Cathrine i smuk grøn have på Bali hvor hun underviser Yin Yang yogauddannelse

Cathrine Yoga Academy

100-timers Yang Yoga-uddannelse på Bali

Yang Yoga-uddannelsen er den ultimative grunduddannelse! Du vil blive certificeret 100-timers yogalærer med speciale i yang yoga (hatha) og mindfulness meditation. Yogalærerens rolle er at skabe et trygt og kærligt rum og at guide og inspirere yogaeleven til at finde indre ro og styrke.

Yang yoga er en dynamisk, styrkende og energifuld yogapraksis. Yang yoga er som en bevægende meditation, hvor du glider fra stilling til stilling i et meditativt, langsomt flow. Mens yin er det stabile, beroligende og afstressende, er yang i højere grad det aktive, bevægende og styrkende.

Yang yoga består af en række yogastillinger, som vi kender fra den traditionelle hatha yoga. De klassiske yogastillinger udføres med opmærksomhed på kroppen og åndedrættet i et roligt tempo. Hatha yoga er et udtryk for det maskuline og det feminine, varme og kulde, styrke og afspænding, sol og måne eller dag og nat. Hatha yoga er en blanding af begge energier, og derfor vil nogle hatha-stillinger være mere krævende end andre. Bagoverbøjninger er ofte mere krævende og vil frembringe varme, styrke og opløftende energi (yang), mens foroverbøjninger er mere kølende, indadvendte og beroligende (yin).

De dynamiske yogastillinger skaber varme, puls og styrke i kroppen og hjælper dig med at finde din indre power, energi, klarhed og viljestyrke. Stillingerne holdes ofte i flere dybe vejrtrækninger, hvor kroppens store og små muskelgrupper bliver aktiveret. Du vil også naturligt øge din kropsbevidsthed, koncentration og balanceevne.


Vores Yin Yang Yoga-uddannelse på Bali vender retur til efteråret 2024 ♥️ Skriv dig på venteliste og modtag en eksklusiv introrabat, når vi åbner for tilmeldingen. Du får besked direkte i din indbakke! 👇

Cathrine laver yin yoga med udsigt til junglen på Yoga Retreat på Bali

Fordyb dig i hatha yoga og mindfulness meditation

Yang Yoga-uddannelsen bygger på Cathrine Yoga Academys store 200-siders Yang Yogamanual. Manualen danner grundlag for din teoretiske viden. Du kan se frem til at få et dybdegående kendskab til yogaens univers samtidig med, at du fordyber dig i din egen yogapraksis. Sammen med de øvrige deltagere på holdet vil vi skabe et trygt og kærligt rum, hvor vi kan støtte hinanden og skabe plads til fordybelse.

Indhold: 

 • Yang (hatha) yogaens grundstillinger
 • Grundlæggende funktionel anatomi og fysiologi
 • Grundlæggende kinesisk medicin – de 5 elementer, yin yang teori, meridianlære og chi
 • Grundlæggende indisk filosofi – chakraer og prana
 • Unikke elementer til din undervisning – åndedrætsøvelser, mindfulness meditation, udvalgte yin yogastillinger og yogafilosofi
 • Sekvensering og tematisering – klassiske yang (hatha) yogaklasser, mindful yoga, meridian yoga og chakra yoga
 • Rollen som yogalærer – find din stemme, hold et rum, undervis med autencitet
 • Yoga som forretning

Dagsprogrammet på Bali* – sådan kan dine dage se ud:

 • 07:30-09 – Meditation og yang yoga
 • 09:00-10 – Morgenmad
 • 10:00-13 – Teori og øvelser
 • 13:00-14 – Frokost
 • 14:00-15 – Yin yang yoga
 • 19:00-20 – Aftensmad
 • 20:00-21 – Selvrefleksion

*Du vil også komme på to unikke udflugter på gudesmukke Bali.

Yang Yogamanual - bog til deltagere på yang yogauddannelse

Din investering

DKK 31.999,- ekskl. fly (+ DKK 6.000,- inkl. fly)

Sæt kryds i kalenderen:

 • Bali (Pakkerejse)

Pakkenrejsen er arrangeret af Cathrine Yoga Travel. Den indeholder:

 • Flyrejse inkl. bagage, mad og drikke + transfer
 • 10 x rejsedage på Jannata Spa & Resort på Bali – Ubegrænset adgang til vores private yogafaciliteter, pool og lounge. Enkeltmandsværelse kan tilkøbes for DKK 5.000,-
 • 3 x daglige måltider på resortet. Glæd dig til lækker, vegetarisk og balinesisk kost
 • 1 x dags KICKSTART online-undervisning (optages).
 • Den ultimative 200-siders Yogamanual
 • 1 års adgang til Cathrine Yoga Online – her finder du 200+ online yogaklasser og mindfulness meditationer
 • Fotoskydning med stemningsbilleder fra Bali
 • Certificering (Praktisk eksamen)
 • Studieture.

Eksklusiv – dét skal du selv stå for:

 • Rejseforsikringer, turistskat ved afrejse, egne udflugter, massage samt ekstra måltider og drikkevarer.

Betingelser: 

Betalingen kan deles op i tre rater.

Yogauddannelsen er grundlæggende for alle. Den er skabt til dig, som drømmer om at blive yogalærer, og dig, der ønsker yderligere yogafordybelse i din egen praksis.

Pakkerejsen er arrangeret af Cathrine Yoga Travel – vi er medlem af Rejsegarantifonden. Tilmeldingen er bindende. I tilfælde af rød eller orange rejsevejledning 14 dage før afrejse, eller karantænekrav ved indrejse, vil du få det fulde indbetalte beløb refunderet.

Certificering er valgfri. Certificering kræver 100% deltagelse. Bliver du syg, kan du få en skriftlig opgave (ved maksimalt 20% fravær). Certificering kræver, at du består en praktisk eksamen. Reeksamen kan tilkøbes for DKK 1.000, –

Cathrine Koefoed

Cathrine Koefoed

Din personlige yogalærer

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers og Cathrine Yoga app’en, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere, og så er jeg forfatter til Yin Yogabogen – Stræk dig i balance og Yang Yogabogen – Sund og stærk med yoga.

Sammen med min partner, Tommy driver vi Cathrine Yoga Travel, som arrangerer anmelderroste yoga-retreats til nogen af verdens skønneste lande fra Bali, Zanzibar og Sri Lanka til Spanien, Sverige og skønne Danmark.

Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness og meditation. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS. Jeg uddanner også nye yogalærere i både yin yoga og yang yoga i Cathrine Yoga Academy.

Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke.

Derfor er jeg så utrolig glad for, at du har truffet et bevidst og selvkærligt valg om at prioritere dig selv ved at skabe små åndehuller i din hverdag og mærke ind i din kerne.

Du kan altid fange mig på [email protected]

Namasté
Cathrine 💜

Cathrine Yoga Universet

Hvad yogagæsterne siger

Det har været en transformerende yogauddannelse med Cathrine Yoga Academy på Bali! Jeg har fulgt Cathrine i flere år – i hendes fantastiske, alsidige online yogaunivers samt været på nogle af hendes hjertevarme og skønne events i Danmark. Lige nu er jeg på Bali, hvor jeg i går, afsluttede min eksamen som yogalærer på Cathrines yogalæreruddannelse. Oplevelserne på Bali har været unikke. Vores yogasal ligger med udsigt udover junglen og er åben, så alle lyde, dufte, sommerfugle og liv er omkring dig, imens du dyrker yoga og har undervisning. Hotellet er smukt, værelserne har udsigt til junglen, og personalet er SÅ søde og vil gøre alt for, at du har det godt. På Bali har du mulighed for at besøge forskellige yogasteder inde i byen Ubud og få endnu flere skønne “yoga vibes”. Du kan se templer, vandre op ad en vulkan, snorkle mv. – mulighederne er mange. Uddannelsen har været super professionel. Der har været styr på tingene, og jeg har altid kunnet få svar på mine spørgsmål. Uddannelsens opbygning har været en tilpas vekslen mellem teori, yogapraksis, studieture og egen-tid. Jeg er hele vejen igennem blevet klogere – både på yoga og mig selv. Jeg er blevet udfordret og har samtidig følt mig holdt i hånden. Både Cathrine og Stinna (medunderviser og yogi) er dedikerede, nærværende og dygtige formidlere. Jeg vil til en hver tid tage yogauddannelsen hos Cathrine – igen og igen! 😊

- Sophie Wetke (Yogauddannelse på Bali)

En helt fantastisk yogarejse er nu slut på Bali, hvor jeg netop har gennemført yogauddannelsen hos Cathrine Yoga Academy. En fuldstændig magisk rejse på flere planer – både fysisk, men også mentalt. Jeg er blevet mindet om tillid, håb og kærlighed, og jeg er dybt taknemmelig 🧡 Der har været plads til glæde, gråd og grin – det hele er blevet budt velkommen. En stor tak til Cathrine og Stinna for at give al jeres viden videre og skabe et trygt rum for os alle sammen. Namasté 🙏🏻

- Michaela Møller (Yogauddannelse på Bali)

Det har været helt fantastisk på yogauddannelsen hos Cathrine, som har en helt særlig evne til at få alle til at føle sig godt tilpas. Hun er god til at skabe en dejlig og afslappet stemning. En superprofessionel, dygtig og nærværende lærer med meget, meget stor viden og en stor yoga-passion. Ydermere har vi fået den vildeste yogamanual, og jeg føler mig godt klædt på som yogalærer. Hvis du går med tanker om at blive yogalærer, vil jeg af hele mit hjerte anbefale Cathrine. Jeg sidder tilbage med en masse glæde og taknemmelighed i kroppen.

- Amanda Villumsen

Yogauddannelsen hos Cathrine har på alle måder været så utrolig givende og inspirerende. Cathrine er dygtig, sød og professionel – alting spiller bare, og man føler sig tryg og set hele vejen. Uddannelsen var en god blanding af faglig og praktisk læring, som gav en rigtig god variation og kunne kædes så fint sammen. Samtidig var det et dejligt friskt pust, at der var gæsteundervisere med på uddannelsen. Den del gav nogle andre fordybende vinkler, og hver underviser brænder så meget for deres fag, at man kan mærke deres gode energi helt ind i hjertet. Tak, for en skøn og lærerig oplevelse ❤️

- Karina Wøhler

Fantastisk yogauddannelse hos Cathrine! Jeg har deltaget på Yin Yogauddannelsen i foråret 2021 i Kolding. Jeg havde store forventninger til uddannelsen, og jeg kan kun sige, at de alle blev indfriet til fulde – og mere til. Jeg havde ikke den store erfaring med yoga forinden, og jeg var derfor spændt på, hvordan det ville blive at komme i gang. Cathrines yogauddannelse er opbygget på en professionel og ambitiøs måde, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Jeg føler mig rigtig godt klædt på til at undervise. Til uddannelsen medfølger en meget flot og veludført manual, som jeg allerede har stor glæde af. Med Cathrines kærlige væsen sætter hun, sammen med dygtige medundervisere, en god og tryg stemning på hele holdet. Jeg videregiver hermed de varmeste anbefalinger til Cathrine. Det bliver HELT sikkert ikke det sidste, jeg kommer til at deltage på i Cathrine Yoga-universet.

- Lykke Thomsen

Jeg har her i efteråret haft den store fornøjelse at deltage på Cathrines yogauddannelse i Kolding. Cathrine har med sin store erfaring og fantastiske yin-“bibel” på kyndig vis hjulpet mig til et endnu bedre kendskab til yin yogaens verden. Ud over, at jeg nu føler mig virkelig godt klædt på “yin-fagligt”, så har jeg nydt hvert eneste minut i Cathrines behagelige selskab. Cathrine er 100 procent nede på jorden og har sig selv med hele vejen – dét elsker jeg ❤️

- Mette Bjoerck

Cathrine Yoga Travel
Hejrevej 30, 2400 KBH NV
CVR: 40873546

Kontakt
E-mail: [email protected]

Rejs sikkert og godt
| Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3226