8 anbefalinger til udstyr du kan bruge til yin yoga, hjemmeyoga og meditation

Yogaudstyr til din hjemme yoga praksis

Jeg har samlet mine bedste anbefalinger til yogaudstyr til din hjemme yoga praksis. Drømmer du om at begynde at praktisere yoga derhjemme i din stue? Det er afgørende at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære, der tillader dig at dykke dybt ind i yogastillingerne og finde indre ro. Stræk dig glad, sund og velafbalanceret!

Reklamelinks:

 1. Manduka PROlite yogamåtte: Dette er min personlige favorit, da den er lidt tykkere end de fleste, og den har den ekstra fordel at være brugbar på begge sider. Den ene side er skridsikker og ideel til stillinger som Hundestrækket, Planken og Krigeren (yang yoga), mens bagsiden er glattere og perfekt til yin yoga.
 2. Yogablok i kork (1 stk.): En yogablok er brugbar på de fleste af mine yogavideoer. En enkelt blok er normalt tilstrækkelig, og jeg anbefaler størrelsen 227 x 120 x 75 mm., da den passer perfekt til bindevævsmassage og giver ekstra støtte.
 3. Yogabolde i kork (2 stk.): For mine yogavideoer med myofascial release (bindevævsmassage) og beauty yin yoga, skal du bruge to yogabolde. Disse er uundværlige for at lindre spændinger og styrke din praksis.
 4. Yogapølle med boghvedeskaller: En yogapølle er fantastisk til at forbedre komforten under yin yogavideoerne.
 5. Meditationspude med boghvedeskaller: Hvis du ønsker at inkludere meditation i din praksis, er en meditationspude et must-have. Den hjælper med at opretholde en behagelig og oprejst position under meditation.
 6. Øjenpude: Selvom det ikke er strengt nødvendigt, kan en øjenpude tilføje ekstra fordybelse under shavasana og dyb afspænding. Øjenpude fås også med aromaterapi, og dét er vildt lækkert!
 7. Karmameju Blaze Tention Release (Nice to have!): Dette er en skøn olie, der kan bruges til selvmassage samt at øge din følelse af velvære.
 8. Hovedstandsstol (Fun to have!): Hvis du elsker udfordrende stillinger, kan en hovedstandsstol være sjov at eksperimentere med.
 9. Yin Yogabogen af Cathrine Koefoed: Denne bog er en fantastisk kilde til inspiration og fordybelse i yin yoga. Den indeholder yogateori, yogastillinger samt yogaprogrammer til din praksis.
 10. Yang Yogabogen af Cathrine Koefoed: Dette er en fremragende følgesvend til Yin Yogabogen og fokuserer på de mere dynamiske yogastillinger (yang yoga), som du måske ønsker at udforske.
 11. Online yogamedlemskab til din hjemme yoga praksis: Har du brug for vejledning, kan et yogamedlemskab være din støtte, motivator og inspirationskilde derhjemme!

Cathrine Yoga appen

Bliv medlem af Cathrine Yoga appen – dit selvkærlige pusterum

Kom i gang med at dyrke yoga i dine egne, trygge omgivelser, og når det passer dig. Styrk dine muskler, stræk dit bindevæv, og få ro på tankerne. Glæd dig – alt det, du får: 

Bliv medlem af yogaklubben →