Yin Yang Yogakuren

Styrk din fordøjelse og udrensning

Yin Yang Yogakuren

Styrk din fordøjelse og udrensning med Yin Yang Yogakuren – 21 dage med yoga og meditationer.

Yogakuren består af en række skønne yogaklasser, der både strækker kroppens bindevæv (yin yoga), styrker kroppens muskler (yang yoga) og træner sindet (mindfulness meditationer). Vi arbejder med hele kroppen – og både fysisk og mentalt.

Måske er du helt ny til yoga? Måske har du holdt en pause fra yogamåtten og trænger nu til et fastlagt yoga-program for at komme godt fra start på ny? Det kan også være, at du er erfaren yogi, men nyder at fokusere på et yogatema over længere tid? Uanset, hvor du er i din yogapraksis, vil du få en tryg og sikker introduktion til yogaens verden i løbet af de 21 dage, vi har sammen. Og alle kan være med på Yin Yang Yogakuren.

Glæd dig til at mærke alle de vidunderlige yogaeffekter både i kroppen og i sindet! Yoga er en effektiv måde at arbejde med kroppens fordøjelse og udrensning på – både fysisk og mentalt. Gør din mave glad, sæt gang i din fordøjelse og styrk kroppens naturlige udrensningsprocesser på denne yogakur.

Yin Yang Yogakuren starter: Vender snart tilbage

Din yogalærer på Yogakuren: Cathrine Koefoed

Yin Yang Yogakuren

Hvad er Yin Yang Yogakuren?

Glæd dig til:

 • 21 selvkærlige dage med yoga og meditationer for alle uanset niveau. Hver dag modtager du en ny yogavideo, som du kan nyde, når det passer ind i din hverdag.
 • 21 støttende e-mails i din indbakke. Hver morgen sender jeg dig en motiverende og støttende e-mail med dagens yogaklasse og besked.
 • 6 nærværende liveklasser i en lukket Facebookgruppe. Mærk fællesskabet, når vi dyrker yoga sammen. Klasserne gemmes, så de kan afspilles senere, hvis du ikke kan være med live.
 • 30 dages adgang fra startdatoen.
 • At detoxe krop og sind, styrke din fordøjelse og komme godt i gang med din yogapraksis 🙏
 • Din investering er blot 149 kroner (engangsbeløb). Betal nemt med MobilePay.
 • 100% tilfredshedsgaranti til og med dag to på kuren – ellers får du dine penge tilbage. Jeg VED nemlig, at Yin Yang Yogakuren kan gøre en forskel for dig, din krop og dit sind. 20.000+ har allerede deltaget på Yogakuren med stor tilfredshed!

Yin Yang Yogakuren

Vi starter mandag 2. oktober 2023

♥ Dag 1: 5 powerfulde solhilsner (15 min.)

♥ Dag 2: Forløs arme og skuldre (20 min.)

♥ Dag 3: Yin yang yoga for benene (LIVE kl. 17-17.30)

♥ Dag 4: Groundende kropsscanning (10 min.)

♥ Dag 5: Fyraftensyoga (15 min.)

♥ Dag 6: Solhilsen for begyndere (10 min.)

♥ Dag 7: Yin yang yoga for ryggen (LIVE kl. 09-09.30)

♥ Dag 8: 5 hjerteåbnende solhilsner (15 min.)

♥ Dag 9: Smelt rygsmerterne (6 min.)

♥ Dag 10: Yin yang yoga for hofterne (LIVE kl. 17-17.30)

♥ Dag 11: Afspændende kropsscanning (10 min.)

♥ Dag 12: After work-yoga (20 min.)

♥ Dag 13: Power morgenyoga (15 min.)

♥ Dag 14: Yin yang yoga for maven (LIVE kl. 09-09.30)

♥ Dag 15: Nærende aften-yin (30 min.)

♥ Dag 16: Forløs hofter og baller (15 min.)

♥ Dag 17: Yin yang yoga for skuldre og nakke (LIVE kl. 17-17.30)

♥ Dag 18: Drømmeland (10 min.)

♥ Dag 19: 5 forløsende computerstræk (20 min.)

♥ Dag 20: Balancerende morgenyoga (30 min.)

♥ Dag 21: Yin yang yoga for hele kroppen (LIVE kl. 09-09.30)

Hvad yogaeleverne siger:

“Det har været fuldstændig fantastisk! De 21 dage har givet mig en masse energi, overskud, indre ro og ikke mindst glæde i en svær tid. Alle klasser har været virkelig gode. Jeg vil helt sikkert gøre yoga til en fast del af mit liv fremadrettet (og spare op til en af dine yogarejser). Tusind tak, Cathrine! ❤️”

- Katrine Fredskov

“Jeg har helt sikkert fundet ud af, at yin yoga er lige mig. Jeg har fået en god morgen rutine med at starte dagen med yoga. Har faktisk indrettet et rum til det. Tusind tak for 3 fantastiske uger og en kærlig indføring til yin yang yoga.”

- Pernille Kaas

Få svar på alle dine spørgsmål:

Flere spørgsmål? Du kan altid skrive til mig på [email protected] ♥️

Hvad er Yin Yang Yogakuren?

Yogakuren består af 21 selvkærlige dage, hvor du lærer (og mærker) en lang række yogastillinger, øvelser og teknikker. Yoga betyder "forening" på yogasprog. Når du dyrker yoga, skaber du forbindelse imellem krop og sind.

Jeg er nybegynder. Kan jeg være med?

Selvfølgelig! Alle kan deltage i Yogakurens yogaklasser – uanset niveau, alder og køn. Yogakuren består af styrkende yang yoga, groundende yin yoga og meditationer for alle.

Hvad siger yogaeleverne?

“Det har været fuldstændig fantastisk! De 21 dage har givet mig en masse energi, overskud, indre ro og ikke mindst glæde i en svær tid. Alle klasser har været virkelig gode. Jeg vil helt sikkert gøre yoga til en fast del af mit liv fremadrettet (og spare op til en af dine yogarejser). Tusind tak, Cathrine! ❤️”

Jeg er stiv som et bræt. Kan jeg praktisere yogaøvelserne?

Ja! Så er Yin Yang Yogakuren et godt sted at starte. Yogastillingerne er for alle, og du vil opleve, at du bliver stærkere og mere smidig i din krop i løbet af kurens 21 dage.

Hvor lange er yogaklasserne?

Klasserne varer typisk fra 10-30 minutter (se yogaprogrammet).

Hvad skal jeg bruge?

Du skal bruge en yogamåtte, en yogablok, to yogabolde og et tæppe. Har du ikke det, så kan du sagtens bruge en tyk bog som yogablok og to tennisbolde som yogabolde.

Hvor og hvornår får jeg adgang til Yogakuren?

Når du har tilmeldt dig Yin Yang Yogakuren, modtager du et personligt login til cathrineyoga.dk. Her får du adgang til dagens klasse - dag for dag i løbet af Yogakurens 21 dage. Alle live-yogaklasserne foregår i en lukket Facebookgruppe og bliver gemt, så du kan nyde dem senere, hvis du ikke kan være med live. Når du deltager på kuren, har du adgang til de 21 klasser i 30 dage fra startdatoen. Jeg anbefaler, at du downloader Cathrine Yoga appen (gratis). Her kan du logge direkte ind og se yogaklasserne dag for dag.

Jeg er ikke på Facebook. Kan jeg stadig være med?

Ja! Det er kun alle live-yogaklasserne, der foregår på Facebook. Alle liveklasser bliver gemt i Cathrine Yoga Online, så kan du nyde dem på et andet tidspunkt, også selvom du ikke er på Facebook.

Kan jeg se live yogaklasserne senere?

Ja! Alle live yogaklasser bliver gemt i Cathrine Yoga Online, så du kan praktisere og nyde dem lige, når det passer dig. Husk at downloade Cathrine Yoga app'en - den giver dig en samlet oversigt over Yogakuren dag for dag. App'en er gratis at downloade, og du logger nemt ind med din personlige adgang til Yogakuren.

Er der tale om et medlemskab?

Nej, der er ikke tale om et medlemskab, men om et engangsbeløb og et køb af Yin Yang Yogakuren. Du har 30 dages adgang til Yogakuren fra startdatoen. Jeg giver også 100% tilfredshedsgaranti til og med dag to på Yogakuren - ellers får du dine penge tilbage. Jeg ved nemlig, hvor stor en forskel yoga og mindfulness kan gøre for krop, sind og sjæl.

Hvad er yin yoga?

Yin yoga er en groundende og meditativ yogapraksis, som består af lange, dybe og blide bindevævsstræk, hvor stillingerne holdes i 3-10 minutter. Yin yogastillingerne er kendetegnet ved at være liggende eller siddende og er ofte støttet med yogaudstyr. Du vil opleve, at stillingerne har en beroligende effekt på dit nervesystem og virker genopladende og afstressende. Det er en opdagelsesrejse i dit indre liv, hvor du sætter tempoet ned og skruer op for nærværet, stilheden og nuets kraft.

Hvad er yang yoga?

Yang yoga er en dynamisk, styrkende og energifuld yogapraksis. Yang yoga er som en bevægende meditation, hvor du glider fra stilling til stilling i et skønt flow. De dynamiske yogastillinger skaber varme, puls og styrke i kroppen, og de hjælper dig med at finde din indre power, energi, klarhed og viljestyrke. Du vil undervejs øge din kropsbevidsthed, koncentration og balanceevne.

Hvad er mindfulness meditation?

Mindfulness meditation er en metode til at stilne sindet gennem fokus, koncentration og opmærksomhed. Når vi træner sindet, lærer vi at være til stede i nuet og at give slip på tankemylder og alt det, der forstyrrer sindet. Det er en træning i at være i stilheden, blive bevidst og komme ind i en tilstand af væren. Når vi bliver mere mindfulde, bliver vi også bevidste om, hvad der tapper os for energi – og hvad der giver os energi. På den måde rykker vores meditationspraksis også ind i vores virkelige liv, hvor vi begynder at handle mindfuldt og tage mindfulde, selvkærlige beslutninger.

Flere spørgsmål?

Du kan altid kontakte mig på [email protected], hvis du har flere spørgsmål, eller hvis du har brug for støtte undervejs! ♥️

Laptop med Cathrine Yoga Online i lyserød sofa

10 gode grunde til at være med på Yin Yang Yogakuren:

 1. Styrk åndedrættet, immunforsvaret og fordøjelsen
 2. Boost kroppens naturlige udrensningsprocesser med detox
 3. Styrk dit selvværd
 4. Balancér nervesystemet
 5. Smidiggør muskler og bindevæv (yin yoga)
 6. Styrk muskler, sener og led (yin yang yoga)
 7. Giv slip på smerter, spændinger og tankemylder
 8. Skab mere plads til selvkærlighed og selvaccept
 9. Genskab balancen i dig med øget sindsro, sjælefred og velvære
 10. Yoga, meditation og mindfulness for alle ❤️

Vær med på efterårets store, selvkærlige yogakur, Yin Yang Yogakuren. Dét er den bedste investering, du kan gøre i dig!

Cathrine Koefoed

Cathrine Koefoed

Din personlige yogalærer

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers og Cathrine Yoga app’en, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere, og så er jeg forfatter til Yin Yogabogen – Stræk dig i balance og Yang Yogabogen – Sund og stærk med yoga.

Sammen med min partner, Tommy driver vi Cathrine Yoga Travel, som arrangerer anmelderroste yoga-retreats til nogen af verdens skønneste lande fra Bali, Zanzibar og Sri Lanka til Spanien, Sverige og skønne Danmark.

Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness og meditation. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS. Jeg uddanner også nye yogalærere i både yin yoga og yang yoga i Cathrine Yoga Academy.

Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke.

Derfor er jeg så utrolig glad for, at du har truffet et bevidst og selvkærligt valg om at prioritere dig selv ved at skabe små åndehuller i din hverdag og mærke ind i din kerne.

Du kan altid fange mig på [email protected]

Namasté
Cathrine 💜

Anmeldelser

Hvad yogaeleverne siger:

“Jeg følte mig både inspireret, afspændt dybt ind i cellerne og i trygge hænder. Flere teknikker blev gentaget hen over dagene – både i den klassiske udgave og i forskellige variationer ~ og jeg føler virkelig, at jeg også har rigtig meget med hjem, som jeg kan tilføje til mine daglige åndedræts- og meditationsritualer.”

- Anja Smed

“Det har været super godt med alsidigheden i yogakuren. Jeg har hver morgen glædet mig til at sætte dagens intention og brugt mantraet i løbet af dagen.”

- Susanne Lindegaard

“Alle meditationerne har været helt fantastiske og har hørt en hver dag. Nemt, hurtigt, overskueligt og utroligt givende. Har startet hver eneste morgen med et af dine mantraer og er sikker på, at det har haft indflydelse på min dag. Yin yogaen er også lige mig. Tak for 21 dejlige dage.”

- Lena Nybro

“Det er en sand fornøjelse at være i Cathrines hænder og guidance – Cathrine er indlevende, rummelig, nuanceret, følsom og meget groundet. Noget der smitter af når hun underviser, hun underviser med hjertet. Tak for det! Namasté ❤️”

- Maria Stoltz

”Yogakuren har givet mig en fast yogarutine og har fundet ud af at yin yogastillinger er mest mig. Jeg elsker den rolige guidning og meditationerne, men også den ro det giver mig. Jeg bliver ikke så nemt stresset mere, TAK!”

- Lene Seersholm

”Jeg har fulgt dig siden coronaen kom til Danmark, og jeg er superglad for mit yogamedlemskab. Jeg elsker både yin og yang yogaklasserne. Jeg mærker efter hvilket tidspunkt på dagen og vælger efter behov og humør. Glæder mig altid til den næste yogakur.”

- Pia Broberg