Cathrine i smuk grøn have på Bali hvor hun underviser Yin Yang yogauddannelse

Cathrine Yoga Academy

100-timers Yang Yoga-uddannelse på Bali

Yang Yoga-uddannelsen er den ultimative grunduddannelse! Du vil blive certificeret 100-timers yogalærer med speciale i yang yoga (hatha) og mindfulness meditation. Yogalærerens rolle er at skabe et trygt og kærligt rum og at guide og inspirere yogaeleven til at finde indre ro og styrke.

Yang yoga er en dynamisk, styrkende og energifuld yogapraksis. Yang yoga er som en bevægende meditation, hvor du glider fra stilling til stilling i et meditativt, langsomt flow. Mens yin er det stabile, beroligende og afstressende, er yang i højere grad det aktive, bevægende og styrkende.

Yang yoga består af en række yogastillinger, som vi kender fra den traditionelle hatha yoga. De klassiske yogastillinger udføres med opmærksomhed på kroppen og åndedrættet i et roligt tempo. Hatha yoga er et udtryk for det maskuline og det feminine, varme og kulde, styrke og afspænding, sol og måne eller dag og nat. Hatha yoga er en blanding af begge energier, og derfor vil nogle hatha-stillinger være mere krævende end andre. Bagoverbøjninger er ofte mere krævende og vil frembringe varme, styrke og opløftende energi (yang), mens foroverbøjninger er mere kølende, indadvendte og beroligende (yin).

De dynamiske yogastillinger skaber varme, puls og styrke i kroppen og hjælper dig med at finde din indre power, energi, klarhed og viljestyrke. Stillingerne holdes ofte i flere dybe vejrtrækninger, hvor kroppens store og små muskelgrupper bliver aktiveret. Du vil også naturligt øge din kropsbevidsthed, koncentration og balanceevne.

Tilmeldingen til Yang Yoga-uddannelsen er ÅBEN. Der er tre pladser tilbage!

Cathrine laver yin yoga med udsigt til junglen på Yoga Retreat på Bali

Fordyb dig i hatha yoga og mindfulness meditation

Yang Yoga-uddannelsen bygger på Cathrine Yoga Academys store 200-siders Yang Yogamanual. Manualen danner grundlag for din teoretiske viden. Du kan se frem til at få et dybdegående kendskab til yogaens univers samtidig med, at du fordyber dig i din egen yogapraksis. Sammen med de øvrige deltagere på holdet vil vi skabe et trygt og kærligt rum, hvor vi kan støtte hinanden og skabe plads til fordybelse.

Indhold: 

 • Yang (hatha) yogaens grundstillinger
 • Grundlæggende funktionel anatomi og fysiologi
 • Grundlæggende kinesisk medicin – de 5 elementer, yin yang teori, meridianlære og chi
 • Grundlæggende indisk filosofi – chakraer og prana
 • Unikke elementer til din undervisning – åndedrætsøvelser, mindfulness meditation, udvalgte yin yogastillinger og yogafilosofi
 • Sekvensering og tematisering – klassiske yang (hatha) yogaklasser, mindful yoga, meridian yoga og chakra yoga
 • Rollen som yogalærer – find din stemme, hold et rum, undervis med autencitet
 • Yoga som forretning

Dagsprogrammet på Bali* – sådan kan dine dage se ud:

 • 07:30-09 – Meditation og yang yoga
 • 09:00-10 – Morgenmad
 • 10:00-12 – Teori og øvelser
 • 12:00-14 – Frokost og velvære
 • 14:00-15 – Teori og øvelser
 • 15:30-17 – Yin yang yoga
 • 18:00-19 – Aftensmad
 • 19:00-20 – Selvrefleksion

*Du vil også komme på to unikke udflugter på gudesmukke Bali.

Yang Yogamanual - bog til deltagere på yang yogauddannelse

Din investering

DKK 29.999,- ekskl. fly (+ DKK 6.000,- inkl. fly)

Sæt kryds i kalenderen:

 • Bali (Pakkerejse): 10.-22. mar. 2023

Pakkenrejsen er arrangeret af Cathrine Yoga Travel. Den indeholder:

 • Flyrejse inkl. bagage, mad og drikke + transfer (10.-22. marts 2023)
 • 11 x overnatninger på Bali – Ubegrænset adgang til vores private yogafaciliteter, pool og lounge. Enkeltmandsværelse kan tilkøbes for DKK 5.000,-
 • 3 x daglige måltider på resortet. Glæd dig til lækker, vegetarisk og balinesisk kost
 • Den ultimative 200-siders Yogamanual
 • 1 års adgang til Cathrine Yoga Online – her finder du 100+ online yogaklasser og mindfulness meditationer
 • Fotoskydning med stemningsbilleder fra Bali
 • Certificering (Praktisk eksamen)
 • Studieture

Eksklusiv – dét skal du selv stå for:

 • Rejseforsikringer, turistskat ved afrejse, egne udflugter, massage samt ekstra måltider og drikkevarer

Betingelser: 

Betalingen kan deles op de tre rater.

Yogauddannelsen er grundlæggende for alle. Den er skabt til dig, som drømmer om at blive yogalærer, og dig, der ønsker yderligere yogafordybelse i din egen praksis.

Pakkerejsen er arrangeret af Cathrine Yoga Travel – vi er medlem af Rejsegarantifonden. Tilmeldingen er bindende. I tilfælde af rød eller orange rejsevejledning 14 dage før afrejse, eller karantænekrav ved indrejse, vil du få det fulde indbetalte beløb refunderet.

Certificering er valgfri. Certificering kræver 100% deltagelse. Bliver du syg, kan du få en skriftlig opgave (ved maksimalt 20% fravær). Certificering kræver, at du består en praktisk eksamen. Reeksamen kan tilkøbes for DKK 1.000, –

Tryghedsgaranti

Vi er medlem af Rejsegarantifonden, og vi følger gældende rejsevejledninger. Du vil altid kunne få refunderet din rejse i situationer, hvor pakkerejsen måtte blive aflyst, fx hvis Udenrigsministeriet farver din destination orange eller rød. Du kan derfor trygt – og med ro i maven – booke din yogarejse hos os! Vi glæder os til at byde dig velkommen på et af vores skønne retreats.

Cathrine og Tommy sidder foran smuk trædør på Bali

Cathrine Koefoed

Din personlige yogalærer

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din yogalærer. Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke – og så ønsker jeg at hjælpe dig med at formidle yogaens magiske univers til dine egne yogaelever.

Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga samt mindfulness og meditation. Og så har jeg en HA(psyk.) fra CBS oven i hatten.

Jeg har skabt Cathrine Yoga Online – en selvkærlig medlemsklub med et evigt voksende yogabibliotek bestående af yogavideoer og meditationer. Sammen med min partner, Tommy er jeg medejer af rejsebureauet, Cathrine Yoga Travel – et personligt rejsebureau, der arrangerer anmelderroste yogarejser til Bali, Zanzibar, Sri Lanka, Spanien og Danmark.

Det er hovedsageligt mig, der vil føre dig igennem yogauddannelsen, men undervejs får vi besøg af udvalgte gæstelærere, som brænder for deres unikke speciale, og som glæder sig til at lære fra sig.

Namasté

Cathrine 💜

Cathrine Yoga Universet

Hvad yogagæsterne siger

Det har været helt fantastisk på yogauddannelsen hos Cathrine, som har en helt særlig evne til at få alle til at føle sig godt tilpas. Hun er god til at skabe en dejlig og afslappet stemning. En superprofessionel, dygtig og nærværende lærer med meget, meget stor viden og en stor passion. Ydermere har vi fået den vildeste yogamanual, og jeg føler mig rigtig godt klædt på som yogalærer. Hvis du går med tanker om at blive yogalærer, vil jeg af hele mit hjerte anbefale Cathrine. Jeg sidder tilbage med en masse glæde og taknemmelighed i kroppen.

- Amanda Villumsen

Det er det bedste, jeg har gjort, og jeg er kun lige begyndt på min rejse. Jeg er blevet åben og nysgerrig på så meget mere viden. Jeg har lært så meget om yoga, om mig selv, filosofien bag yoga, måder at undervise på, åndedrættet, chakraer og så meget mere. Jeg kan varmt anbefale at tage yogauddannelsen hos Cathrine ❤️

- Anita Ramberg

Jeg meldte mig til Cathrines yogaretreat med håbet om at lære lidt om, hvordan jeg får en mindre stressfyldt hverdag … Jeg var ikke forberedt på at få så meget mere retur end det ❤️ Jeg er netop kommet hjem fra Bali, og jeg kan stadig ikke få armene ned. Med sit fantastiske væsen og sin blide stemme formår Cathrine at skabe rum til, at man kan åbne ens stressede hjerte og begynde at mærke sig selv igen. Cathrine er en særdeles dygtig yogalærer, og jeg føler mig beæret over at have startet min personlige yogarejse i hendes selskab. En stor tak skal også lyde til vores fantastiske yogagruppe. Jeg har grint og grædt sammen med venner, som jeg er blevet så glad for. Som Cathrine selv havde skrevet: “19 smukke, smukke sjæle”, og jeg er 100 procent enig. Bali er et skønt sted at starte sin personlige yogarejse. Klimaet, folkets åbenhed og kulturen inviterer til, at man for en kort stund kan glemme alle ting derhjemme og starte med at leve i nuet. Jeg kan anbefale alle at give sig selv den mig-tid med Cathrine. Namasté herfra ❤️🧘‍♀️

- Anne Sauer

“Jeg er netop hjemvendt fra vidunderlige Bali. Jeg er fyldt med begejstring og taknemmelighed over at have været en del af det skønneste yogaretreat. Et yogaretreat der åbnede hjerter og et yogaretreat med den dejligste yoga og dejligste yogalærer ❤️ Jeg er dybt taknemmelig for al den gode energi, som jeg oplevede på Bali og også har fået med hjem efter yoga med nærværende og søde Cathrine. Jeg har nydt at lave yoga med Cathrine som yogalærer. Hendes stemme er SÅ beroligende og utrolig rar at lytte til. Jeg har nydt at opleve Balis kultur + natur og nydt at møde en masse fantastiske og skønne mennesker. Jeg har fundet glæden ved at lave yinyoga takket være Cathrine. Det giver den dejligste ro, og denne ro og yoga er taget med hjem 🙏🏻 Cathrines retreats kan varmt anbefales! Det har været over al forventning, og jeg er mere end klar til at tage afsted igen. Af hjertet TAK for nogle helt vildt givende dage – på alle niveauer. Det har været helt igennem fantastisk 😍”

- Christina Cecilia Holfort

Yogauddannelsen hos Cathrine har på alle måder været så givende og inspirerende. Cathrine er så dygtig, sød og professionel, så alting bare spiller, og man føler sig tryg og set hele vejen. Uddannelsen var en god blanding af faglig og praktisk læring, som gav en rigtig god variation og kunne kædes så fint sammen. Samtidig var det et dejligt friskt pust, at der var gæsteundervisere med på uddannelsen. Den del gav nogle andre fordybende vinkler, og hver underviser brænder så meget for deres fag, at man kan mærke deres gode energi helt ind i hjertet. Tak for en skøn, lærerig oplevelse ❤️

- Karina Wøhler

Fantastisk yogauddannelse! Jeg har deltaget på Yin Yogauddannelsen i foråret 2021 i Kolding. Jeg havde store forventninger til uddannelsen, og jeg kan kun sige, at de alle blev indfriet til fulde – og mere til. Jeg havde ikke den store erfaring med yoga, og jeg var derfor spændt på, hvordan det ville blive. Cathrines yogauddannelse er opbygget på en professionel og ambitiøs måde, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Jeg føler mig rigtig godt klædt på til at undervise. Til uddannelsen medfølger en meget flot og veludført manual, som jeg allerede har stor glæde af. Med Cathrines kærlige væsen ”sætter” hun, sammen med dygtige medundervisere, en god og tryg stemning på hele holdet. Jeg videregiver hermed de varmeste anbefalinger. Det bliver HELT sikkert ikke det sidste, jeg kommer til at deltage på hos Cathrine.

- Lykke Thomsen

Jeg har her i efteråret haft den store fornøjelse at deltage på Cathrines yogauddannelse i Kolding. Cathrine har med sin store erfaring og fantastiske yin-“bibel” på kyndig vis hjulpet mig til et endnu bedre kendskab til yin yogaens verden. Ud over at jeg nu føler mig virkelig godt klædt på “yin-fagligt”, har jeg nydt hvert eneste minut i Cathrines behagelige selskab. Cathrine er 100 procent nede på jorden og har sig selv med hele vejen – det elsker jeg ❤️

- Mette Bjoerck

“Er lige landet efter 12 ubeskriveligt, fantastiske dage på Cathrines yoga-retreat. Og hold nu op! Sikke en oplevelse! Hendes hjertevarme, rummelighed, visdom og kærlighed, får en til at føle sig helt tryg! Cathrines undervisning fik mig til at glemme tid og sted, og jeg er nu blevet helt afhængig af hendes yin yang yoga! Jeg giver hende min allervarmeste anbefaling, og jeg skal helt klart på yogaretreat med Cathrine igen – og vil anbefale alle at gøre det samme.

- Josefine Dalsgaard