Sanselige meditationer

Cathrine Yoga præsenterer:

Sanselige meditationer

Drømmer du om at blive mere nærværende og rolig? Nu har du mulighed for at styrke din mentale og følelsesmæssige sundhed og genfinde roen og overskuddet i din hverdag.

Sanselige meditationer er et støttende lyd-album til dig, der ønsker at træne, styrke og pleje dig selv og dit indre. Det er skabt for, at du kan drage egenomsorg for dig selv og trække dig tilbage i en rolig stund, hvor du mærker ind i din kerne.

Albummet består af 8 sanselige meditationer guidet af Cathrine Koefoed. Meditationerne er nøje udvalgt og vil hjælpe dig med at reducere stress og indre uro. Glæd dig til at få mere energi og glæde i din hverdag. Ved at lytte til meditationerne vil du blive i stand til at møde dig selv og livet med et venligt og kærligt blik.

Brug albummet som inspiration til selvforkælelse og tag på en indre opdagelsesrejse – en rejse hjem til dig selv, hvor du sætter tempoet ned og skruer op for selvværdet, selvaccepten og selvkærligheden!

Begynd din meditationspraksis nu! Du sparer 100 kroner på mit meditationsalbum indtil den 26. maj 2024. Din investering er kun 199 kroner for alle otte meditationer. Det svarer til 25 kroner pr. meditation, og de er dine for evigt ♥️

Sanselige meditationer

8 selvkærlige meditationer

Albummet består af:

 • Kærlig kropsscanning (15 min.)
 • Kærlighedsmeditation (10 min.)
 • Detox-meditation (10 min.)
 • Slip bekymringerne (10 min.)
 • Taknemmelighedsmeditation (10 min.)
 • Styrkemeditation (10 min.)
 • Dyb ro-meditation (15 min.)
 • Mindful yoga nidra-sovemeditation (25 min.)

Din investering i DIG:

 • 299 kroner – spar 100 kroner indtil d. 26. maj 2024. Din pris er blot 199,- ♥️ 

Når du har downloadet meditationerne, er de dine for altid, og du kan du lytte til dem for evigt! Også når du går offline og bare er med dig selv.

Hver meditation har sit helt eget fokus!

 

1. Kærlig kropsscanning (15 minutter):

Forkæl dig selv med 15 minutters kærlig opmærksomhed. Denne mindfulness meditation hjælper dig med at styrke dit selvværd og skabe et positivt og kærligt selvbillede. Meditationen består af en guidet kropsscanning, og du vil undervejs blive inviteret til at mærke kærlige og varme følelser i kroppen.

 

2. Kærlighedsmeditation (10 minutter):

Åben dit hjerte for dig selv og for andre. Denne mindfulness meditation hjælper dig med at forbinde dig til dit Hjertechakra. Under meditationen vil du blive inviteret til at sanse og mærke kærlige følelser i din krop. Brug meditationen til at åbne dit hjerte, så kærligheden kan blomstre og folde sig ud i alle celler i din krop!

 

3. Detox-meditation (10 minutter):

Rens dit sind for negative tanker og skab indre fred i din krop, dit sind og din sjæl. Denne mindfulness meditation hjælper dig med at slippe dit fokus fra de negative tanker, følelser og energier. Fokuspunktet i meditationen er dit åndedræt. Åndedrættet er den hurtigste og sikreste vej til ro – den er dit rolige anker, som du altid har med dig.

 

4. Slip bekymringerne (10 minutter):

Giv slip på dine bekymringer og mærk lethed og frihed i krop og sind. Denne mindfulness meditation hjælper dig med at give slip på dine bekymringer og få ro på tankerne. Tag nogle dybe vejrtrækninger, og mærk følelsen af forløsning, lettelse og frihed sprede sig i kroppen!

 

5. Taknemmelighedsmeditation (10 minutter):

Lær at åbne dine øjne for alt det smukke i livet. Denne mindfulness meditation består af en sanselig kropsscanning, hvor der sendes taknemmelighed rundt i hele kroppen. Under meditationen vil du også blive inviteret til at sætte ord på tre ting, som du er taknemmelig for i dit liv lige nu. Når du træner dit sind til at fokusere på taknemmelighed, vil du opleve, at det giver positiv genklang i hele kroppen – og at produktionen af lykkehormoner helt automatisk vil blive boostet.

 

6. Styrkemeditation (10 minutter):

Tænd dit indre lys, løft din energi og se dit potentiale for dig! Denne mindfulness meditation hjælper dig med at forbinde dig til dit Solar Plexus Chakra. Solar Plexus Chakraet er det tredje energicenter i det indiske energisystem og er placeret i øverste del af maven mellem navlen og brystkassen. Chakraet symboliserer viljestyrke, selvsikkerhed og vitalitet. Det er din egen, personlige raketmotor, som sikrer, at du kommer fremad – at du opnår de mål, du sætter dig for.

 

7. Dyb-ro meditation (15 minutter):

Tillad dig selv at give slip og find dyb ro i krop og sind. Denne mindfulness meditation består af en simpel visualiseringsøvelse, hvor du vil blive guidet helt ned i den dybe ro. Du vil blive guidet til at tælle ned fra 50 til 0 – en guidet nedtælling til ro. Under meditationen vil du også blive guidet til at afspænde hele kroppen og forbinde dig til dit åndedræt. Meditationen vil hjælpe dig med at komme helt ned i gear og forberede dig på en god og rolig nattesøvn.

 

8. Mindful yoga nidra-sovemeditation (25 minutter):

Tag på en mindfuld rejse ind i dig selv. Denne sovemeditation er en del af den yogaterapeutiske praksis og betyder ’yogasøvn’. Du vil blive guidet så dybt ned, at du vil mærke, lære og se dig selv med nye, transformerende briller. Meditationen er for dig, der lider af – eller som ønsker at forebygge – søvnproblemer, stress og indre uro. Derfor kaldes yoga nidra for netop sovemeditation, fordi den giver dig ro og gør dig klar til den dybe søvn. Download enkeltvis (99 kroner) →

Cathrine Koefoed

Cathrine Koefoed

Din personlige yogalærer

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers og Cathrine Yoga app’en, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere, og så er jeg forfatter til Yin Yogabogen – Stræk dig i balance og Yang Yogabogen – Sund og stærk med yoga.

Sammen med min partner, Tommy driver vi Cathrine Yoga Travel, som arrangerer anmelderroste yoga-retreats til nogen af verdens skønneste lande fra Bali, Zanzibar og Sri Lanka til Spanien, Sverige og skønne Danmark.

Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness og meditation. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS. Jeg uddanner også nye yogalærere i både yin yoga og yang yoga i Cathrine Yoga Academy.

Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke.

Derfor er jeg så utrolig glad for, at du har truffet et bevidst og selvkærligt valg om at prioritere dig selv ved at skabe små åndehuller i din hverdag og mærke ind i din kerne.

Du kan altid fange mig på [email protected]

Namasté
Cathrine 💜

Anmeldelser

Hvad yogaeleverne siger

“Cathrine er en af de dygtigste yogalærere jeg har mødt, hun er inspirerende og i sin undervisning deler hun gavmildt ud af sin viden og passion. Hun formår at skabe nogle trygge rammer, hvor man kan være 100% sig selv og hvor der er plads til alle. Der er ingen forventninger til at man skal være på en bestemt måde, her er der plads til at være DIG.”

- Annette Møller

“Cathrine har en særlig evne til at give ro omkring sig, og hendes yoga undervisning er noget af det bedste jeg har prøvet.”

- Katja Hamalainen

“Jeg har kendt til Cathrine yoga i nogle år og elsker simpelthen alt, hvad den kvinde og hendes yogavirksomhed kommer frem med. Jeg har både været på yogarejser, yogaretreats og yogakurser med hende, og det er altid en fantastisk oplevelse, at dyrke yoga med Cathrine og opleve den unikke stemning, som der er på en yogarejse eller et retreat. Hele virksomheden arbejder super professionelt og der er altid hjælp at hente, hvis man har spørgsmål. Hendes online yoga univers er også virkelig godt og der er en god variation i både yin yang yoga, yin yoga, mindfullness og (sove)meditationer. Så der er alle muligheder for at komme helt ned i kroppen. Cathrine yoga har mine varmeste anbefalinger. Og mere autentisk og professionel yogalærer,- og ikke mindst virksomhed, finder du næppe.”

- Christina Haagensen

“Hun har den skønneste ro og behagelige stemme. Hun er tydelig og god til at forklare de forskellige sammenhænge. Jeg vil anbefale hende til enhver der ønsker at finde roen i sig selv ❤️”

- Lillian Rosenkrands

“Cathrine er simpelthen så dygtig, empatisk og har verdens mest behagelige og rolige stemme. Guider en pædagogisk igennem, så det bliver den bedste oplevelse. I morgen skal jeg til endnu et event med Cathrine. Og jeg glæder mig SÅ meget. Yoga nidra vandt mit hjerte, så har simpelthen bare måtte købe den til download. Sover fantastisk efter. Så tusind tak for dig søde og dygtige Cathrine – du skaber ro. Namaste.”

- Mette Heerwagen

“Cathrine guidede os igennem workshoppen med hendes rolige stemme, så man bare kunne lukke øjne og lade kroppen bevæge sig ind i stillingerne.”

- Monica Sørensen

Sanselige meditationer

Hvorfor meditere?

Meditation kan hjælpe dig med at:

 • berolige nervesystemet
 • reducere stress og indre uro
 • give dig mere energi og overskud
 • styrke dit immunforsvar
 • øge din kreativitet
 • give dig mere glæde i livet
 • styrke dit selvværd
 • give en følelse af accept og tillid
 • sænke blodtrykket
 • træne din hjerne og din koncentration
 • få en bedre søvn.

Begynd din meditationspraksis nu! Du sparer 100 kroner på mit meditationsalbum indtil den 26. maj 2024. Din investering er kun 199 kroner for alle otte meditationer. Det svarer til 25 kroner pr. meditation, og de er dine for evigt ♥️