Cathrine laver mindfulness meditation under blomsterbuske

Solskin i hjertet

Yoga-retreat på Samsø

Vores naturskønne yoga-retreat på fantastiske Samsø består af styrkende yin yang yoga, groundende yin yoga, meditationer, havbadning, vandretur på solskinsøen og sunde måltider.

Retreatet er for dig, som gerne vil gøre noget ekstra godt for dig selv, dit sind og din krop. Vi bor på idylliske Mellem-Rummet Samsø, som ligger i ét med naturen og tæt på havet. Mellem-Rummet er kendt for sin smukke, smukke yogasal, som jeg selv er utrolig betaget af. Alle kan deltage uanset tidligere erfaring med yoga, og alle aktiviteter er valgfri. Det er nemlig dit retreat – din værdifulde tid til DIG.

Datoerne:

  • 06.-08. juni 2022 (Cathrine Koefoed) – Udsolgt
  • 11.-14. august 2022 (Cathrine Koefoed) – Udsolgt
  • 20.-23. april 2023 (Cathrine Koefoed) – Udsolgt
  • 03.-06. august 2023 (Cathrine Koefoed) – Udsolgt

Vi holder en pause fra vores yoga-retreats på Samsø i 2024, da vi vil lægge vores opmærksomhed på nye, spændende destinationer.

Beskrivelse af yogaopholdet

På vores retreat er alle aktiviteter naturligvis valgfrie, så du kan deltage i det, der føles rigtigt for dig. Vores yogagæster inkluderer både erfarne yogier og nybegyndere, og vores undervisning tilpasses et roligt tempo og en funktionel tilgang til yoga – præcis som du kender det fra Cathrine Yoga-universet. Vores yogaundervisning er baseret på indisk og kinesisk medicin, og du vil få en spændende indsigt i dette undervejs ♥

Glæd dig til en forlænget weekend fuld af yoga, som på mange måder er nøglen til din inderste kerne. Og nyd at mærke yogaens gavnlige effekter både fysisk og mentalt. Yin yoga er den groundende og meditative yogapraksis, mens yang yoga er den styrkende og energifyldte!

Vores funktionelle tilgang fokuserer ikke på æstetik, men derimod på at du finder dine unikke måder at udføre stillingerne, så det føles behageligt for dig. Vær opmærksom på, at vores retreats ikke er egnede for gæster med begrænset bevægelighed eller nedsat mobilitet, og de forudsætter et godt og normalt helbred. Vi ønsker, at alle vores gæster føler sig velkomne og får en fantastisk oplevelse sammen med os ♥

Dag 1

17:00-17:30: Ankomst, velkomst og værelsesfordeling

18:00-19:00: Fælles aftensmad

19:00-20:30: Groundende yin yoga og yoga nidra sovemeditation.

OBS! Det er ikke muligt at ankomme før kl. 17. Vi anbefaler, at du går en tur til havet, hvis du ankommer i god tid.

Dag 2

08:00-09:00: Styrkende yang yoga

09:00-10:00: Morgenmad

10:00-12:00: Vandretur på smukke Samsø

13:00-14:00: Fælles frokost

16:30-18:00: De-stress yin yoga

18:30-20:00: Aftensmad, dessert og hygge.

Dag 3

08:00-09:00: Detox yang yoga

09:00-10:00: Morgenmad

13:00-14:00: Fælles frokost

16:30-18:00: Detox yin yoga

18:30-20:00: Aftensmad og hygge.

Dag 4

08:00-09:00: Hjerteåbnende yang yoga

09:00-10:00: Morgenmad og herefter smører vi madpakker

10:00-12:00: Nyd og udforsk Samsø på egen hånd

12:00-13:00: Afrejse og på glædeligt gensyn 💛

Vis mere
Vis mindre
Cathrine laver yoga i den smukke yogasal på yogaferie til Mellemrummet på Samsø

Praktiske informationer

Adresse: Mellem-Rummet, Holmslund Holmevej 3, Tanderup, 8305 Samsø.

Priser:

  • 6.499,- per person (enkeltmandsværelse)
  • 5.999,- per person (delt dobbeltværelse)
  • 5.299,- per person (delt tremandsværelse)
  • 4.999,- per pers. (eget telt)

Prisen inkluderer indkvartering og fuld forplejning. Du får serveret plantebaserede måltider – herunder morgenmad, frokost, aftensmad og urtete. Maden er sund, smagfuld og mættende. Derudover får du daglig yogaundervisning samt Cathrines populære yogahæfte med billeder af yogastillinger og -programmer. Der er desuden inkluderet håndklæde og sengelinned. Bemærk, at toilet- og badeværelser er fælles og forefindes på gangen. Prisen er eksklusiv transport til og fra kursusstedet. Du kan tage færgen til Samsø fra Jylland (Hou) eller fra Sjælland (Kalundborg).

Ved booking kan du enten betale med det samme eller vælge ratebetaling, hvor du betaler 1.000 kroner nu og restbeløbet 1. januar 2023. Tilmeldingen er bindende. Der tages forbehold for ændringer i dagsprogrammet. I tilfælde af aflysning får du alle dine pengene refunderet. Hvis du har yderligere spørgsmål, så skriv til os på [email protected].

En kærlig reminder til dig, der driver en virksomhed og som arbejder med mennesker. Vidste du, at du faktisk kan trække din yogarejse fra i din virksomhed? Send os en mail på [email protected], hvis det lyder interessant for dig ❤️

Sommer Yogakuren

Cathrine Koefoed

Din personlige yogalærer

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers og Cathrine Yoga app’en, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere, og så er jeg forfatter til Yin Yogabogen – Stræk dig i balance og Yang Yogabogen – Sund og stærk med yoga.

Sammen med min partner, Tommy driver vi Cathrine Yoga Travel, som arrangerer anmelderroste yoga-retreats til nogen af verdens skønneste lande fra Bali, Zanzibar og Sri Lanka til Spanien, Sverige og skønne Danmark.

Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness og meditation. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS. Jeg uddanner også nye yogalærere i både yin yoga og yang yoga i Cathrine Yoga Academy.

Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke.

Derfor er jeg så utrolig glad for, at du har truffet et bevidst og selvkærligt valg om at prioritere dig selv ved at skabe små åndehuller i din hverdag og mærke ind i din kerne.

Du kan altid fange mig på [email protected]

Namasté
Cathrine 💜

Anmeldelser

Det siger yogagæsterne

“Jeg havde den dybeste yogaferie på Samsø med Cathrine. Cathrines milde stemme ramte mig lige i hjertet. Jeg fik personlig vejledning, god mad og tænketid. Jeg anbefaler Cathrine til alle, der vil gå skridtet dybere i yogaen.”

- Rikke Frederiksen

“Cathrine er en helt fantastisk yogalærer – hun forstår virkelig at få alle med, og tager sig altid tid til den enkelte. Første gang jeg, sådan rigtig, prøvede yoga, var på Cathrines yoga retreat på Samsø i august – hvor der virkelig var plads til alle, både nye og øvede, og man fik virkelig prøvet forskellige yogaformer, samt fik serveret lækker mad til alle måltiderne. Denne fantastiske oplevelse, har gjort at jeg nu går fast til yoga. Jeg vil helt klart anbefale alle at deltage i Cathrines yoga workshops og yogaretreatet til Samsø.”

- Sarah Tvede

“Ønsker du en blid yin yang weekend på Samsø i naturrige omgivelser med vegetarisk kost, så guider Cathrine dig professionelt ind i yogaen og meditationerne. Hendes blide stemme har en særlig beroligende effekt, og selvom Cathrine udadtil virker mild og rolig, så sprudler hun af en stærk iværksætter kraft. Hendes succes er velfortjent. Rigtig godt gået Cathrine 😊”

- Susanne Quvang (Samsø, 2021)

“Jeg er SÅ glad for at jeg som nybegynder blev introduceret til Cathrine sidste år. Det har bare været den ene gode yoga oplevelse efter den anden. Magiske yin yoga og yoganidra workshops på yogacentralen og et skønt retreat (og vildt lækker mad!) i smukke, smukke omgivelser på Samsø! Det kan klart anbefales. Jeg glæder mig nu til at prøve hendes fredags pop-up yoga sessions ❤️”

- Anna Patricia Dencker

“Cathrine er en af de dygtigste yogalærere jeg har mødt, hun er inspirerende og i sin undervisning deler hun gavmildt ud af sin viden og passion. Hun formår at skabe nogle trygge rammer, hvor man kan være 100% sig selv og hvor der er plads til alle. Der er ingen forventninger til at man skal være på en bestemt måde, her er der plads til at være DIG.”

- Annette Møller

“Jeg har kendt til Cathrine yoga i nogle år og elsker simpelthen alt, hvad den kvinde og hendes yogavirksomhed kommer frem med. Jeg har både været på yogarejser, yogaretreats og yogakurser med hende, og det er altid en fantastisk oplevelse, at dyrke yoga med Cathrine og opleve den unikke stemning, som der er på en yogarejse eller et retreat. Hele virksomheden arbejder super professionelt og der er altid hjælp at hente, hvis man har spørgsmål. Hendes online yoga univers er også virkelig godt og der er en god variation i både yin yang yoga, yin yoga, mindfullness og (sove)meditationer. Så der er alle muligheder for at komme helt ned i kroppen. Cathrine yoga har mine varmeste anbefalinger. Og mere autentisk og professionel yogalærer,- og ikke mindst virksomhed, finder du næppe.”

- Christina Haagensen