Yogakuren

Styrk din fordøjelse og start året med detox

Yin Yogakuren

Styrk din fordøjelse med Yin Yogakuren – 21 selvkærlige dage med yoga og meditationer. Yin Yogakuren er kærligt startskud til at invitere mere yoga, selvkærlighed og nærvær ind i dit liv. Måske er du helt ny til yoga, eller måske har du bare holdt en pause fra yogamåtten – uanset, hvor du er i din yogapraksis, så vil du få en tryg og sikker introduktion til yin yogaens verden i løbet af de 21 dage, vi har sammen.

Glæd dig til at mærke de gavnlige effekter af yin yogaens lange, dybe og blide bindevævsstræk. Yin yoga øger kroppens smidighed, sænker stressniveauet, forbedrer kropsholdningen og øger blodcirkulationen. Denne yogakur er designet til at sætte gang i din fordøjelse og udrensning. Så start det nye år ud med at genstarte krop og sind. Yin Yogakuren vil samtidig øge din kropsbevidsthed, koncentration og balanceevne, og du vil føle dig smidigere, gladere og roligere.

Start: Mandag d. 10. jan. 2022

Yogalærer: Cathrine Koefoed

Hvad er Yin Yogakuren?

Glæd dig til:

 • Yin Yogakuren starter d. 10. jan. 2022 og slutter d. 30. jan. 2022.
 • 21 selvkærlige dage med yoga og meditationer for alle uanset niveau. Du modtager en ny klasse hver dag, som du kan nyde!
 • 21 støttende e-mails i din indbakke. Hver morgen sender jeg dig en støttende e-mail med dagens klasse og besked.
 • 6 LIVE yogaklasser i en lukket Facebookgruppe. Klasserne gemmes, så de kan afspilles senere.
 • 10.000+ har allerede deltaget på yogakuren!
 • 30 dages adgang fra 10. jan.
 • Meld dig ind i yogaklubben og deltag gratis på alle yogakure via Cathrine Yoga app’en ♥️

Programmet - Start: 10. jan. 2022

Uge 1 - Mærk din krop

 • Dag 1: Yin for begyndere (30 min.)
 • Dag 2: Meridian yoga nidra sovemeditation (20 min.)
 • Dag 3: Detox – Yin for en naturlig udrensning (LIVE kl. 19-19:45)
 • Dag 4: 3 x morgenstillinger (15 min.)
 • Dag 5: Nedtælling til ro meditation (15 min.)
 • Dag 6: Godmorgen yin (25 min.)
 • Dag 7: Grounding – Yin yang yoga for en sund fordøjelse (LIVE kl. 10-10:45)

Uge 2 - Mærk dit sind

 • Dag 8: Glad morgenmeditation (10 min.)
 • Dag 9: Wall yin yoga (15 min.)
 • Dag 10: Giv slip – Yin for et stærkt immunforsvar (LIVE kl. 19-19:45)
 • Dag 11: 3 x aftenstillinger (15 min.)
 • Dag 12: Selvkærlig kropsscanning (10 min.)
 • Dag 13: Yin for skuldre og nakke (20 min.)
 • Dag 14: De-stress – Yin yang yoga for lever og galdeblære (LIVE kl. 10-10:45)

Uge 3 - Mærk din sjæl

 • Dag 15: Det beroligende åndedræt (10 min.)
 • Dag 16: Støttende yin yoga (15 min.)
 • Dag 17: Åbn dit hjerte – Yin for et sundt hjerte (LIVE kl. 19-19:45)
 • Dag 18: 3 x eftermiddagsstillinger (15 min.)
 • Dag 19: Rolig morgenmeditation (15 min.)
 • Dag 20: Yin for ryggen (25 min.)
 • Dag 21: Indre styrke – Yin yang yoga for hele kroppen (LIVE kl. 10-10:45)

VIGTIGT: Alle live yogaklasserne gemmes, så de kan laves senere ♥️

Cathrine Koefoed

Din personlige yogalærer:

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha & vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness- og meditationslærer. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS.

Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke. Derfor er jeg så utrolig glad for, at du har truffet et bevidst og selvkærligt valg om at prioritere dig selv ved at skabe små åndehuller i din hverdag og mærker ind i din kerne. Jeg glæder mig til at møde dig på yogamåtten!

Kærlig hilsen
Cathrine

Hvad yogaeleverne siger:

”Jeg har fulgt dig siden coronaen kom til Danmark, og jeg er superglad for mit yogamedlemskab. Jeg elsker både yin og yang yogaklasserne. Jeg mærker efter hvilket tidspunkt på dagen og vælger efter behov og humør. Glæder mig altid til den næste yogakur.”

- Pia Broberg

“Alle meditationerne har været helt fantastiske og har hørt en hver dag. Nemt, hurtigt, overskueligt og utroligt givende. Har startet hver eneste morgen med et af dine mantraer og er sikker på, at det har haft indflydelse på min dag. Yin yogaen er også lige mig. Tak for 21 dejlige dage.”

- Lena Nybro

Få svar på alle dine spørgsmål:

Flere spørgsmål? Du kan altid skrive til mig på [email protected] ♥️

Hvad er Yogakuren?

Yogakuren består af 21 selvkærlige dage, hvor du lærer (og mærker) en lang række yogastillinger, øvelser og teknikker. Yoga betyder "forening" på yogasprog. Når du dyrker yoga, skaber du forbindelse imellem krop og sind.

Jeg er nybegynder. Kan jeg være med?

Selvfølgelig! Alle kan deltage i mine yogaklasser – uanset niveau, alder og køn. Yin Yogakuren består groundende yin yoga og meditationer for alle.

Hvad siger yogaeleverne?

“Jeg har helt sikkert fundet ud af, at yin yoga er lige mig. Jeg har fået en god morgen rutine med at starte dagen med yoga. Har faktisk indrettet et rum til det. Tusind tak for 3 fantastiske uger og en kærlig indføring til yin yang yoga.”

Jeg er stiv som et bræt. Kan jeg lave yogaøvelserne?

Ja! Så er Yogakuren et godt sted at starte. Yogastillingerne er for alle, og du vil opleve, at du bliver stærkere og mere smidig i din krop.

Hvor lange er yogaklasserne?

Klasserne varer typisk fra 10-45 minutter (se yogaprogrammet).

Hvad skal jeg bruge?

Du skal bruge en yogamåtte, yogapølle, yogablok og et tæppe. Alternativt et sammenrullet tæppe og tyk bog.

Hvor og hvornår får jeg adgang?

Når du har tilmeldt dig, modtager du et personligt login til cathrineyoga.dk. Her får du adgang til dagens klasse - dag for dag. Alle live yogaklasserne foregår i en lukket Facebookgruppe og bliver gemt, så du kan lave dem senere.

Kan jeg se live yogaklasserne senere?

Ja - Alle live yogaklasser bliver gemt, så du kan lave dem senere.

Er der tale om et medlemskab?

Nej - Der er ikke tale om et medlemskab (Engangsbeløb). Du har 30 dages adgang fra startdatoen.

Hvad er yin yoga?

Yin yoga er en groundende og meditativ yogapraksis, som består af lange, dybe og blide bindevævsstræk, hvor stillingerne holdes i 3-10 minutter. Yin yogastillingerne er kendetegnet ved at være liggende eller siddende og er ofte støttet med yogaudstyr. Du vil opleve, at stillingerne har en beroligende effekt på dit nervesystem og virker genopladende og afstressende. Det er en opdagelsesrejse i dit indre liv, hvor du sætter tempoet ned og skruer op for nærværet, stilheden og nuets kraft.

Hvad er mindfulness meditation?

Mindfulness meditation er en metode til at stilne sindet gennem fokus, koncentration og opmærksomhed. Når vi træner sindet, lærer vi at være til stede i nuet og at give slip på tankemylder og alt det, der forstyrrer sindet. Det er en træning i at være i stilheden, blive bevidst og komme ind i en tilstand af væren. Når vi bliver mere mindfulde, bliver vi også bevidste om, hvad der tapper os for energi – og hvad der giver os energi. På den måde rykker vores meditationspraksis også ind i vores virkelige liv, hvor vi begynder at handle mindfuldt og tage mindfulde, selvkærlige beslutninger.

Flere spørgsmål?

Du kan altid kontakte mig på [email protected], hvis du har flere spørgsmål - eller brug for støtte undervejs! ♥️

Stræk dig i balance

Yin yogaprincipperne

Glæd dig til at mærke effekten af yin yogaprincipperne: 

 • Blidhed – at finde ind til det blide bindevævsstræk.
 • Langsomhed – at sætte tempoet ned og hvile i stillingen.
 • At give slip – at afspænde kroppen og smelte ind i stilheden.
 • Energiflow – at skabe frit flow i kroppens meridianbaner.
 • Nærvær – at være til stede i nuet og nyde en fredfuld stund med dig selv.
 • Selvaccept – at acceptere dig selv, som du er.
 • Tålmodighed – at give dig selv tid til at lære at være med det, der er.

Anmeldelser

Hvad yogaeleverne siger:

“Jeg følte mig både inspireret, afspændt dybt ind i cellerne og i trygge hænder. Flere teknikker blev gentaget hen over dagene – både i den klassiske udgave og i forskellige variationer ~ og jeg føler virkelig, at jeg også har rigtig meget med hjem, som jeg kan tilføje til mine daglige åndedræts- og meditationsritualer.”

- Anja Smed

“Det har været fuldstændig fantastisk! De 21 dage har givet mig en masse energi, overskud, indre ro og ikke mindst glæde i en svær tid. Alle klasser har været virkelig gode. Jeg vil helt sikkert gøre yoga til en fast del af mit liv fremadrettet (og spare op til en af dine yogarejser). Tusind tak, Cathrine! ❤️”

- Katrine Fredskov

“Det har været super godt med alsidigheden i yogakuren. Jeg har hver morgen glædet mig til at sætte dagens intention og brugt mantraet i løbet af dagen.”

- Susanne Lindegaard

“Det er en sand fornøjelse at være i Cathrines hænder og guidance – Cathrine er indlevende, rummelig, nuanceret, følsom og meget groundet. Noget der smitter af når hun underviser, hun underviser med hjertet. Tak for det! Namasté ❤️”

- Maria Stoltz

”Yogakuren har givet mig en fast yogarutine og har fundet ud af at yin yogastillinger er mest mig. Jeg elsker den rolige guidning og meditationerne, men også den ro det giver mig. Jeg bliver ikke så nemt stresset mere, TAK!”

- Lene Seersholm

“Jeg har helt sikkert fundet ud af, at yin yoga er lige mig. Jeg har fået en god morgen rutine med at starte dagen med yoga. Har faktisk indrettet et rum til det. Tusind tak for 3 fantastiske uger og en kærlig indføring til yin yang yoga.”

- Pernille Kaas