Smilende Cathrine med sit yogaudstyr

Kom igang med yoga!

Yoga Bootcamp

Yoga Bootcamp – Styrkende yang yoga, udrensende yin yoga og yogaterapeutisk yoga nidra sovemeditation!

Vil du være med? Den næste måned er sat i yogaens tegn, og jeg vil for alvor søge at få en god og kontinuerlig yogarutine integreret i min hverdag. Man plejer at sige, at det tager 21-30 dage at få en ny vane godt ind under vingerne, og derfor er en “Yoga Bootcamp” ideel for mig, hvor jeg forpligter mig selv i 30 dage. Det er vigtigt at understrege, at jeg gør det for mig selv og ingen andre. Min motivation kommer udelukkende indefra, og derfor føler jeg mig endnu mere motiveret.

Yoga er nøglen til din inderste kerne. Yin yoga er den groundende og meditative yogapraksis, mens yang yoga er den styrkende og energifyldte. Yin yang yoga er en blanding af begge dele – det rolige og det energiske, hvor yin og yang yogastillinger kombineres til en selvkærlig praksis.

Cathrine laver yang yoga stilling i smuk yogasal

Hvad er yoga?

Yin yoga er en groundende og meditativ yogapraksis. Yin yoga består af lange, dybe og blide bindevævsstræk, hvor stillingerne holdes i 3-10 minutter. Klassisk yin yoga handler blandt andet om blidhed, langsomhed, at give slip, energiflow, nærvær og selvaccept. Det er en opdagelsesrejse i dit indre liv, hvor du sætter tempoet ned og skruer op for nærværet, stilheden og nuets kraft.


Yang yoga er en dynamisk, styrkende og energifuld yogapraksis. Yang yoga er som en bevægende meditation, hvor du glider fra stilling til stilling i et meditativt, langsomt flow. Mens yin er det stabile, beroligende og afstressende, er yang i højere grad det aktive, bevægende og styrkende. De dynamiske yogastillinger skaber varme, puls og styrke i kroppen og hjælper dig med at finde din indre power, energi, klarhed og viljestyrke. Du vil også naturligt øge din kropsbevidsthed, koncentration og balanceevne.

GRATIS! Hent appen

Danmarks mest populære yoga-app

Download Cathrine Yoga appen - dit selvkærlige redskab med +200 yoga- og meditationsvideoer, yogakure, sunde opskrifter og meget mere! Over +40.000 downloads og +1.000 anmeldelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cathrine Yoga appen