Løbe Yogakuren - Cathrine Yoga 8

Dit selvkærlige startskud og sundhedsboost

Løbe Yogakuren (0-5 km.)

Glæd dig til Løbe Yogakuren –  10 selvkærlige uger med løb, yoga og mindfulness meditationer 🧘‍♀️💛🏃‍♀️ 

Løbe Yogakuren vil give dig sved på panden, kernestyrke, smidighed og øge din kondition.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til en unik træningsoplevelse, hvor vi kombinerer løb, yoga og meditationer for at give dig et selvkærligt startskud til at komme i gang med din løbetræning. I løbet af kurens 10 uger vil du opleve øget smidighed og kernestyrke, mens din kondition gradvist forbedres. Du vil også mærke en positiv forandring i din vejrtrækning, i kvaliteten af din søvn og i din mentale styrke.

Løbe Yogakuren er den perfekte træningskombination. Her får du sved på panden (yang yoga og løb) samtidig med, at du lærer at lytte til din krop (yin yoga og meditation), så du kan give den den omsorg og opmærksomhed, den fortjener.

Jeg ser sådan frem til at dele denne rejse med dig! Og jeg glæder mig til at hjælpe dig med at opbygge en sund, stærk og fleksibel krop, der er klar til at skyde din nye løbetræning i gang med overskud og glæde.

Løbe Yogakuren starter: Hver mandag

Din yogalærer og løbetræner: Cathrine Koefoed

Løbe Yogakuren (0-5 km.) - 10 selvkærlige uger med løb og yoga

Hvad er Løbe Yogakuren?

Dét kan du glæde dig til:

 • Løbe Yogakuren skydes i gang hver mandag og løber 10 uger frem.
 • 10 selvkærlige uger med løb, yoga og meditationer for alle uanset niveau. Yogakuren er dit selvkærlige startskud til at komme i gang med løbetræningen fra 0 til 5 kilometer. Hver eneste dag får du en ny øvelse, som du kan nyde og praktisere, når det passer ind for dig!
 • 70 selvkærlige øvelser bestående af gang- og løbetræning, opvarmning, styrkende yang yoga, afspændende yin yoga samt meditationer på hviledagene.
 • 10 selvkærlige e-mails i din indbakke. Hver mandag sender jeg dig en motiverende e-mail med ugens tema og øvelser.
 • Glæd dig også til at mærke en positiv forandring i din vejrtrækning, søvnkvalitet og mentale styrke.
 • Kuren er tidløs. Du kan kickstarte hver eneste mandag!
 • Kuren er en del af yogaklubben 💜 Det kræver blot et aktivt medlemskab at deltage!
Løbe Yogakuren (0-5 km.) - 10 selvkærlige uger med løb og yoga

Vær med på Løbe Yogakuren

Opbyg blidt og selvkærligt din løbeform

Løbe Yogakuren er en træningskur, der er designet til at hjælpe dig med at opbygge din løbeform samtidig med, at du styrker din krop og dit sind med yoga og meditationer. Hver dag vil du få adgang til dagens øvelse, som enten er en løbetræning, en styrketræning, en yogaklasse eller en mindfulness meditation. Kombinationen af løb og yoga forbedrer din fleksibilitet og mobilitet og mindsker risikoen for skader samtidig med, at den øger din præstation.

To gange om ugen står den på fokuseret løbetræning, hvor du vil følge løbeprogrammet så godt som muligt. Det er derfor vigtigt, at du mærker efter undervejs og lytter til din krop. Hvis du føler dig træt eller overbelastet, er det okay at tage det roligt og tilføje lidt ekstra gang eller at tage en hviledag og bytte rundt på træningspassene for ugen. Det er vigtigt at have variation i din træning for at forebygge skader, men det er også vigtigt at være tålmodig og ikke presse dig selv for hårdt.

Løbe Yogakuren inviterer nemlig til en selvkærlig tilgang til din træning. Husk på, at dette er DIN personlige rejse, og du behøver overhovedet ikke at sammenligne dig med andre eller at føle dig presset til at yde mere, end hvad din krop kan klare.

Nyd processen, og lad træningen hjælpe dig med at opbygge din styrke, udholdenhed og selvtillid som løber og som menneske.

Løbe Yogakuren (0-5 km.) - 10 selvkærlige uger med løb og yoga

Sådan ser dine 10 løbeuger ud:

 • Mandag – Yoga: Glæd dig til at starte ugen med styrkende yang yoga samt groundende yin yoga i selskab med Cathrine Koefoed, som er din personlige yogalærer og løbetræner under denne kur. Vi har designet 10 nye yogavideoer specielt til løbere. Du kan se frem til en herlig stund på yogamåtten.
 • Tirsdag – Løb: Hver tirsdag kan du nyde en dejlig løbetræning i dit eget tempo. Vi har designet et løbeprogram til dig, så du trygt og sikkert kan komme i løbeform.
 • Onsdag – Hvile: Forkæl dig selv en afspændende mindfulness-meditation og lad kroppen restituere.
 • Torsdag – Løb: Endnu en dejlig løbetræning skydes i gang, og du følger løbeprogrammet så godt, du kan.
 • Fredag – Yoga: Styrk og stræk kroppen i balance. Yoga for mange fordele for både krop og sind, og når du kombinerer yoga med løb, kan du opnå endnu større fordele.
 • Lørdag – Gang: Nyd en afslappet og opfriskende gåtur hver lørdag.
 • Søndag – Hvile: Drag ekstra omsorg for dig selv og kom helt ned i gear med afstressende mindfulness meditation.

Du er naturligvis velkommen til at bytte om på rækkefølgen, hvis det passer dig bedre. Vi anbefaler dog, at du ALTID tager en hvile- eller yogadag efter en dag med løbetræning, så kroppen kan restituere. Dét utroligt vigtigt og virker samtidig forebyggende mod skader.

Løbe Yogakuren (0-5 km.) - 10 selvkærlige uger med løb og yoga

Du kan starte hver mandag!

Vær med i 10 motiverende løbeuger

💜 Uge 1 – Begynderugen: Dit selvkærlige startskud til Løbe Yogakuren – jeg deler blandt andet mine 5 ultimative bedste løbetips til nybegynderen.

💜 Uge 2 – Kernestyrke: Styrk din krops muskler, og mærk yang yogaens opløftende effekter.

💜 Uge 3 – Smidighed: Stræk din krops bindevæv, og giv slip på dine fysiske og mentale spændinger med yin yoga.

💜 Uge 4 – Åndedræt: Lær at mestre det gode løbeåndedræt – og kom i den magiske flowtilstand.

💜 Uge 5 – Motivation: Sådan booster du din motivation – jeg giver dig mine 5 absolutte bedste løbetips til høj motivation.

💜 Uge 6 – Skadeforebyggelse: Sådan undgår du løbeskader med disse 5 forebyggende løberåd.

💜 Uge 7 – Balance: Styrk din balance- og koncentrationsevne, og bliv en bedre løber.

💜 Uge 8 – Restitution: Med disse 5 genopbyggende trin opnår du optimal restitution.

💜 Uge 9 – Mentaltræning: Træn din evne til at være tilstede og nærværende med mindfulness meditation.

💜 Uge 10 – Målugen: Din selvkærlige afslutning på Løbe Yogakuren – løb 5 kilometer i højt humør!

Få svar på alle dine spørgsmål:

Flere spørgsmål? Du kan altid skrive til mig på [email protected] ♥️

Hvad er Løbe Yogakuren?

Løbe Yogakuren består af 10 selvkærlige uger med løb, yoga og meditationer for alle uanset niveau. Løbe Yogakuren er dit selvkærlige startskud til at komme i gang med løbetræningen fra 0 til 5 kilometer. Hver eneste dag får du en ny øvelse, som du kan nyde og praktisere, når det passer ind for dig!

Jeg er ikke vant til at løbe. Kan jeg være med?

Når du skal starte med at løbe, er det vigtigt at tage det roligt og gradvist opbygge din træning. Derfor er det en god idé at starte med et blidt løbeprogram, hvor du skiftevis går og løber. Løbeprogrammet på Løbe Yogakuren er designet til at hjælpe dig med at opbygge din løbeform og øge din udholdenhed på en skånsom måde. De første uger vil du fokusere på at skiftevis gå og løbe i korte intervaller for at give din krop tid til at tilpasse sig den nye træningsbelastning. Som du gradvist øger din træning, vil du begynde at tilføje længere intervaller af løb og mindre gåtid. Men det er vigtigt at huske, at træningsprogrammet er fleksibelt, og at du altid kan tilpasse det til din egen krops behov. Vigtigst af alt er det at lytte til din krop og tage det i dit eget tempo. Så tag det roligt og nyd processen, mens du opbygger din styrke, udholdenhed og selvtillid som løber.

Jeg er nybegynder på yogamåtten. Kan jeg være med?

Selvfølgelig! Alle kan deltage i mine yogaklasser – uanset niveau, alder og køn. Løbe Yogakuren består af styrkende yang yoga, groundende yin yoga og meditationer for alle, og løbetræningerne foregår i dit tempo og er - særligt i starten - en blanding mellem gang og løb.

Jeg er stiv som et bræt. Kan jeg lave yogaøvelserne?

Ja! Så er Løbe Yogakuren et godt sted at starte. Yogastillingerne er for alle, og du vil opleve, at du bliver stærkere og mere smidig i din krop. Dét kommer dig kun tilgode på de dage, du skal løbe.

Hvor lange er yogaklasserne?

Klasserne varer typisk fra 10-20 minutter.

Hvad skal jeg bruge?

Du skal bruge løbesko og en yoga- eller træningsmåtte.

Hvor og hvornår får jeg adgang?

Når du har tilmeldt dig Løbe Yogakuren, modtager du et personligt login til cathrineyoga.dk. Her får du adgang til dagens øvelse - dag for dag i løbet af Yogakurens 10 uger. Når du deltager på Løbe Yogakuren, har du adgang i 100 dage.

Er der tale om et medlemskab?

Ja, Løbe Yogakuren er en del af yogaklubben. Det kræver derfor et medlemskab at deltage på kuren.

Hvad er yang yoga?

Yang yoga er en dynamisk, styrkende og energifuld yogapraksis. Yang yoga er som en bevægende meditation, hvor du glider fra stilling til stilling i et skønt flow. De dynamiske yogastillinger skaber varme, puls og styrke i kroppen, og de hjælper dig med at finde din indre power, energi, klarhed og viljestyrke. Du vil undervejs øge din kropsbevidsthed, koncentration og balanceevne.

Hvad er yin yoga?

Yin yoga er en groundende og meditativ yogapraksis, som består af lange, dybe og blide bindevævsstræk, hvor stillingerne holdes i 3-10 minutter. Yin yogastillingerne er kendetegnet ved at være liggende eller siddende og er ofte støttet med yogaudstyr. Du vil opleve, at stillingerne har en beroligende effekt på dit nervesystem og virker genopladende og afstressende. Det er en opdagelsesrejse i dit indre liv, hvor du sætter tempoet ned og skruer op for nærværet, stilheden og nuets kraft.

Hvad er mindfulness meditation?

Mindfulness meditation er en metode til at stilne sindet gennem fokus, koncentration og opmærksomhed. Når vi træner sindet, lærer vi at være til stede i nuet og at give slip på tankemylder og alt det, der forstyrrer sindet. Det er en træning i at være i stilheden, blive bevidst og komme ind i en tilstand af væren. Når vi bliver mere mindfulde, bliver vi også bevidste om, hvad der tapper os for energi – og hvad der giver os energi. På den måde rykker vores meditationspraksis også ind i vores virkelige liv, hvor vi begynder at handle mindfuldt og tage mindfulde, selvkærlige beslutninger.

En smilende Cathrine glæder dig til at undervise Chakra Yogakuren på Cathrine Yoga Online

Cathrine Koefoed

Din personlige yogalærer og løbetræner

Mit navn er Cathrine Koefoed, og jeg er din personlige yogalærer. Udover at være en erfaren yogalærer, er jeg også uddannet løbetræner, og jeg har derfor glædet mig vildt til at lancere Løbe Yogakuren, hvor mine egne to yndlings-træningspraksisser smeltes sammen på fineste vis.

Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk, Danmarks største yogaunivers og Cathrine Yoga app’en, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Jeg er også forfatter til Yin Yogabogen – Stræk dig i balance og Yang Yogabogen – Sund og stærk med yoga.

Sammen med min partner, Tommy, driver vi Cathrine Yoga Travel, som arrangerer anmelderroste yoga-retreats til nogen af verdens skønneste lande – fra Bali og Zanzibar til Spanien, Sverige, Sri Lanka og Danmark.

Jeg har en bred uddannelse inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga samt mindfulness og meditation. Derudover har jeg en HA (psyk.) fra CBS, og jeg uddanner også nye yogalærere i både yin yoga og yang yoga via Cathrine Yoga Academy.

Min mission er at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke. Det skal nemlig føles godt at være dig. Jeg er derfor utrolig glad for, at du har valgt at prioritere dig selv og tage det første skridt mod at skabe små åndehuller i din hverdag på Løbe Yogakuren.

Jeg ser frem til at dele min viden og erfaring med dig, og jeg glæder mig til at hjælpe dig med at opbygge en sund, stærk og fleksibel krop, der er klar til at tackle livets udfordringer med overskud og glæde.

Namasté,
Cathrine 🧘‍♀️💛🏃‍♀️

Løbe Yogakuren (0-5 km.) - 10 selvkærlige uger med løb og yoga

10 selvkærlige grunde til at være med på Løbe Yogakuren:

 1. Du styrker din fysiske krop – Løbe Yogakuren kombinerer løb og yoga, hvilket giver en unik mulighed for at styrke kroppen på forskellige måder.
 2. Du forbedrer din fleksibilitet – Yoga kan forbedre fleksibiliteten og øge bevægelsesomfanget i kroppen, hvilket kan hjælpe med at forhindre skader.
 3. Du får en sund kondition – Løb er en fremragende måde til at forbedre konditionen, og kombineret med yoga får du en træning af hele kroppen, som samtidig forbedrer hjertesundheden ved at øge blodcirkulationen.
 4. Du træner dit sind – Løb kræver fokus og koncentration – og i kombination med yoga kan du træne evnen til at være mere nærværende.
 5. Du styrker din nattesøvn – Regelmæssig træning kan hjælpe med at forbedre søvnkvaliteten og reducere søvnløshed.
 6. Du øger din selvtillid – Når du tager dig af din krop og dit sind, vil du øge din selvtillid og følelsen af et øget selvværd.
 7. Du får en sund kropsholdning – Yoga kan hjælpe med at forbedre kropsholdningen ved at styrke de muskler, der er ansvarlige for at opretholde en god holdning.
 8. Du kan forbedre din fordøjelse – Regelmæssig træning kan hjælpe med at forbedre fordøjelsen og reducere problemer så som oppustethed og forstoppelse.
 9. Du booster dit energiniveau – Træning kan øge energiniveauet og reducere træthed og døsighed i løbet af dagen.
 10. Du balancerer din kropsvægt – Regelmæssig træning kan hjælpe med at opretholde en sund vægt og reducere risikoen for overvægt.

Anmeldelser

Hvad yogaeleverne siger:

“Jeg følte mig både inspireret, afspændt dybt ind i cellerne og i trygge hænder. Flere teknikker blev gentaget hen over dagene – både i den klassiske udgave og i forskellige variationer ~ og jeg føler virkelig, at jeg også har rigtig meget med hjem, som jeg kan tilføje til mine daglige åndedræts- og meditationsritualer.”

- Anja Smed

“Det har været super godt med alsidigheden i yogakuren. Jeg har hver morgen glædet mig til at sætte dagens intention og brugt mantraet i løbet af dagen.”

- Susanne Lindegaard

“Cathrine er et fantastisk dejligt menneske og hun er meget dygtig til at lære fra sig. Hun har en meget rolig stemmeføring og man føler velkommen i hendes selskab. Man kan være sig selv 100% og hun er god til at fortælle og uddybe tingene. God til at dele ud af sin viden.”

- Mette Beyer

“Det er en sand fornøjelse at være i Cathrines hænder og guidance – Cathrine er indlevende, rummelig, nuanceret, følsom og meget groundet. Noget der smitter af når hun underviser, hun underviser med hjertet. Tak for det! Namasté ❤️”

- Maria Stoltz

”Yogakuren har givet mig en fast yogarutine og har fundet ud af at yin yogastillinger er mest mig. Jeg elsker den rolige guidning og meditationerne, men også den ro det giver mig. Jeg bliver ikke så nemt stresset mere, TAK!”

- Lene Seersholm

“Jeg har både deltaget i Cathrines yogatimer, yogaevents og Yoga Retreat på Bali. Det kan klart anbefales, Cathrines rolige og varme sind er smittende, og skaber trygge rammer, så man nemt kan give sig hen i Cathrines fantastiske yogaunivers, prøv det, det er stærkt vanedannende.

- Lise Schmidt Lauritzen