Cathrine Yoga appen

NAMASTÈ & HJERTELIG VELKOMMEN ♥️

Styrk din krop, dit sind og din sjæl med Cathrine Yoga app’en – dit selvkærlige redskab til mere ro i sindet, selvaccept og kernestyrke. Med denne gratis app får du adgang til udvalgte yogavideoer og meditationer, der tager dig på en indre opdagelsesrejse. Træk dagens selvkærlige mantrakort og skab nye, positive forandringer i dit liv, eller gå på opdagelse blandt et hav af sunde, velsmagende opskrifter, som nærer kroppen indefra.

ONLINE YOGA

Dyrk hjemmeyoga, når det passer dig. App’en giver dig gratis adgang til 5 udvalgte yogavideoer, der tager dig på en indre opdagelsesrejse i sindet, mens du strækker din krop glad og i balance. Er du medlem af Cathrine Yoga, kan du logge ind og få adgang til 200+ yoga- og meditationsvideoer, yogakure, liveklasser og meget mere! Som medlem har du adgang til biblioteket over samtlige yogastillinger samt yogatemaer, og du kan gemme dine favoritvideoer og yndlingsstillinger. Yogabiblioteket består af yin yoga, yang yoga, gravid yoga og mindfulness meditationer, som er inddelt i 12 temaer; aftenyoga, begynderyoga, børneyoga, udrensning, grounding, hormoner i balance, morgenyoga, selvkærlighed, sov godt, sund og stærk, yoga for løbere samt yoga for mænd. Som medlem kan du downloade 5 yogavideoer til offline streaming, og du kan caste videoerne til dit TV. Er du tilmeldt en yogakur, så finder du ligeledes al indholdet i app’en.

SUNDE OPSKRIFTER

Spis dig glad og sund! Med Cathrine Yoga app’en får du masser af inspiration til lækre og sunde yogaopskrifter – fra morgenmad og frokost til aftenmad og de søde sager. Du kan gemme dine favoritopskrifter, så du altid har dem lige ved hånden.

MANTRAKORT

Træk dagens selvkærlige mantrakort. Lær at tiltrække alt det gode med støttende, selvaccepterende og styrkende budskaber. Det, du vælger at fokusere på, vil du nemlig få mere af.

CATHRINE KOEFOED

Kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Med 60.000 følgere på SoMe og +35.000, som allerede har downloadet Cathrine Yoga app’en, er der ingen tvivl om, at Cathrine Koefoed er Danmarks største og mest anerkendte yogalærer. Hun er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga samt mindfulness og meditation. Og så er hun skaberen af Cathrine Yoga Online – en selvkærlig medlemsklub med et evigt voksende yogabibliotek af yogavideoer og meditationer – samt af Cathrine Yoga Travel – et personligt rejsebureau, der arrangerer anmelderroste yogarejser i hele verden.

Du er hjertens velkommen til at kontakte os på [email protected], hvis du har spørgsmål eller ønsker til Cathrine Yoga app’en.

Vi ønsker dig en fantastisk rejse!

Namasté 🧘‍♀️