Iværksætteri #1 // Opstart

6 skønne chokolade-desserter

I dag har jeg samlet 6 skønne og ikke mindst sunde chokoladedesserter, herunder brownies, trøfler, muffins, cookies, mousse & “Bliss Ball”. Mmmmm! ♥♥♥ De er alle smækfyldt med gode næringsstoffer, er fri for sukker, gluten samt laktose og findes i vegansk version.

Drønlækre nytårsbrowies (sukkerfrie): Find opskriften her  →

Nytårsbrownie3

Sunde chokolade-trøfler: Find opskriften her →

Rom kugler2

Skønne chokolademuffins med ekstra choko: Find opskriften her →

Choco-muffins 3

White Chocolate Chips Cookies: Find opskriften her →

Cookies 10

Avokado- og chokolademousse: Find opskriften her →

Avokado Chokolade Mousse1

Sunde chokoladevafler: Find opskriften her →

Chokolade Vafler

Namasté, 

Cathrine (Yoga)

Facebook • Instagram • Pinterest • Bloglovin' 

   

3 kommentarer

 • Simone

  Hej Cathrine!
  Super lækre opskrifter du har på din blog! Har snart prøvet en del og de er alle blevet nogle favoritter herhjemme. Jeg tror jeg vil kaste mig ud i at lave de sukkerfrie brownies til i morgen når et par veninder kommer på besøg:-)

  Har også et spørgsmål: Hvor offentliggør du vinderne af dine konkurrencer? Har ikke kunne finde det nogle steder (måske er det bare mig der ikke leder godt nok). Du havde på et tidspunkt en konkurrence om en rejse, men kan ikke finde indlægget mere? Er vinderen fundet?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Simone,
   Tusind tak for dine skønne ros. Det varmer virkelig! Jeg laver aldrig blot ét indlæg med vinderen. Jeg offentliggør altid vinderen i et relateret indlæg, f.eks. Louise Bruuns bog, hvor vinderen blev offentliggjort i “8 FILOSOFISKE BØGER“. Jeg kontakter dog altid vinderen personligt!
   Kh Cathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Helt okay! Som update kan jeg fortælle, at jeg lavede de sukkerfrie brownies og de var en kæmpe succes! Måtte give opskriften videre til flere af mine veninder og de fik resterne med hjem:-)

   Mht. til den konkurrence om rejsen, vil jeg som sagt høre om der er fundet en vinder? Ellers kender jeg et par stykker der gerne vil deltage, hvis konkurrencen ikke er slut:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Iværksætteri #1 // Opstart