Yoga uddannelse Bali - 200 timer yogalæreruddannelse på Bali

Cathrine Yoga Academy præsenterer

200-timers Yin Yang Yoga-uddannelse på Bali

Glæd dig til at deltage på denne transformerende uddannelse, som vil klæde dig på til at kunne undervise dine egne yogaklasser. Du vil blive certificeret 200-timers yogalærer med speciale i yin yoga, yang yoga og mindfulness meditation. På uddannelsen vil du blive indført i yogalærerens rolle, og du vil lære, hvordan du skaber et trygt og kærligt rum, hvori du guider og inspirerer yogaeleven til at finde indre ro og styrke.

Yoga er nemlig et helende system, som hjælper os med at skabe forbindelse til vores indre, til hinanden og til alt i livet. Derfor er yoga på mange måder nøglen til vores inderste kerne. Yin yoga er den groundende og meditative yogapraksis, mens yang yoga er den styrkende og energifyldte. Yin Yang Yoga-uddannelsen indeholder en skøn blanding af begge dele. Her kombineres yin og yang yogastillinger til en selvkærlig praksis.

Yin Yang Yoga-uddannelsen er udviklet af Cathrine Koefoed – grundlægger af Cathrine Yoga Academy. Uddannelsen bygger på den ultimative 300-siders Yin Yang Yogamanual med beskrivelser, illustrationer og yogabilleder.

Scroll ned på siden og book din plads! Vi har én ledig plads tilbage ♥

Tryghedsgaranti

Rejs trygt med Cathrine Yoga Travel 💚 Vi er medlem af Rejsegarantifonden og følger rejsevejledningerne. Med vores tryghedsgaranti får du altid refunderet din rejse, hvis din destination farves orange eller rød af Udenrigsministeriet. Book din yogarejse i dag og se frem til et uforglemmeligt retreat! 🧘‍♀️ Se vores rejsekalender her →

Yoga uddannelse Bali - 200 timer yogalæreruddannelse på Bali

Fordyb dig i yin yoga, yang yoga og mindfulness

Yin yoga består af lange, dybe og blide bindevævsstræk, hvor stillingerne holdes i 3-7 minutter. Klassisk yin yoga handler blandt andet om blidhed, langsomhed, at give slip, energiflow, nærvær og selvaccept. Det er en opdagelsesrejse i dit indre liv, hvor du sætter tempoet ned og skruer op for nærværet og nuets kraft.

Yang yoga er en dynamisk, styrkende og energifuld yogapraksis. Yang yoga er som en bevægende meditation, hvor du glider fra stilling til stilling. De dynamiske yogastillinger skaber varme, puls og styrke i kroppen, og de hjælper dig med at finde din indre power, energi, klarhed og viljestyrke.

Mindfulness meditation er en metode til at stilne sindet gennem dyb fokus, koncentration og opmærksomhed. Når vi træner sindet, lærer vi at være til stede i nuet. Vi får samtidig redskaber til at give slip på tankemylder og alt det, der forstyrrer sindet. Mindfulness meditation er en træning i at være i stilheden og at komme ind i en tilstand af væren.

Yoga retreat på Bali

Tag springet!

Bliv yogalærer med speciale i yin yoga, yang yoga og mindfulness meditation

Yin Yang Yoga-uddannelsen bygger på Cathrine Yoga Academys store 300-siders Yin Yang Yogamanual. Manualen danner grundlag for din teoretiske viden. Du kan se frem til at få et dybdegående kendskab til yogaens univers samtidig med, at du fordyber dig i din egen yogapraksis. Sammen med de øvrige deltagere på holdet vil vi skabe et trygt og kærligt rum, hvor vi kan støtte hinanden og skabe plads til fordybelse.

Uddannelsens indhold:

 • Yin og yang (hatha) yogaens grundstillinger
 • Grundlæggende funktionel yoga, anatomi og fysiologi
 • Grundlæggende kinesisk medicin – de 5 elementer, yin yang teori, meridianlære og chi
 • Grundlæggende indisk filosofi – chakraer og prana
 • Unikke elementer til din undervisning – åndedrætsøvelser, mindfulness meditation, yoga nidra og yogafilosofi
 • Sekvensering og tematisering – klassiske yin og yang (hatha) yogaklasser, mindful yoga, meridian yoga og chakra yoga
 • Rollen som yogalærer – find din stemme, hold et rum, undervis med autencitet
 • Yoga som forretning.

Dagsprogrammet på Bali* – sådan kan vores dage se ud:

 • 07:30-09 – Meditation og Yang Masterclass
 • 09:00-10 – Morgenmad
 • 10:00-13 – Teori og øvelser
 • 13:00-15 – Frokost og velvære
 • 15:00-17 – Teori og øvelser
 • 17:00-18 – Yin Masterclass
 • 18:30-20 – Aftensmad
 • 20:00-21 – Selvrefleksion.

*Når vi nærmer os afrejsedatoen, vil du modtage det fulde program. Programmet vil inkludere både hele og halve undervisningsdage, så der er plads til både fordybelse og forkælelse. Derudover er du inviteret med på en magisk tempel- og trekkingtur. Der vil også være to hele dage, hvor du kan fordybe dig i egne interesser; Måske du vil udforske Bali og Ubud på egen hånd eller sammen med de andre rejsende i gruppen. Du kan også nære dig selv ved at booke en balinesisk massage (spaen på resortet har åbent helt til kl. 22).

Scroll ned på siden og book din plads! Vi har én ledig plads tilbage ♥

Din investering

DKK 54.995,-

Vi har i øjeblikket 1 ledig flybillet tilbage 💜

Sæt kryds i kalenderen:

 • København: 30. aug.-04. sep. 2024
 • Bali (Pakkerejse): 04.-20. okt. 2024

Book din plads: 

Pakkerejsen er arrangeret af Cathrine Yoga Travel. Den indeholder:

 • 6 x fordybende uddannelsesdage hos Nordic Health House i København:
  • 30. aug.-03. sep. 2024 fra kl. 08-17
  • 4. sep. 2024 fra kl. 09-15
 • Flyrejse inkl. bagage, mad og drikke + transfer (Emirates):
  • CPH-DXB 04-10-2024 15:35-23:55
  • DXB-DPS 05-10-2024 03:25-16:35
  • DPS-DXB 20-10-2024 00:05-05:00
  • DXB-CPH 20-10-2024 08:20-13:15
 • 15 dage på luksuriøse Jannata Spa & Resort på Bali. Du har ubegrænset adgang til vores luksuriøse faciliteter, pool og yogashala. Enkeltmandsværelse kan tilkøbes for DKK 6.000, –
 • 3 x daglige måltider på resortet. Glæd dig til lækker, vegetarisk og balinesisk kost. Der vil også være mulighed for at vælge fisk til middagene.
 • Den ultimative 300-siders Yin Yang Yogamanual
 • 1 års adgang til Cathrine Yoga Online – her finder du 200+ online yogaklasser og mindfulness meditationer
 • Fotoskydning med stemningsbilleder fra Bali
 • Tempel- og trekkingtur
 • Praktisk eksamen
 • Certificering med ceremoni.

Eksklusiv – dét skal du selv stå for:

 • Rejseforsikringer, visum ved ankomst, turistskat ved afrejse, sodavand, øl, vin, ekstra måltider, ekstra udflugter, massage, yogaundervisning på ankomst- og afrejsedagene samt drikkepenge.
 • Overnatninger og forplejning i dagene i København.

Betingelser: 

Betalingen deles op i tre rater.

Yogauddannelsen er grundlæggende for alle. Den er skabt til dig, som drømmer om at blive yogalærer, og dig, der ønsker yderligere yogafordybelse i din egen praksis.

Pakkerejsen er arrangeret af Cathrine Yoga Travel – vi er medlem af Rejsegarantifonden. Tilmeldingen er bindende. I tilfælde af rød eller orange rejsevejledning 14 dage før afrejse, eller karantænekrav ved indrejse, vil du få det fulde indbetalte beløb refunderet. Vi tager forbehold for ændringer i flyrejsen samt dagsprogrammerne.

Certificeringen er valgfri. Dog kræver certificering100% deltagelse. Bliver du syg undervejs, kan du få en skriftlig opgave (ved maksimalt 20% fravær). Certificering kræver, at du består en praktisk eksamen. Reeksamen kan tilkøbes for DKK 1.000, –

Cathrine Koefoed

Mød dine hovedundervisere

Cathrine Koefoed

“Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke.”

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers og Cathrine Yoga app’en, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere, og så er jeg forfatter til Yin Yogabogen – Stræk dig i balance og Yang Yogabogen – Sund og stærk med yoga.

Sammen med min partner, Tommy driver vi Cathrine Yoga Travel, som arrangerer anmelderroste yoga-retreats til nogen af verdens skønneste lande fra Bali, Zanzibar og Sri Lanka til Spanien, Sverige og skønne Danmark.

Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness og meditation. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS. Jeg uddanner også nye yogalærere i både yin yoga og yang yoga i Cathrine Yoga Academy.

På denne Yin Yang Yogauddannelse på Bali er jeg din uddannelsesleder fra første til sidste dag på uddannelsen. Jeg ser frem til at dele min omfattende Yin Yang Yogamanual med dig, der strækker sig over 300 sider. Sammen med Stinna Shaktiva vil jeg være hovedunderviser på uddannelsen, og du vil modtage undervisning fra os begge – både individuelt og i et smukt sammenspil. Tilsammen har vi mere end 30 års undervisningserfaring, og vi glæder os til at tage dig med på den mest fantastiske uddannelsesrejse!

Mød dine hovedundervisere

Cathrine Koefoed præsenterer Stinna Shaktiva

“Jeg holder sådan af at se mennesker finde hjem til sig selv – både i krop og i sind. Derfor er der altid plads til, at du kan være DIG – med alt du er – i min yogaundervisning.” 

Stinna er en alsidig og dedikeret yogalærer med +20 års undervisningserfaring – og så er hun Cathrines egen yoga-læremester. Hun er en meget kærlig, passioneret og erfaren yogalærer, der underviser med masser af nærvær og glæde. Til dagligt underviser hun i både Nordic Health House og Rört, lige som Stinna er tilknyttet yoga-undervisningen på flere høj- og efterskoler.

Stinna er uddannet inden for kundalini yoga, hatha, vinyasa, yin yoga og yoga nidra. Hun er tidligere professionel danser og koreograf, og har rejst og turneret verden rundt med DGI’s verdenshold som gymnast og instruktør. Og så har hun en overbygning i Dans og formidling fra Den Danske Scenekunstskole og er certificeret i Rolfing Strukturel Integration. Derfor bærer Stinnas undervisningsstil på skønneste vis præg af hendes sammensatte bevægelsesbaggrund og erfaring.

For Stinna er det vigtigt at skabe et trygt og kærligt rum i yogaundervisningen, hvor der er plads til, at du kan være præcis, som du er. Hun er utrolig dygtig til at tilpasse undervisningen efter elevernes behov, og så har hun en særlig evne til at lytte til kroppen og energien i rummet. Stinna skaber med det samme et trygt og fortroligt yoga-rum, hvori du som yogaelev kan genfinde glæde, balance og fornyet energi.

Spørgsmål og svar

Du er selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte Cathrine direkte på [email protected]

Hvad er inkluderet?

Pakkerejsen er inkl. fly, mad ombord på flyet (ikke vegetarisk), transfer, 15 dage i delt dobbeltværelse eller i enkeltmandsværelse (tilkøbes for + DKK 6.000), 3 daglige måltider, studietur samt Yin Yang Yogauddannelsen med Cathrine Yoga Academy.

Hvad er ikke inkluderet?

Pakkerejsen er ekskl. rejseforsikringer, visum ved ankomst, turistskat ved afrejse, sodavand, øl, vin, ekstra måltider, ekstra udflugter, massage, yogaundervisning på ankomst- og afrejsedagene, drikkepenge samt overnatninger og forplejning i dagene i København.

Hvad består tempel- og trekkingturen af?

Vi tager på den smukkeste tempel- og trekkingtur, hvor du vil opleve Balis guddommelige kultur. Vi spiser tidlig morgenmad og kører fra hotellet cirka kl. 08. Vi starter med at besøge Tirta Empul Holy Water Temple, hvor du kan se frem til en mindeværdig oplevelse for livet, nemlig et balinesisk renselsesritual i det hellige vand. Det er sådan en smuk, smuk oplevelse! Herefter går turen videre til de ikoniske risterasser med navnet Tegallalang, hvor du kan nyde den fascinerende udsigt fra en bænk, eller du kan tage på en lille trekkingtur i rismarkerne. Vi er tilbage på hotellet omkring frokosttid. Udflugten er inkluderet.

Kan jeg betale i flere rater?

Ved booking skal du betale et depositum på DKK 6.000,- pr. person. Halvdelen af det resterende beløb bliver automatisk trukket fra din konto den 4. marts 2024 og den 4. juli 2024.

Hvem er denne uddannelsesrejse for?

Alle er velkomne på Yin Yang Yoga-uddannelsen – både dig, som drømmer om at blive yogalærer. Og dig, som drømmer om at fordybe dig i yogaens magiske univers. Vores yogadeltagere er typisk mellem 30-60 år. Nogen af deltagerne er vant til at dyrke yoga, mens andre er helt nye på yogamåtten. Vi stræber efter at skabe den bedste yogaoplevelse for dig, der rejser med. Det er vigtigt at bemærke, at vores yogauddannelse ikke er egnet for gæster med begrænset bevægelighed eller nedsat mobilitet, og at vores yogauddannelser forudsætter et godt og normalt helbred. Vi ønsker, at alle vores deltagere føler sig velkomne og har en god oplevelse med os!

Kan jeg rejse afsted alene?

Ja! De fleste vælger at rejse "alene" - og altså uden at kende de øvrige på holdet. Rejsen er som udgangspunkt med et delt dobbeltværelse, hvor vi sætter jer sammen efter køn, men du kan tilkøbe et enkeltmandsværelse, hvis du har mere lyst til det. Inden afrejse møder du dine medrejsende på uddannelsesdagene i København, hvor du kan præsentere dig selv, lige som du kan få indsigt i, hvem du skal dele yogaoplevelsen med. Vores erfaring er, at mange knytter yogavenskaber for livet.

Skal jeg medbringe eget yogaudstyr?

Der er yogaudstyr på resortet, som vi bruger. Er du mest komfortabel med dit eget yogaudstyr, så er du meget velkommen til at medbringe det.

Andet?

Du er altid velkommen til at kontakte Cathrine direkte på [email protected].

Du skal ikke kun høre det fra mig

Sådan siger de tidligere yogaelever:

Det har været helt fantastisk på yogauddannelsen hos Cathrine, som har en helt særlig evne til at få alle til at føle sig godt tilpas. Hun er god til at skabe en dejlig og afslappet stemning. En superprofessionel, dygtig og nærværende lærer med meget, meget stor viden og en stor yoga-passion. Ydermere har vi fået den vildeste yogamanual, og jeg føler mig godt klædt på som yogalærer. Hvis du går med tanker om at blive yogalærer, vil jeg af hele mit hjerte anbefale Cathrine. Jeg sidder tilbage med en masse glæde og taknemmelighed i kroppen.

- Amanda Villumsen

En helt fantastisk yogarejse er nu slut på Bali, hvor jeg netop har gennemført yogauddannelsen hos Cathrine Yoga Academy. En fuldstændig magisk rejse på flere planer – både fysisk, men også mentalt. Jeg er blevet mindet om tillid, håb og kærlighed, og jeg er dybt taknemmelig 🧡 Der har været plads til glæde, gråd og grin – det hele er blevet budt velkommen. En stor tak til Cathrine og Stinna for at give al jeres viden videre og skabe et trygt rum for os alle sammen. Namasté 🙏🏻

- Michaela Møller (Yogauddannelse på Bali)

Det har været en transformerende yogauddannelse med Cathrine Yoga Academy på Bali! Jeg har fulgt Cathrine i flere år – i hendes fantastiske, alsidige online yogaunivers samt været på nogle af hendes hjertevarme og skønne events i Danmark. Lige nu er jeg på Bali, hvor jeg i går, afsluttede min eksamen som yogalærer på Cathrines yogalæreruddannelse. Oplevelserne på Bali har været unikke. Vores yogasal ligger med udsigt udover junglen og er åben, så alle lyde, dufte, sommerfugle og liv er omkring dig, imens du dyrker yoga og har undervisning. Hotellet er smukt, værelserne har udsigt til junglen, og personalet er SÅ søde og vil gøre alt for, at du har det godt. På Bali har du mulighed for at besøge forskellige yogasteder inde i byen Ubud og få endnu flere skønne “yoga vibes”. Du kan se templer, vandre op ad en vulkan, snorkle mv. – mulighederne er mange. Uddannelsen har været super professionel. Der har været styr på tingene, og jeg har altid kunnet få svar på mine spørgsmål. Uddannelsens opbygning har været en tilpas vekslen mellem teori, yogapraksis, studieture og egen-tid. Jeg er hele vejen igennem blevet klogere – både på yoga og mig selv. Jeg er blevet udfordret og har samtidig følt mig holdt i hånden. Både Cathrine og Stinna (medunderviser og yogi) er dedikerede, nærværende og dygtige formidlere. Jeg vil til en hver tid tage yogauddannelsen hos Cathrine – igen og igen! 😊

- Sophie Wetke (Yogauddannelse på Bali)

“Stinna er den dygtigste, mest empatiske og nærværende yogaunderviser, jeg nogensinde har mødt. Hendes yogatimer gav mig altid ro i sjælen og kroppen. Tre timers yoga om dagen med lyden af junglen som baggrundsmusik gør bare oplevelsen helt fantastisk i sig selv. At man så oven i købet deler oplevelsen med en masse andre glade, omsorgsfulde og skønne yogagæster gør bare oplevelsen endnu mere fantastisk. Du vil ikke fortryde at tage afsted med Cathrine Yoga Travel. Det er en oplevelse, jeg aldrig vil glemme, og noget som jeg vil se tilbage på og tage med mig resten af livet 💜”

- Rebekka Marcus

Min yogauddannelsen hos Cathrine Yoga Academy er det bedste, jeg har gjort, og jeg er kun lige begyndt på min rejse. Jeg er blevet åben og nysgerrig på så meget mere viden. Jeg har lært så meget om yoga, mig selv, filosofien bag yoga, måder at undervise på, åndedrættet, chakraer og meget mere. Jeg kan varmt anbefale at tage yogauddannelsen hos Cathrine ❤️

- Anita Ramberg

Yogauddannelsen hos Cathrine har på alle måder været så utrolig givende og inspirerende. Cathrine er dygtig, sød og professionel – alting spiller bare, og man føler sig tryg og set hele vejen. Uddannelsen var en god blanding af faglig og praktisk læring, som gav en rigtig god variation og kunne kædes så fint sammen. Samtidig var det et dejligt friskt pust, at der var gæsteundervisere med på uddannelsen. Den del gav nogle andre fordybende vinkler, og hver underviser brænder så meget for deres fag, at man kan mærke deres gode energi helt ind i hjertet. Tak, for en skøn og lærerig oplevelse ❤️

- Karina Wøhler

Fantastisk yogauddannelse hos Cathrine! Jeg har deltaget på Yin Yogauddannelsen i foråret 2021 i Kolding. Jeg havde store forventninger til uddannelsen, og jeg kan kun sige, at de alle blev indfriet til fulde – og mere til. Jeg havde ikke den store erfaring med yoga forinden, og jeg var derfor spændt på, hvordan det ville blive at komme i gang. Cathrines yogauddannelse er opbygget på en professionel og ambitiøs måde, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Jeg føler mig rigtig godt klædt på til at undervise. Til uddannelsen medfølger en meget flot og veludført manual, som jeg allerede har stor glæde af. Med Cathrines kærlige væsen sætter hun, sammen med dygtige medundervisere, en god og tryg stemning på hele holdet. Jeg videregiver hermed de varmeste anbefalinger til Cathrine. Det bliver HELT sikkert ikke det sidste, jeg kommer til at deltage på i Cathrine Yoga-universet.

- Lykke Thomsen

Jeg meldte mig til Cathrines yoga-retreat med håbet om at lære lidt om, hvordan jeg får en mindre stressfyldt hverdag. Jeg var ikke forberedt på at få SÅ meget mere retur ❤️ Jeg er netop kommet hjem fra Bali, og jeg kan stadig ikke få armene ned. Med sit fantastiske væsen og sin blide stemme formår Cathrine at skabe rum til, at man kan åbne ens stressede hjerte og begynde at mærke sig selv igen. Cathrine er en særdeles dygtig yogalærer, og jeg føler mig beæret over at have startet min personlige yogarejse i hendes selskab. En stor tak skal også lyde til vores fantastiske yogagruppe. Jeg har grint og grædt sammen med venner, som jeg er blevet så glad for. Som Cathrine selv havde skrevet: “19 smukke, smukke sjæle”, og jeg er 100 procent enig. Bali er et skønt sted at starte sin personlige yogarejse. Klimaet, folkets åbenhed og kulturen inviterer til, at man for en kort stund kan glemme alle ting derhjemme og starte med at leve i nuet. Jeg kan varmt anbefale alle at give sig selv denne vigtige mig-tid med Cathrine. Namasté herfra ❤️

- Anne Sauer

Cathrine Yoga Travel
Hejrevej 30, 2400 KBH NV
CVR: 40873546

Kontakt
E-mail: [email protected]

Rejs sikkert og godt
| Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3226