Smilende yogalærer fra Cathrine Yoga glæder sig til sommer yogakuren

Den ultimative selvforkælelsesdag

1-dags Yoga Treat

Yoga Treat – Mød din personlige yogalærer, Cathrine Koefoed. Og stræk dig glad, sund og i balance med dybe bindevævsstræk! 

Yoga Treat er én dag fuld af selvforkælelse, selvomsorg og selvindsigt. Tag en dag ud af kalenderen i din sommerferie og investér i DIG. I løbet af august måned kommer vi rundt i de store, danske byer for at forkæle dig med yoga og mindfulness.

Yoga Treat er for alle, og det er min klare intention, at du skal føle dig velkommen uanset dit niveau på yogamåtten. Dagen er altså både for dig, der er nybegynder og ønsker at kickstarte din yogapraksis, men også dig, der ønsker at fordybe dig yderligere i yogaens univers.

Min mission med Cathrine Yoga Universet er at skabe ro i sindet og livsglæde. Yoga er på mange måder nøglen til din inderste kerne. Yin yoga er den groundende og meditative yogapraksis, mens yang yoga er den styrkende og energifyldte. Yin yang yoga er en blanding af begge dele – og i løbet af vores dag sammen kan du se frem til en kombination af både yin og yang yogastillinger.

Jeg håber, at du har lyst til at være med, og jeg glæder mig sådan til at tage varmt imod dig på vores yogatour 💜

Cathrine Yoga sidder smilende i meditationsstilling på sin yogamåtte i grønne omgivelser

Yoga Treat 2022

Dét kan du glæde dig til

Sæt kryds i kalenderen: 

Programmet: 

  • Kl. 10-12 – Hjerteåbnende yin yang yoga
  • Kl. 12-13 – Vegetarisk frokost, sunde snacks og hygge med Cathrine og de øvrige deltagere
  • Kl. 13-15 – Groundende yin yoga og mindfulness meditation

Din investering i DIG: 

  • 750 kroner 💜

Det praktiske: 

  • Tilmeldingen er bindende. I tilfælde af aflysning får du selvfølgelig alle dine penge refunderet.
  • Når du har tilmeldt dig, modtager du alle relevante informationer per mail straks efter booking – og vi sender dig også en påmindelse om eventet 7 dage inden afholdelse.
Cathrine Yoga laver et siddende yin yogastræk som sin sommeryoga i den danske natur

Hvad er yoga?

Yin yoga er en groundende og meditativ yogapraksis. Yin yoga består af lange, dybe og blide bindevævsstræk, hvor stillingerne holdes i 3-10 minutter. Klassisk yin yoga handler blandt andet om blidhed, langsomhed, at give slip, energiflow, nærvær og selvaccept. Det er en opdagelsesrejse i dit indre liv, hvor du sætter tempoet ned og skruer op for nærværet, stilheden og nuets kraft.


Yang yoga er en dynamisk, styrkende og energifuld yogapraksis. Yang yoga er som en bevægende meditation, hvor du glider fra stilling til stilling i et meditativt, langsomt flow. Mens yin er det stabile, beroligende og afstressende, er yang i højere grad det aktive, bevægende og styrkende. De dynamiske yogastillinger skaber varme, puls og styrke i kroppen og hjælper dig med at finde din indre power, energi, klarhed og viljestyrke. Du vil også naturligt øge din kropsbevidsthed, koncentration og balanceevne.

Glæd dig til at mærke yogaens vidunderlige effekter 💜

Cathrine Koefoed

Cathrine Koefoed

Din personlige yogalærer

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers og Cathrine Yoga app’en, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere, og så er jeg forfatter til Yin Yogabogen – Stræk dig i balance og Yang Yogabogen – Sund og stærk med yoga.

Sammen med min partner, Tommy driver vi Cathrine Yoga Travel, som arrangerer anmelderroste yoga-retreats til nogen af verdens skønneste lande fra Bali, Zanzibar og Sri Lanka til Spanien, Sverige og skønne Danmark.

Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness og meditation. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS. Jeg uddanner også nye yogalærere i både yin yoga og yang yoga i Cathrine Yoga Academy.

Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke.

Derfor er jeg så utrolig glad for, at du har truffet et bevidst og selvkærligt valg om at prioritere dig selv ved at skabe små åndehuller i din hverdag og mærke ind i din kerne.

Du kan altid fange mig på [email protected]

Namasté
Cathrine 💜

Udtalelser

Sådan siger yogagæsterne

“Det har været helt igennem fantastisk og en skøn måde for mig at starte min yogarejse på. Jeg elsker din måde at formidle på, og at du sætter så mange ord på i de enkelte stillinger, meridianbaner og hvilke organer og følelser, der er tilknyttet. Det har været en gave at være med og glæder mig til at være med igen!”

- Karina Rosenkrantz

“Jeg er SÅ glad for at jeg som nybegynder blev introduceret til Cathrine sidste år. Det har bare været den ene gode yoga oplevelse efter den anden. Magiske yin yoga og yoganidra workshops på yogacentralen og et skønt retreat (og vildt lækker mad!) i smukke, smukke omgivelser på Samsø! Det kan klart anbefales. Jeg glæder mig nu til at prøve hendes fredags pop-up yoga sessions ❤️”

- Anna Patricia Dencker

”Det er helt vidunderlig, skøn yoga du laver, tak. Det har givet mig så meget ro, jordforbindelse. Din yoga er i roligt tempo, som jeg nyder. Min nattesøvn er blevet betydelige bedre. Tak, Cathrine!”

- Charlotte Svea

“Jeg har fulgt Cathrine i snart et år – og ingen er som Cathrine. Hun passer perfekt til mig og mine ønsker, og jeg føler mig hjemme. Hendes stemme er dejlig blid, hun er meget professionel og hendes materialer er helt unikke. Jeg har lige været på retreat ved Vesterhavet og drømmer mig bare tilbage. Det er HELT sikkert ikke sidste gang, at jeg skal give mig selv det i gave. Tak Cathrine og Tommy og hele teamet bag for nogle dejlige dage ❤️”

- Ane Nielsen (Vesterhavet)

“Jeg følte mig både inspireret, afspændt dybt ind i cellerne og i trygge hænder. Flere teknikker blev gentaget hen over dagene – både i den klassiske udgave og i forskellige variationer ~ og jeg føler virkelig, at jeg også har rigtig meget med hjem, som jeg kan tilføje til mine daglige åndedræts- og meditationsritualer.”

- Anja Smed

“Tusind tak Cathrine ❤️ for nogle gode og dejlige dage. Det har været en stor udfordring af de helt gode. Efter 4 knæoperationer på 2 år er der stadig laaang vej, til at jeg kan sidde i den gode yogastilling, men der er sket små fremskridt, og det er jeg taknemmelig for. Yin Yoga og Wall Yin er lige mig, så derfor er jeg bare super glad for at kunne blive ved med at træne via mit yogamedlemskab hos dig. Jeg er fyldt med glæde og taknemmelighed.”

- Birgit Thing