Online Yoga Klubben

NAMASTÈ & HJERTELIG VELKOMMEN ♥️

Styrk din krop, dit sind og din sjæl med Cathrine Yoga app’en – dit selvkærlige redskab til mere ro i sindet, selvaccept og kernestyrke. Med denne gratis app får du adgang til udvalgte yogavideoer og meditationer, der tager dig på en indre opdagelsesrejse. Træk dagens selvkærlige mantrakort og skab nye, positive forandringer i dit liv, eller gå på opdagelse blandt et hav af sunde, velsmagende opskrifter, som nærer kroppen indefra.

ONLINE YOGA

Dyrk hjemmeyoga, når det passer dig. App’en giver dig gratis adgang til 5 udvalgte yogavideoer, der tager dig på en indre opdagelsesrejse i sindet, mens du strækker din krop glad og i balance. Er du medlem af Cathrine Yoga, kan du logge ind og få adgang til 100+ yoga- og meditationsvideoer, yogakure og meget mere! Som medlem har du adgang til biblioteket over samtlige yogastillinger samt yogatemaer, og du kan gemme dine favoritvideoer og yndlingsstillinger. Yogabiblioteket består af yin yoga, yang yoga, gravid yoga og mindfulness meditationer, som er inddelt i 10 temaer; aftenyoga, begynderyoga, udrensning, grounding, hormoner i balance, morgenyoga, selvkærlighed, sov godt samt sund og stærk. Som medlem kan du downloade 5 yogavideoer til offline streaming, og du kan caste videoerne til dit TV. Er du tilmeldt en yogakur, så finder du ligeledes al indholdet i app’en 💕

SUNDE OPSKRIFTER

Spis dig glad og sund! Med Cathrine Yoga app’en får du masser af inspiration til lækre og sunde yogaopskrifter – fra morgenmad og frokost til aftenmad og de søde sager. Du kan gemme dine favoritopskrifter, så du altid har dem lige ved hånden.

MANTRAKORT

Træk dagens selvkærlige mantrakort. Lær at tiltrække alt det gode med støttende, selvaccepterende og styrkende budskaber. Det, du vælger at fokusere på, vil du nemlig få mere af.

Jeg ønsker dig en fantastisk rejse!

Namasté,

Cathrine 💕