Smuk bygning hvor Yogaevent for Børne Hjernecancer Fonden afholdes

Gør noget godt for dig selv - og andre!

Yoga for a cure

Yoga for a cure – Jeg har sagt KÆMPE JA til at være Ambassadør for Børne Hjernecancer Fonden. Jeg håber inderligt, du vil hjælpe med at støtte op.

Åbn dit hjerte med yoga. Kickstart dit nye år med yoga, der tager dig ud af hovedet, ned i kroppen og ind i hjertet, så du kan tage det med dig ud i hverdagen og skabe det bedste ud af dit liv. Gør noget godt for dig selv og kom med til Yoga for a Cure Yogaevent, der byder på hjerteåbnende yoga og meditation – samtidighed med at du støtter et hjertevarmt formål, der har til hensigt at redde flere af vores elskede børn i fremtiden.

Billetprisen går direkte til Børne Hjernecancer Fonden, der støtter forskning i hjernekræft, der rammer børn.

Cathrine nyder sin graviditet

Cathrine Koefoed

Ambassadør for Børne Hjernecancer Fonden

”I offer you peace. I offer you love. I offer you friendship. I see your beauty. I hear your need. I feel your feelings. My wisdom flows from the Highest Source. I salute that Source in you. Let us work together for unity and love.”  – Gandhi

Dette citat minder mig om at elske livet, som det er. For mig handler yoga om indre ro, taknemmelighed og ydmyghed. Yoga skal mærkes, føles og ikke mindst udleves. Ligesom tro kan flytte bjerge – tror jeg på, at yoga kan flytte klipper. Vi er alle unikke, og det skal vi huske at elske. Det rørte mig dybtfølt at høre, hvordan Anettes lille datter mistede livet til hjernekræft. I håbet om at hjælpe andre, kæmper Anette for at få penge til forskning på dette område.

Som landets største yogablogger med over 100.000+ månedlige læsere vil jeg gøre alt, hvad jeg kan for at sætte fokus på dette oversete forskningsområde. Lad os mødes på yogamåtten, forenes og støtte fokus på at elske livet, som det er.

Hvad yogaeleverne siger

“Det har været helt fantastisk på Yin Yogauddannelsen hos Cathrine. Cathrine har en helt særlig evne til at få en til at føle sig godt tilpas. Hun er god til at skabe en dejlig og afslappet stemning. En super professionel, dygtig og nærværende lærer, med meget meget stor viden og passion. Ydermere har vi fået den vildeste yoga manual, og jeg føler mig rigtig godt klædt på som yogalærer. Hvis du går med tankerne om at blive yogalærer, vil jeg af hele mit hjerte anbefale Cathrine – eller måske du trænger til ro og tid til dig selv, så er hendes onlineunivers det helt rigtige sted. Jeg sidder med en masse glæde og taknemmelighed i kroppen.”

- Amanda Villumsen (Yin Yogauddannelsen, 2020)

“Yin Yogauddannelsen hos Cathrine har på alle måder været så givende og inspirerende. Cathrine er så dygtig, sød og professionel, så alting bare spiller, og man føler sig tryg og set hele vejen. Uddannelsen var en god blanding af faglig og praktisk læren, som gav en rigtig god variation og kunne kædes så fint sammen. Samtidig var det et dejligt friskt pust, at der var gæste-undervisere med på uddannelsen. Den del gav nogle andre fordybende vinkler, og hver underviser brænder så meget for deres fag, at man kan mærke deres gode energi helt ind i hjertet. Tak for en skøn og lærerig og oplevelse ❤️”

- Karina Wøhler (Yin Yogauddannelsen, 2021)

“Jeg følte mig både inspireret, afspændt dybt ind i cellerne og i trygge hænder. Flere teknikker blev gentaget hen over dagene – både i den klassiske udgave og i forskellige variationer ~ og jeg føler virkelig, at jeg også har rigtig meget med hjem, som jeg kan tilføje til mine daglige åndedræts- og meditationsritualer.”

- Anja Smed

“Jeg har kendt til Cathrine yoga i nogle år og elsker simpelthen alt, hvad den kvinde og hendes yogavirksomhed kommer frem med. Jeg har både været på yogarejser, yogaretreats og yogakurser med hende, og det er altid en fantastisk oplevelse, at dyrke yoga med Cathrine og opleve den unikke stemning, som der er på en yogarejse eller et retreat. Hele virksomheden arbejder super professionelt og der er altid hjælp at hente, hvis man har spørgsmål. Hendes online yoga univers er også virkelig godt og der er en god variation i både yin yang yoga, yin yoga, mindfullness og (sove)meditationer. Så der er alle muligheder for at komme helt ned i kroppen. Cathrine yoga har mine varmeste anbefalinger. Og mere autentisk og professionel yogalærer,- og ikke mindst virksomhed, finder du næppe.”

- Christina Haagensen

GRATIS! Hent appen

Danmarks mest populære yoga-app

Download Cathrine Yoga appen - dit selvkærlige redskab med +200 yoga- og meditationsvideoer, yogakure, sunde opskrifter og meget mere! Over +40.000 downloads og +1.000 anmeldelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cathrine Yoga appen