Online Yin Yang Yogaforløb

Online Yin Yang Yogaforløb

Styrkende yang yoga, udrensende yin yoga samt groundende kropsscanninger!

Drømmer du om at mærke og acceptere dig selv, præcis som du er? Jeg har sammensat et hjertevarmt Online Yin Yang Yogaforløb bestående af 5 x mandage i november måned 🍁🧡

Yin yang yoga er en fantastisk kombination, hvor du både strækker kroppens bindevæv (yin yoga) og styrker kroppens muskler, sener og led (yang yoga). Vi tager udgangspunkt i den kinesiske medicin. Yogastillingerne vil give dig opløftende energi. Mærk dit fundament, mens du styrker fordøjelse og immunforsvar. Du vil desuden øge din blodcirkulation og iltoptagelse samt skabe et healende flow gennem kroppens meridianbaner.

Er du medlem af yogaklubben? Så deltager du selvfølgelig gratis på alle mine liveklasser! Hop ind i Cathrine Yoga appen – og find alle liveklasserne på forsiden af appen 🥰

Cathrine Yoga appen

Online Yin Yang Yogaforløb

5 selvkærlige mandage

Velkommen til efterårs Yin Yang Yogaforløb, som består af 5 selvkærlige mandagen fra kl. 17-17:30. Alle liveklasserne gemmes, så du kan praktisere og nyde dem senere ❤️


⭐️ Man. d. 30. okt. kl. 17: De-stress yin yang yoga for lever- og galdeblæremeridianerne

Dette er den første af 5 liveklasser. Styrk kroppens naturlige afgiftningsprocesser og skab plads til mere glæde i din hverdag. Yogaklassen består af en række styrkende afstressende yin yang yogastillinger, der stimulerer Lever- og Galdeblæremeridianerne, der flyder langs ydersiden af kroppen og indersiden af benene. Yogastillingerne styrker kroppens naturlige afgiftningsprocesser og balancerer hormoner og nattesøvn.


⭐️ Man. d. 06. nov. kl. 17: Hjerteåbnende yin yang yoga for hjerte- og tyndtarmsmeridianerne

Dette er den anden af 5 liveklasser. Åben dit hjerte og mærk kærligheden til dig selv vokse. Yogaklassen består af en række styrkende og afspændende yin yang yogastillinger, der stimulerer Hjerte- og Tyndtarmsmeridianerne, der flyder langs armene, skuldrene og nakken. Yogastillingerne vil gøre dig mere blid, kærlig og tilgivende. Skab plads til at rumme dine følelser, mens du balancerer dit nervesystem, din blodcirkulation og din nattesøvn.


⭐️ Man. d. 13. nov. kl. 17: Groundende yin yang yoga for mave- og miltmeridianerne

Dette er den tredje af 5 liveklasser. Mærk dit fundament og giv slip på tankemylder og bekymringer. Yogaklassen består af en række styrkende og groundende yin yang yogastillinger, der stimulerer Mave- og Miltmeridianerne, der flyder langs forsiden af kroppen, benene og fødderne. Yogastillingerne styrker kroppens naturlige fordøjelsesprocesser og skaber indre ro, tryghed og jordforbindelse.


⭐️ Man. d. 20. nov. kl. 17: Giv slip yin yang yoga for lunge- og tyktarmsmeridianerne

Dette er den fjerde af 5 liveklasser. Træk vejret helt nede i maven og kom ned i gear. Yogaklassen består af en række åndedrætsstyrkende yin yang yogastillinger, der stimulerer Lunge- og Tyktarmsmeridianerne, som flyder langs armene og ved skulderbladene. Yogaklassen har fokus på pranayama, som betyder åndedrætskontrol eller -udvidelse. Mærk en dyb kærlighed til dig selv, mens du styrker dit immunforsvar og din vejrtrækning.


⭐️ Man. d. 27. nov. kl. 17: Detox yin yang yoga for nyrer- og blæremeridianerne

Dette er den femte – og sidste – af 5 liveklasser. Giv slip på dagens mange indtryk og styrk kroppens naturlige udrensningsprocesser. Yogaklassen består af en række udrensende yin yang yogastillinger, der stimulerer Nyrer- & Blæremeridianerne, der flyder langs bagsiden af kroppen samt forsiden og indersiden af benene. Yogastillingerne kan hjælpe dig med at styrke kroppens naturlige udrensningsprocesser og give dig en følelse af mere selvværd, selvaccept og viljestyrke.

Hvad yogaeleverne siger

“Tusind tak Cathrine ❤️ for nogle gode og dejlige dage. Det har været en stor udfordring af de helt gode. Efter 4 knæoperationer på 2 år er der stadig laaang vej, til at jeg kan sidde i den gode yogastilling, men der er sket små fremskridt, og det er jeg taknemmelig for. Yin Yoga og Wall Yin er lige mig, så derfor er jeg bare super glad for at kunne blive ved med at træne via mit yogamedlemskab hos dig. Jeg er fyldt med glæde og taknemmelighed.”

- Birgit Thing

Cathrine Yoga app’en er absolut den bedste app! Cathrines yoga er både på mit morgen og aftenritual efter jeg er begyndt at bruge app’en ☺️ Den er dejlig nem at bruge og overskuelig at navigere rundt på. Kæmpe anbefaling til Cathrine og Cathrine Yoga app’en herfra 🫶🏻

- Catja Møller Jessen (Online)

”Det er helt vidunderlig, skøn yoga du laver, tak. Det har givet mig så meget ro, jordforbindelse. Din yoga er i roligt tempo, som jeg nyder. Min nattesøvn er blevet betydelige bedre. Tak, Cathrine!”

- Charlotte Svea

“Det har været helt igennem fantastisk og en skøn måde for mig at starte min yogarejse på. Jeg elsker din måde at formidle på, og at du sætter så mange ord på i de enkelte stillinger, meridianbaner og hvilke organer og følelser, der er tilknyttet. Det har været en gave at være med og glæder mig til at være med igen!”

- Karina Rosenkrantz

”Yin yoga og din skønne måde at guide på er blevet en del af min hverdag. Jeg er glad for yogabiblioteket, hvor jeg har fundet mine favoritter. I 3 år har jeg gået på et ryghold hos en fysioterapeut – det er jeg stoppet med. Jeg kan ikke undvære Cathrine Yoga.”

- Lilian Alsted

“Hun har den skønneste ro og behagelige stemme. Hun er tydelig og god til at forklare de forskellige sammenhænge. Jeg vil anbefale hende til enhver der ønsker at finde roen i sig selv ❤️”

- Lillian Rosenkrands

“Cathrine er simpelthen så dygtig, empatisk og har verdens mest behagelige og rolige stemme. Guider en pædagogisk igennem, så det bliver den bedste oplevelse. I morgen skal jeg til endnu et event med Cathrine. Og jeg glæder mig SÅ meget. Yoga nidra vandt mit hjerte, så har simpelthen bare måtte købe den til download. Sover fantastisk efter. Så tusind tak for dig søde og dygtige Cathrine – du skaber ro. Namaste.”

- Mette Heerwagen

“Du guider og vejleder yogaøvelserne, så selv en nybegynder (som jeg) kan være med. Jeg har igennem dine timer mærket den transformerende kraft yoga kan have på ens krop, men mest af alt også på ens sind. Tak for dig, du er med til at bringe balance i mig.”

- Mette Tjagvad

Cathrine Koefoed

Cathrine Koefoed

Din personlige yogalærer

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers og Cathrine Yoga app’en, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere, og så er jeg forfatter til Yin Yogabogen – Stræk dig i balance og Yang Yogabogen – Sund og stærk med yoga.

Sammen med min partner, Tommy driver vi Cathrine Yoga Travel, som arrangerer anmelderroste yoga-retreats til nogen af verdens skønneste lande fra Bali, Zanzibar og Sri Lanka til Spanien, Sverige og skønne Danmark.

Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness og meditation. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS. Jeg uddanner også nye yogalærere i både yin yoga og yang yoga i Cathrine Yoga Academy.

Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke.

Derfor er jeg så utrolig glad for, at du har truffet et bevidst og selvkærligt valg om at prioritere dig selv ved at skabe små åndehuller i din hverdag og mærke ind i din kerne.

Du kan altid fange mig på [email protected]

Namasté
Cathrine 💜

GRATIS! Hent appen

Danmarks mest populære yoga-app

Download Cathrine Yoga appen - dit selvkærlige redskab med +200 yoga- og meditationsvideoer, yogakure, sunde opskrifter og meget mere! Over +40.000 downloads og +1.000 anmeldelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cathrine Yoga appen