namasté ❤️”

- Maria Stoltz

”Yogakuren har givet mig en fast yogarutine og har fundet ud af at yin yogastillinger er mest mig. Jeg elsker den rolige guidning og meditationerne, men også den ro det giver mig. Jeg bliver ikke så nemt stresset mere, TAK!”

- Lene Seersholm

“Jeg har både deltaget i Cathrines yogatimer, yogaevents og Yoga Retreat på Bali. Det kan klart anbefales, Cathrines rolige og varme sind er smittende, og skaber trygge rammer, så man nemt kan give sig hen i Cathrines fantastiske yogaunivers, prøv det, det er stærkt vanedannende.

- Lise Schmidt Lauritzen

“Det har været fantastiske dage på Yogakuren. Jeg har ikke sprunget en eneste dag over. Meditationer og yoga har været tilpas længde, så det har ikke været svært at indpasse i hverdagen. Jeg har købt et halvårsmedlemskab, og jeg glæder mig til mere yoga.”

- Lisbeth Dyhr