Cathrine i smuk grøn have på Bali hvor hun underviser Yin Yang yogauddannelse

Cathrine Yoga Academy

200-timers Yin Yang Yoga-uddannelse på Bali

Glæd dig til at deltage på denne transformerende Yin Yang Yoga-uddannelse på Bali, som vil klæde dig på til, at du selv kan undervise dine egne yogaklasser. Du vil blive certificeret 200-timers yogalærer med speciale i yin yoga, yang yoga og mindfulness meditation. Du vil blive indført i yogalærerens rolle, og du vil lære, hvordan du skaber et trygt og kærligt rum, hvori du guider og inspirerer yogaeleven til at finde indre ro og styrke.

Yoga er nemlig et healende system, som hjælper os med at skabe forbindelse til vores indre, til hinanden og til alt i livet. Yoga er derfor på mange måder nøglen til din inderste kerne. Yin yoga er den groundende og meditative yogapraksis, mens yang yoga er den styrkende og energifyldte. Yin Yang yogauddannelsen indeholder en blanding af begge dele. Her kombineres yin og yang yogastillinger til en selvkærlig praksis.

Yin Yang Yogauddannelsen er udviklet af Cathrine Koefoed – grundlægger af Cathrine Yoga Academy, uddannelsesleder samt hovedunderviser. Uddannelsen bygger på den ultimative Yogamanual med beskrivelser, illustrationer og yogabilleder.

Tilmeldingen til Yin Yang Yoga-uddannelsen er LUKKET. Skriv dig op ved at sende en e-mail til [email protected] 🫶

Smuk yogasal med røde yogamåtter på yoga retreat til giddommenlige Bali

Fordyb dig i yin yoga, yang yoga og mindfulness

Yin yoga består af lange, dybe og blide bindevævsstræk, hvor stillingerne holdes i 3-7 minutter. Klassisk yin yoga handler blandt andet om blidhed, langsomhed, at give slip, energiflow, nærvær og selvaccept. Det er en opdagelsesrejse i dit indre liv, hvor du sætter tempoet ned og skruer op for nærværet og nuets kraft.

Yang yoga er en dynamisk, styrkende og energifuld yogapraksis. Yang yoga er som en bevægende meditation, hvor du glider fra stilling til stilling. De dynamiske yogastillinger skaber varme, puls og styrke i kroppen, og de hjælper dig med at finde din indre power, energi, klarhed og viljestyrke.

Mindfulness meditation er en metode til at stilne sindet gennem fokus, koncentration og opmærksomhed. Når vi træner sindet, lærer vi at være til stede i nuet. At give slip på tankemylder og alt det, der forstyrrer sindet. Det er en træning i at være i stilheden og at komme ind i en tilstand af væren.

Tilmeldingen til Yin Yang Yoga-uddannelsen er LUKKET. Skriv dig op ved at sende en e-mail til [email protected] 🫶

Cathrine i lang lyserød kjole på altanen på Bali, hvor hun underviser yin yang yogauddannelse

Tag springet - bliv yogalærer med speciale i yin yoga, yang yoga og mindfulness meditation

Yin Yang Yoga-uddannelsen bygger på Cathrine Yoga Academys store 300-siders Yin Yang Yogamanual. Manualen danner grundlag for din teoretiske viden. Du kan se frem til at få et dybdegående kendskab til yogaens univers samtidig med, at du fordyber dig i din egen yogapraksis. Sammen med de øvrige deltagere på holdet vil vi skabe et trygt og kærligt rum, hvor vi kan støtte hinanden og skabe plads til fordybelse.

Uddannelsens indhold:

 • Yin og yang (hatha) yogaens grundstillinger
 • Grundlæggende funktionel anatomi og fysiologi
 • Grundlæggende kinesisk medicin – de 5 elementer, yin yang teori, meridianlære og chi
 • Grundlæggende indisk filosofi – chakraer og prana
 • Unikke elementer til din undervisning – åndedrætsøvelser, mindfulness meditation og yogafilosofi
 • Sekvensering og tematisering – klassiske yin og yang (hatha) yogaklasser, mindful yoga, meridian yoga og chakra yoga
 • Rollen som yogalærer – find din stemme, hold et rum, undervis med autencitet
 • Yoga som forretning

Dagsprogrammet på Bali* – sådan kan dine dage se ud:

 • 07:30-09 – Meditation og yin yang yoga
 • 09:00-10 – Morgenmad
 • 10:00-12 – Teori og øvelser
 • 12:00-14 – Frokost og velvære
 • 14:00-15 – Teori og øvelser
 • 15:00-16 – Yin yoga
 • 18:00-19 – Aftensmad
 • 19:00-20 – Selvrefleksion

*Du vil også komme på unikke udflugter på gudesmukke Bali. Der vil være to hele fordybelsesdage for dig selv, hvor du kan booke en massage eller udforske Bali – enten på egen hånd eller med nogen af de øvrige rejsende fra gruppen.

Tryghedsgaranti

Vi er medlem af Rejsegarantifonden, og vi følger gældende rejsevejledninger. Du vil altid kunne få refunderet din rejse i situationer, hvor pakkerejsen måtte blive aflyst, fx hvis Udenrigsministeriet farver din destination orange eller rød. Du kan derfor trygt – og med ro i maven – booke din yogarejse hos os! Vi glæder os til at byde dig velkommen på et af vores skønne retreats.

Cathrine laver et siddende yogatwist udenfor med udsigt til junglen på Bali

Din investering

DKK 48.999,- ekskl. fly (+ DKK 6.000 inkl. fly)

Tilmeldingen til Yin Yang Yoga-uddannelsen er LUKKET. Skriv dig op ved at sende en e-mail til [email protected] 🫶

Sæt kryds i kalenderen:

 • København: 27. sep. 2022 – 02. okt. 2022
 • Bali (Pakkerejse): 18. okt. 2022 – 04. nov. 2022

Pakkerejsen er arrangeret af Cathrine Yoga Travel. Den indeholder:

 • 6 x fordybende uddannelsesdage hos Nordic Health House i København (27. sep. 2022 – 02. okt. 2022)
 • Flyrejse inkl. bagage, mad og drikke + transfer (18. okt. 2022 – 04. nov. 2022)
  • 18-10-22: CPH-SIN 12:05-06:20+1
  • 19-10-22: SIN-DPS 09:15-11:55
  • 03-11-23: DPS-SIN 20:15-22:55
  • 04-11-23: SIN-CPH 00:30-06:35
 • 15 x overnatninger på luksuriøse Jannata Spa & Resort på Bali. Ubegrænset adgang til vores luksuriøse faciliteter, pool og yogashala. Enkeltmandsværelse kan tilkøbes for DKK 6.000, –
 • 3 x daglige måltider på resortet. Glæd dig til lækker, vegetarisk og balinesisk kost
 • Den ultimative 300-siders Yogamanual
 • 1 års adgang til Cathrine Yoga Online – her finder du 100+ online yogaklasser og mindfulness meditationer
 • Fotoskydning med stemningsbilleder fra Bali
 • Certificering (Praktisk eksamen)
 • Studieture

Eksklusiv – dét skal du selv stå for:

 • Rejseforsikringer, turistskat ved afrejse, egne udflugter, massage samt ekstra måltider og drikkevarer
 • Overnatninger og frokost i København

Betingelser: 

Betalingen kan deles op i tre rater.

Yogauddannelsen er grundlæggende for alle. Den er skabt til dig, som drømmer om at blive yogalærer, og dig, der ønsker yderligere yogafordybelse i din egen praksis.

Pakkerejsen er arrangeret af Cathrine Yoga Travel – vi er medlem af Rejsegarantifonden. Tilmeldingen er bindende. I tilfælde af rød eller orange rejsevejledning 14 dage før afrejse, eller karantænekrav ved indrejse, vil du få det fulde indbetalte beløb refunderet.

Certificering er valgfri. Certificering kræver 100% deltagelse. Bliver du syg, kan du få en skriftlig opgave (ved maksimalt 20% fravær). Certificering kræver, at du består en praktisk eksamen. Reeksamen kan tilkøbes for DKK 1.000, –

Cathrine og Tommy sidder foran smuk trædør på Bali

Cathrine Koefoed

Din personlige yogalærer

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din yogalærer. Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke – og så ønsker jeg at hjælpe dig med at formidle yogaens magiske univers til dine egne yogaelever.

Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga samt mindfulness og meditation. Og så har jeg en HA(psyk.) fra CBS oven i hatten.

Jeg har skabt Cathrine Yoga Online – en selvkærlig medlemsklub med et evigt voksende yogabibliotek bestående af yogavideoer og meditationer. Sammen med min partner, Tommy er jeg medejer af rejsebureauet, Cathrine Yoga Travel – et personligt rejsebureau, der arrangerer anmelderroste yogarejser til Bali, Zanzibar, Sri Lanka, Spanien og Danmark.

Det er hovedsageligt mig, der vil føre dig igennem yogauddannelsen, men undervejs får vi besøg af udvalgte gæstelærere, som brænder for deres unikke speciale, og som glæder sig til at lære fra sig.

Namasté
Cathrine

Du skal ikke kun høre det fra mig

Sådan siger de tidligere yogaelever:

Det har været helt fantastisk på yogauddannelsen hos Cathrine, som har en helt særlig evne til at få alle til at føle sig godt tilpas. Hun er god til at skabe en dejlig og afslappet stemning. En superprofessionel, dygtig og nærværende lærer med meget, meget stor viden og en stor yoga-passion. Ydermere har vi fået den vildeste yogamanual, og jeg føler mig godt klædt på som yogalærer. Hvis du går med tanker om at blive yogalærer, vil jeg af hele mit hjerte anbefale Cathrine. Jeg sidder tilbage med en masse glæde og taknemmelighed i kroppen.

- Amanda Villumsen

Jeg meldte mig til Cathrines yoga-retreat med håbet om at lære lidt om, hvordan jeg får en mindre stressfyldt hverdag. Jeg var ikke forberedt på at få SÅ meget mere retur ❤️ Jeg er netop kommet hjem fra Bali, og jeg kan stadig ikke få armene ned. Med sit fantastiske væsen og sin blide stemme formår Cathrine at skabe rum til, at man kan åbne ens stressede hjerte og begynde at mærke sig selv igen. Cathrine er en særdeles dygtig yogalærer, og jeg føler mig beæret over at have startet min personlige yogarejse i hendes selskab. En stor tak skal også lyde til vores fantastiske yogagruppe. Jeg har grint og grædt sammen med venner, som jeg er blevet så glad for. Som Cathrine selv havde skrevet: “19 smukke, smukke sjæle”, og jeg er 100 procent enig. Bali er et skønt sted at starte sin personlige yogarejse. Klimaet, folkets åbenhed og kulturen inviterer til, at man for en kort stund kan glemme alle ting derhjemme og starte med at leve i nuet. Jeg kan varmt anbefale alle at give sig selv denne vigtige mig-tid med Cathrine. Namasté herfra ❤️

- Anne Sauer

Jeg har her i efteråret haft den store fornøjelse at deltage på Cathrines yogauddannelse i Kolding. Cathrine har med sin store erfaring og fantastiske yin-“bibel” på kyndig vis hjulpet mig til et endnu bedre kendskab til yin yogaens verden. Ud over, at jeg nu føler mig virkelig godt klædt på “yin-fagligt”, så har jeg nydt hvert eneste minut i Cathrines behagelige selskab. Cathrine er 100 procent nede på jorden og har sig selv med hele vejen – dét elsker jeg ❤️

- Mette Bjoerck

Min yogauddannelsen hos Cathrine Yoga Academy er det bedste, jeg har gjort, og jeg er kun lige begyndt på min rejse. Jeg er blevet åben og nysgerrig på så meget mere viden. Jeg har lært så meget om yoga, mig selv, filosofien bag yoga, måder at undervise på, åndedrættet, chakraer og meget mere. Jeg kan varmt anbefale at tage yogauddannelsen hos Cathrine ❤️

- Anita Ramberg

Yogauddannelsen hos Cathrine har på alle måder været så utrolig givende og inspirerende. Cathrine er dygtig, sød og professionel – alting spiller bare, og man føler sig tryg og set hele vejen. Uddannelsen var en god blanding af faglig og praktisk læring, som gav en rigtig god variation og kunne kædes så fint sammen. Samtidig var det et dejligt friskt pust, at der var gæsteundervisere med på uddannelsen. Den del gav nogle andre fordybende vinkler, og hver underviser brænder så meget for deres fag, at man kan mærke deres gode energi helt ind i hjertet. Tak, for en skøn og lærerig oplevelse ❤️

- Karina Wøhler

Fantastisk yogauddannelse hos Cathrine! Jeg har deltaget på Yin Yogauddannelsen i foråret 2021 i Kolding. Jeg havde store forventninger til uddannelsen, og jeg kan kun sige, at de alle blev indfriet til fulde – og mere til. Jeg havde ikke den store erfaring med yoga forinden, og jeg var derfor spændt på, hvordan det ville blive at komme i gang. Cathrines yogauddannelse er opbygget på en professionel og ambitiøs måde, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Jeg føler mig rigtig godt klædt på til at undervise. Til uddannelsen medfølger en meget flot og veludført manual, som jeg allerede har stor glæde af. Med Cathrines kærlige væsen sætter hun, sammen med dygtige medundervisere, en god og tryg stemning på hele holdet. Jeg videregiver hermed de varmeste anbefalinger til Cathrine. Det bliver HELT sikkert ikke det sidste, jeg kommer til at deltage på i Cathrine Yoga-universet.

- Lykke Thomsen