Sommer Yogakuren - 6 selvkærlige uger med yoga og meditationer

Styrk krop, sind og sjæl i sommerferien!

Sommer Yogakuren

Nyd en selvkærlig sommer med Sommer Yogakuren

Giv dig selv et selvkærligt pusterum med Sommer Yogakuren – 6 selvkærlige sommeruger med yoga og meditationer til din ferie.

I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til dig selv. Men med Sommer Yogakuren kan du skabe et pusterum i din sommerferie og dedikere tid til DIN egen velvære. Yogakuren giver dig adgang til daglige yogaklasser og meditationer, der styrker din krop, beroliger dit sind og fylder dig med positiv energi. Uanset om du er nybegynder eller erfaren på yogamåtten, vil Sommer Yogakuren give dig redskaberne til at skabe balance, nærvær og selvkærlighed, som er guld værd – både i din sommerferie, men også i tiden efter, når hverdagen atter suser derudaf.

Drag ekstra omsorg for dig selv og lær at elske dig selv, præcis som du er 

Yogakuren består af en række yogaklasser, der både strækker kroppens bindevæv (yin yoga), styrker kroppens muskler (yang yoga) og træner sindet (meditationer). Du vil komme på en opdagelsesrejse i dit indre liv, hvor du sætter tempoet ned og skruer op for nærværet, stilheden og selvaccepten. Sommer Yogakuren giver dig mulighed for at dykke dybere ned i yogaens mange herlige fordele og gavnlige gevinster. Oplev en følelse af velvære, nærvær og selvaccept – også i din sommerferie.

For sommeren er den perfekte tid til at fordybe sig i yoga og samtidig nyde naturens skønhed, roen og friheden. Med Sommer Yogakuren kan du praktisere yoga og meditation uanset, hvor du befinder dig i sommerlandet. Tag din yogamåtte med til stranden, ferielejligheden, campingpladsen eller bare ud på terrassen, og lad dig guide igennem skønne yogaklasser og beroligende meditationer.

Giv dig selv muligheden for at skabe dit eget sommerlige yogaeventyr og styrk krop, sind og sjæl i sommerferien. Jeg glæder mig til at have dig med.

Start: Vender snart tilbage!

Yogalærer: Cathrine Koefoed

Sommer Yogakuren - 6 selvkærlige uger med yoga og meditationer

Hvad er Sommer Yogakuren?

Glæd dig til:

 • 6 selvkærlige uger med yoga og meditationer for alle uanset niveau på yogamåtten. Hver dag får du en ny klasse, som du kan nyde og praktisere, når det passer ind for dig!
 • 6 støttende e-mails i din indbakke. Hver mandag sender jeg dig en motiverende e-mail med ugens tema og klasser.
 • 10 live yogaklasser i en lukket Facebookgruppe. Mærk fællesskabet, når vi dyrker yoga sammen hen over sommeren. Klasserne gemmes, så de kan afspilles senere, hvis du ikke kan være med live.
 • 60 dages adgang fra startdatoen.
 • Din investering er blot 299 kroner. Betal nemt med MobilePay.
 • 100% tilfredshedsgaranti til og med dag to på kuren – ellers får du dine penge tilbage. Jeg VED nemlig, at Sommer Yogakuren kan gøre en forskel for dig, din krop og dit sind.
Sommer Yogakuren - 6 selvkærlige uger med yoga og meditationer

6 inspirerende sommeruger

Dét indeholder Yogakuren:

 • Uge 1 – Begynderyoga: Sådan kommer du i gang med yoga – kickstart en selvkærlig, vedvarende yogapraksis, som din krop vil elske ♥️
 • Uge 2 – Detox og fordøjelse: Sådan balancerer du kroppens naturlige udrensning og fordøjelse med yoga
 • Uge 3 – Selvkærlighed: Lær at elske og acceptere din krop – og få konkrete redskaber til at slutte fred med din indre kritiker, så du kan nyde dit liv!
 • Uge 4 – Morgenyoga: Din komplette guide til at skabe en selvkærlig morgenrutine med skøn yoga
 • Uge 5 – Sov godt: Din komplette guide til at skabe en afslappende aftenrutine. Glæd dig til at falde nemmere i søvn og sove trygt – hele natten!
 • Uge 6 – Sund og stærk: 10 minutter tager det at holde din krop sund og stærk med yoga – og jeg viser dig hvordan, du gør.

Programmet

Vi starter mandag d. 3. juli 2022:

Sommer Yogakuren er et selvkærligt tagselvbord, hvor du kan vælge alle de yogaklasser og yogaøvelser, som føles rare for dig – og som passer ind i din sommerferie. Slut med overvældelse og dårlig samvittighed. Hver morgen i løbet af sommerferiens seks uger får du adgang til dagens nyeste yogaklasse eller meditation. Du kan vælge at tage klasserne i den rækkefølge, som jeg har planlagt til dig – eller du kan udvælge netop de klasser, som du har allermest brug for og lyst til ♥️ Dét står dig frit for! Yogaklasserne kan praktiseres uanset, hvor du befinder dig i sommerlandet; I ferielejligheden, på terrassen, ved stranden, på campingpladsen, ja overalt. Alt du skal bruge er en yogamåtte.

Uge 1 - Begynderyoga:

〰️ LIVE – 10 begyndervenlige yogastræk (03. jul. kl. 19-19:30)

〰️ Dyb ro-meditation (25 min.)

〰️ LIVE – Styrkende helkropsyoga (05. jul. kl. 09-09:30)

〰️ Stiv som et bræt-yoga (20 min.)

〰️ Nærværsmeditation (10 min.)

〰️ Yin yang yoga for begyndere (50 min.)

〰️ 5 x morgenstillinger (20 min.)

Vigtigt: Alle liveklasser gemmes, så du kan praktisere og nyde dem senere, hvis du ikke har mulighed for at være med på selve dagen ♥️

Uge 2 - Detox & fordøjelse:

〰️ LIVE – Detox yin yoga (10. jul. kl. 19-19:30)

〰️ Detox-meditation (10 min.)

〰️ LIVE – Detox yang yoga (12. jul. kl. 09-09:30)

〰️ Twistende yin yoga (25 min.)

〰️ Giv slip-meditation (10 min.)

〰️ Mavebalancerende yin yoga (25 min.)

〰️ Slip bekymringerne-meditation (10 min.)

Uge 3 - Selvkærlighed:

〰️ LIVE – Åbn brystkassen (19. jul. kl. 19-19:30)

〰️ 3 x eftermiddagsstillinger (15 min.)

〰️ LIVE – Hjerteåbnende yang yoga (21. jul. kl. 09-09:30)

〰️ Selvkærlig bindevævsmassage (20 min.)

〰️ Kærlig kropsscanning (10 min.)

〰️ Dybdegående bindevævsmassage (25 min.)

〰️ Kærlighedsmeditation (10 min.)

Uge 4 - Morgenyoga:

〰️ 5 powerfulde solhilsner (15 min.)

〰️ Groundende morgenyoga (30 min.)

〰️ Mindful morgenmeditation (10 min.)

〰️ Morgenyoga for ryggen (30 min.)

〰️ Godmorgen yoga flow (15 min.)

〰️ Glad morgenmeditation (10 min.)

〰️ Twistende morgenyoga (30 min.)

Uge 5 - Sov godt:

〰️ LIVE – Dyb-ro aftenyoga (31. jul. kl. 19-19:30)

〰️ Drømmeland-meditation (10 min.)

〰️ LIVE – 5 restorative yogastræk (02. aug. kl. 19-19:30)

〰️ De-stress yin yoga (15 min.)

〰️ Fyraftensyoga (15 min.)

〰️ Restorativ yin yoga (20 min.)

〰️ Sov godt meditation (10 min.)

Uge 6 - Sund & stærk:

〰️ LIVE – Puls og power flow (07. aug. kl. 08-08:30)

〰️ Yoga-espressoshot (10 min.)

〰️ LIVE – Twist og balance flow (09. aug. kl. 08-08:30)

〰️ Styrkemeditation (10 min.)

〰️ Planke yoga flow (10 min.)

〰️ Kriger yoga flow (10 min.)

〰️ Hunde yoga flow (10 min.)

Vis mere
Vis mindre
Sommer Yogakuren - 6 selvkærlige uger med yoga og meditationer

Cathrine Koefoed

Din personlige yogalærer:

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers og Cathrine Yoga app’en, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere, og så er jeg forfatter til Yin Yogabogen – Stræk dig i balance og Yang Yogabogen – Sund og stærk med yoga.

Sammen med min partner, Tommy driver vi Cathrine Yoga Travel, som arrangerer anmelderroste yoga-retreats til nogen af verdens skønneste lande fra Bali, Zanzibar og Sri Lanka til Spanien, Sverige og skønne Danmark.

Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness og meditation. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS. Jeg uddanner også nye yogalærere i både yin yoga og yang yoga i Cathrine Yoga Academy.

Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke.

Derfor er jeg så utrolig glad for, at du har truffet et bevidst og selvkærligt valg om at prioritere dig selv ved at skabe små åndehuller i din hverdag og mærke ind i din kerne i løbet af sommerferien på Sommer Yogakuren.

Namasté
Cathrine 💕

Hvad yogaeleverne siger:

“Det har været fuldstændig fantastisk! De 21 dage har givet mig en masse energi, overskud, indre ro og ikke mindst glæde i en svær tid. Alle klasser har været virkelig gode. Jeg vil helt sikkert gøre yoga til en fast del af mit liv fremadrettet (og spare op til en af dine yogarejser). Tusind tak, Cathrine! ❤️”

- Katrine Fredskov

“Jeg har helt sikkert fundet ud af, at yin yoga er lige mig. Jeg har fået en god morgen rutine med at starte dagen med yoga. Har faktisk indrettet et rum til det. Tusind tak for 3 fantastiske uger og en kærlig indføring til yin yang yoga.”

- Pernille Kaas

Få svar på alle dine spørgsmål:

Flere spørgsmål? Du kan altid skrive til mig på [email protected] ♥️

Hvad er Yogakuren?

Yogakuren består af 6 selvkærlige uger i løbet af sommerferien, hvor du lærer, fordyber dig i og mærker en lang række yogastillinger, øvelser og teknikker. Yoga betyder "forening" på yogasprog, og når du dyrker yoga, skaber du altså forbindelse mellem krop og sind.

Jeg er nybegynder. Kan jeg være med?

Selvfølgelig! Alle kan deltage i mine yogaklasser – uanset niveau, alder og køn. Yogakuren består af styrkende yang yoga, groundende yin yoga og meditationer for alle.

Jeg er stiv som et bræt. Kan jeg lave yogaøvelserne?

Ja! Så er Yogakuren et godt sted at starte. Yogastillingerne er for alle, og du vil opleve, at du bliver stærkere og mere smidig i din krop.

Hvor lange er yogaklasserne?

Klasserne varer typisk fra 10-45 minutter (se yogaprogrammet).

Hvad skal jeg bruge?

Du skal bruge en yogamåtte, en yogapølle, en yogablok og et tæppe. Har du ikke det, så kan du sagtens bruge et sammenrullet tæppe som yogapølle og en tyk bog som yogablok.

Hvor og hvornår får jeg adgang?

Når du har tilmeldt dig Yogakuren, modtager du et personligt login til cathrineyoga.dk. Her får du adgang til dagens klasse - dag for dag i løbet af Yogakurens 6 uger. Alle live yogaklasserne foregår i en lukket Facebookgruppe og bliver gemt, så du kan lave dem senere, hvis du ikke kan være med live. Når du deltager på Sommer Yogakuren, har du adgang i 60 dage. Jeg anbefaler, at du downloader Cathrine Yoga appen (gratis). Her kan du logge direkte ind og se yogaklasserne dag for dag.

Jeg er ikke på Facebook. Kan jeg stadig være med?

Ja! Det er kun alle live-yogaklasserne, der foregår på Facebook. Alle liveklasser bliver gemt i Cathrine Yoga Online, så kan du nyde dem på et andet tidspunkt, også selvom du ikke er på Facebook.

Kan jeg se live yogaklasserne senere?

Ja! Alle live yogaklasser bliver gemt, så du kan praktisere og nyde dem lige, når det passer dig.

Er der tale om et medlemskab?

Nej, der er ikke tale om et medlemskab, men om et engangsbeløb og et køb af Sommer Yogakuren. Du har 60 dages adgang til Yogakuren fra startdatoen. Jeg giver også 100% tilfredshedsgaranti til og med dag to på Yogakuren - ellers får du dine penge tilbage. Jeg ved nemlig, hvor stor en forskel yoga og mindfulness kan gøre for krop, sind og sjæl.

Hvad er yang yoga?

Yang yoga er en dynamisk, styrkende og energifuld yogapraksis. Yang yoga er som en bevægende meditation, hvor du glider fra stilling til stilling i et skønt flow. De dynamiske yogastillinger skaber varme, puls og styrke i kroppen, og de hjælper dig med at finde din indre power, energi, klarhed og viljestyrke. Du vil undervejs øge din kropsbevidsthed, koncentration og balanceevne.

Hvad er yin yoga?

Yin yoga er en groundende og meditativ yogapraksis, som består af lange, dybe og blide bindevævsstræk, hvor stillingerne holdes i 3-10 minutter. Yin yogastillingerne er kendetegnet ved at være liggende eller siddende og er ofte støttet med yogaudstyr. Du vil opleve, at stillingerne har en beroligende effekt på dit nervesystem og virker genopladende og afstressende. Det er en opdagelsesrejse i dit indre liv, hvor du sætter tempoet ned og skruer op for nærværet, stilheden og nuets kraft.

Hvad er mindfulness meditation?

Mindfulness meditation er en metode til at stilne sindet gennem fokus, koncentration og opmærksomhed. Når vi træner sindet, lærer vi at være til stede i nuet og at give slip på tankemylder og alt det, der forstyrrer sindet. Det er en træning i at være i stilheden, blive bevidst og komme ind i en tilstand af væren. Når vi bliver mere mindfulde, bliver vi også bevidste om, hvad der tapper os for energi – og hvad der giver os energi. På den måde rykker vores meditationspraksis også ind i vores virkelige liv, hvor vi begynder at handle mindfuldt og tage mindfulde, selvkærlige beslutninger.

Flere spørgsmål?

Du kan altid kontakte mig på [email protected], hvis du har flere spørgsmål, eller hvis du har brug for støtte undervejs! ♥️

Anmeldelser

Hvad yogaeleverne siger:

“Jeg følte mig både inspireret, afspændt dybt ind i cellerne og i trygge hænder. Flere teknikker blev gentaget hen over dagene – både i den klassiske udgave og i forskellige variationer ~ og jeg føler virkelig, at jeg også har rigtig meget med hjem, som jeg kan tilføje til mine daglige åndedræts- og meditationsritualer.”

- Anja Smed

“Det har været super godt med alsidigheden i yogakuren. Jeg har hver morgen glædet mig til at sætte dagens intention og brugt mantraet i løbet af dagen.”

- Susanne Lindegaard

“Cathrine er et fantastisk dejligt menneske og hun er meget dygtig til at lære fra sig. Hun har en meget rolig stemmeføring og man føler velkommen i hendes selskab. Man kan være sig selv 100% og hun er god til at fortælle og uddybe tingene. God til at dele ud af sin viden.”

- Mette Beyer

”Cathrine, jeg er fan af dig og Yogakuren. Jeg har lært så meget af din guidning og fortælling om de enkelte stillinger. Jeg øver mig på meditation. Hunden er min favorit, men også de tre morgenstillinger som er blevet en del af mig.”

- Nanna Krarup

“Det er en sand fornøjelse at være i Cathrines hænder og guidance – Cathrine er indlevende, rummelig, nuanceret, følsom og meget groundet. Noget der smitter af når hun underviser, hun underviser med hjertet. Tak for det! Namasté ❤️”

- Maria Stoltz

”Yogakuren har givet mig en fast yogarutine og har fundet ud af at yin yogastillinger er mest mig. Jeg elsker den rolige guidning og meditationerne, men også den ro det giver mig. Jeg bliver ikke så nemt stresset mere, TAK!”

- Lene Seersholm

“Jeg har både deltaget i Cathrines yogatimer, yogaevents og Yoga Retreat på Bali. Det kan klart anbefales, Cathrines rolige og varme sind er smittende, og skaber trygge rammer, så man nemt kan give sig hen i Cathrines fantastiske yogaunivers, prøv det, det er stærkt vanedannende.

- Lise Schmidt Lauritzen

“Det har været fantastiske dage på Yogakuren. Jeg har ikke sprunget en eneste dag over. Meditationer og yoga har været tilpas længde, så det har ikke været svært at indpasse i hverdagen. Jeg har købt et halvårsmedlemskab, og jeg glæder mig til mere yoga.”

- Lisbeth Dyhr

Sommer Yogakuren - 6 selvkærlige uger med yoga og meditationer

Mærk yogaens gavnlige effekter på din krop og dit sind i sommerferien

10 gode grunde til at være med på Sommer Yogakuren:

 • Styrk åndedrættet, immunforsvaret og fordøjelsen!
 • Styrk dit selvværd
 • Balancér nervesystemet
 • Smidiggør muskler og bindevæv (yin yoga)
 • Styrk muskler, sener og led (yin yang yoga)
 • Giv slip på smerter og spændinger
 • Giv slip på angst, vrede,tristhed og tankemylder
 • Skab mere plads til selvkærlighed og selvaccept
 • Skab mere plads til sindsro, sjælefred og velvære
 • Yoga, meditation og mindfulness for alle 💜