Kære skønne du 💕

Luk øjnene et øjeblik.

Forestil dig nu følelsen af sandet mellem tæerne. Lyden af bølgerne, der blidt kærtegner kysten. Duften af friske, eksotiske blomster i luften 🌺🏝️

Det bliver et yoga-retreat på Zanzibar, hvor du oplever…

🙏 Indre ro, harmoni og klarhed

🧘‍♀️ Øget balance i krop og sind gennem daglige yogaklasser og mindfulness meditation

🥗 Måltider fulde af smagsnuancer og friske ingredienser

🌺 Øjeblikke fuld af glæde og nærvær i eksotiske omgivelser.

Når I rejser med Cathrine Yoga Travel, har vi tænkt på det hele; Fra det øjeblik I stiger ombord på flyet, til I træder ind på resortet lige ved kysten og sætter jer på balkonen på jeres hotelværelse. Vi gør os altid umage for, at I får den ultimative rejseoplevelse.

Lad os sammen skabe uforglemmelige minder på Zanzibar fra d. 13.-23. september 2024!

Scroll ned, hvor jeg fortæller mere om, hvad du kan se frem til på et yoga-retreat på Zanzibar 👇

Yoga Retreat på Zanzibar 2023 - Den ultimative yogarejse på Zanzibar

Cathrine Yoga Universet - yogarejser, yogauddannelser, online yoga og opskrifter

Yoga retreat på Zanzibar

Glæd dig til din yogarejse

– turen går til Zanzibar 

Stå op til solopgangen, der farver det azurblå Indiske Ocean i de smukkeste røde og orange nuancer. Start morgenen i den betagende yogasal med styrkende yang yoga til lyden af bølgernes brusen. Afslut dagen med groundende yin yoga og mindfulness samt lokale gourmetanretninger i restauranten. Lyder det som noget for dig? Så tag med Cathrine Yoga Travel på vores populære yogarejse til den eksotiske, afrikanske ø, Zanzibar. Alt dette kan du se frem til:

Zanzibar Queen Hotel er placeret lige ved havet. Siden 2018 har vi afholdt fantastiske yoga-retreats på dette unikke hotel. Resortet er omringet af den flotteste have med palmetræer og farverige blomster. Vi spiser alle de velsmagende og nærende måltider i restauranten til lyden af havet og bølgerne, der blidt bruser op på stranden. Måltiderne er i udgangspunktet vegetariske, men der er mulighed for at få friskfanget fisk til middagene. Lad batterierne op, og fordyb dig i en selvkærlig rejse. Det er den smukkeste investering, du kan gøre i DIG.

Lyder det som noget for dig? Så tag med Cathrine Yoga Travel på vores populære yogarejse til eksotiske Zanzibar. 

Book yogarejsen her →

Glade yogahilsener,

Cathrine