Smilende Cathrine med sit yogaudstyr

Yin Yang Yogaforløb

Yin Yang Yogaforløb – Styrkende yang yoga, udrensende yin yoga og yogaterapeutisk yoga nidra sovemeditation!

Drømmer du om at mærke og acceptere dig selv, præcis som du er? Jeg har sammensat et hjertevarmt Yin Yang Yogaforløb bestående af 5 x mandage ♥️

Yin yang yoga er en fantastisk kombination, hvor du både strækker kroppens bindevæv (yin yoga) og styrker kroppens muskler, sener og led (yang yoga). Vi tager udgangspunkt i den kinesiske medicin. Yogastillingerne vil give dig opløftende energi. Mærk dit fundament, mens du styrker fordøjelse og immunforsvar. Du vil desuden øge din blodcirkulation og iltoptagelse samt skabe et healende flow gennem kroppens meridianbaner. Alle klasser afsluttes med min healende yoga nidra sovemeditation, som bringer dig dybt ned i dit underliggende sind.

Cathrine laver yang yoga stilling i smuk yogasal

København

5 fordybende mandage

Groundende Yin Yang Yoga: Styrk kroppens naturlige fordøjelses-processer med Yin Yang Yoga for mave og milt meridianerne, der flyder langs forsiden af kroppen. Yogastillingerne balancerer mave (Yang organ) og milt (Yin organ), styrker fordøjelsen og immunforsvaret samt giver en følelse af mere indre ro og jordforbindelse. Giv slip på bekymringer og tankemylder.


Detox Yin Yang Yoga: Styrk kroppens naturlige udrensnings-processer med Yin Yoga for nyrer og blære meridianerne, der flyder langs bagsiden af kroppen samt forsiden og indersiden af benene. Yogastillingerne balancerer nyrer (Yin organ) og blære (Yang organ), styrker kroppens udrensning, seksualitet og reproduktion samt giver en følelse af mere selvværd og viljestyrke. Giv slip på angst og frygt, så du kan følge dit hjerte.


De-stress Yin Yang Yoga: Styrk kroppens naturlige afgiftnings-processer med Yin Yoga for lever og galdeblære meridianerne, der flyder langs ydersiden af kroppen og indersiden af benene. Yogastillingerne balancerer lever (Yin organ) og galdeblære (Yang organ), styrker kroppens afgiftning og giver en følelse af mere livsglæde og motivation. Giv slip på vrede og dybe spændinger, så du kan leve smertefrit.


Hjerteåbnende Yin Yang Yoga: Balancer din indre ild med Yin Yoga for hjerte, tyndtarm, kredsløb og trevarmer meridianerne, der flyder langs armene, skuldrene og nakken. Yogastillingerne balancerer særligt hjerte (Yin organ) og tyndtarm (Yang organ), styrker blodcirkulation, tarmsystem, nervesystem og hukommelse samt giver en følelse af mere selvaccept og glæde. Skab mere plads til at rumme dine følelser.


Chakra Yin Yang Yoga: Skab balance i dine 7 unikke chakraer. Du vil lære om chakraernes betydning, mærke energien samt skabe balance (energihealing). Når chakraerne er i balance, vil du mærke en følelse af fysisk og mental velvære, balance og harmoni. De syv chakraer sidder langs rygsøjlen og repræsenterer forskellige energicentre i kroppen. Hver chakra har sin egen farve, og alle farver har en særlig betydning. Chakraerne er forbundet med dine tanker, følelser og vaner, og hvis dine følelser eller din livsstil er i ubalance, skaber du ubalance i dine chakraer. Er du klar til energihealing, indre ro og mere selvværd?

Hvad yogaeleverne siger

“Det har været helt fantastisk på Yin Yogauddannelsen hos Cathrine. Cathrine har en helt særlig evne til at få en til at føle sig godt tilpas. Hun er god til at skabe en dejlig og afslappet stemning. En super professionel, dygtig og nærværende lærer, med meget meget stor viden og passion. Ydermere har vi fået den vildeste yoga manual, og jeg føler mig rigtig godt klædt på som yogalærer. Hvis du går med tankerne om at blive yogalærer, vil jeg af hele mit hjerte anbefale Cathrine – eller måske du trænger til ro og tid til dig selv, så er hendes onlineunivers det helt rigtige sted. Jeg sidder med en masse glæde og taknemmelighed i kroppen.”

- Amanda Villumsen (Yin Yogauddannelsen, 2020)

“Det har været helt igennem fantastisk og en skøn måde for mig at starte min yogarejse på. Jeg elsker din måde at formidle på, og at du sætter så mange ord på i de enkelte stillinger, meridianbaner og hvilke organer og følelser, der er tilknyttet. Det har været en gave at være med og glæder mig til at være med igen!”

- Karina Rosenkrantz

“Jeg er SÅ glad for at jeg som nybegynder blev introduceret til Cathrine sidste år. Det har bare været den ene gode yoga oplevelse efter den anden. Magiske yin yoga og yoganidra workshops på yogacentralen og et skønt retreat (og vildt lækker mad!) i smukke, smukke omgivelser på Samsø! Det kan klart anbefales. Jeg glæder mig nu til at prøve hendes fredags pop-up yoga sessions ❤️”

- Anna Patricia Dencker

“Jeg har fulgt Cathrine i snart et år – og ingen er som Cathrine. Hun passer perfekt til mig og mine ønsker, og jeg føler mig hjemme. Hendes stemme er dejlig blid, hun er meget professionel og hendes materialer er helt unikke. Jeg har lige været på retreat ved Vesterhavet og drømmer mig bare tilbage. Det er HELT sikkert ikke sidste gang, at jeg skal give mig selv det i gave. Tak Cathrine og Tommy og hele teamet bag for nogle dejlige dage ❤️”

- Ane Nielsen (Vesterhavet)

“Jeg er netop hjemvendt fra vidunderlige Bali. Jeg er fyldt med begejstring og taknemmelighed over at have været en del af det skønneste yogaretreat. Et yogaretreat der åbnede hjerter og et yogaretreat med den dejligste yoga og dejligste yogalærer ❤️ Jeg er dybt taknemmelig for al den gode energi, som jeg oplevede på Bali og også har fået med hjem efter yoga med nærværende og søde Cathrine. Jeg har nydt at lave yoga med Cathrine som yogalærer. Hendes stemme er SÅ beroligende og utrolig rar at lytte til. Jeg har nydt at opleve Balis kultur + natur og nydt at møde en masse fantastiske og skønne mennesker. Jeg har fundet glæden ved at lave yinyoga takket være Cathrine. Det giver den dejligste ro, og denne ro og yoga er taget med hjem 🙏🏻 Cathrines retreats kan varmt anbefales! Det har været over al forventning, og jeg er mere end klar til at tage afsted igen. Af hjertet TAK for nogle helt vildt givende dage – på alle niveauer. Det har været helt igennem fantastisk 😍”

- Christina Cecilia Holfort

GRATIS! Hent appen

Dit yogaunivers direkte i lommen

Download Cathrine Yoga appen - dit selvkærlige redskab med yogavideoer, yogaværktøjer og sunde opskrifter
Cathrine Yoga appen