Antiinflammatoriske retter

Modtag min e-bog med antiinflammatorisk hverdagsretter. Helt gratis! Spis dig glad og sund 💚

At spise antiinflammatorisk handler om at implementere særlige krydderier og sunde ingredienser i din kost, som modvirker inflammation i kroppen. Kosten styrker dit immunforsvar, din fordøjelse, din nattesøvn og dit energiniveau. Ud over de sunde egenskaber ved antiinflammatoriske opskrifter, vil du også mærke, at dine smagsløg bliver forkælet! Opskrifterne er nemlig fulde af smag fra især krydderier og smagfulde grøntsager. Når maden smager af mere, vil du også opleve, at du spiser mindre, fordi du stimulerer dine smagsløg og oplever meget mere nydelse, mens du spiser. Det er vigtigt at understrege, at antiinflammatorisk kost ikke er en kur! Det er en mindfuld livsstil, der giver kroppen alle de vigtige vitaminer og mineraler, den har brug for.

Jeg har samlet 5 lækre og smagfulde hverdagsretter i en e-bog; Glutenfri kikærtepandekager, glutenfri kikærtepizza, indisk dahl, linsebøffer og vietnamesiske forårsruller.

Bonus: 

Når du henter e-bogen, så tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev, hvor jeg deler inspirerende, oplysende og selvkærlige yoganyheder direkte i din indbakke. Du bliver den første, der får besked om nye yogarejser og yogaevents, lige som du modtager eksklusive rabatkoder og spændende yogatilbud, som jeg kun deler med dem, der læser med i nyhedsbrevene. Jeg deler samtidig mine nyeste opskrifter – de er som oftest vegetariske eller veganske, sunde og anti-inflammatoriske. Jeg spammer ikke, men sender dig yoganyheder løbende. Du kan selvfølgelig afmelde dig når som helst 🤍

Ja tak – Modtog yogaprogrammet i din indbakke →

Namasté og god fornøjelse

Cathrine