Fald i søvn

Yoga nidra sovemeditation (25 minutter)

Tag på en indre rejse og find ro med yoga nidra. Denne meditation guider dig gennem kroppens fem bevidsthedsstadier, også kendt som de fem koshaer. Yoga nidra er en helbredende praksis, der hjælper med at afspænde og afstresse krop, sind og sjæl. Den er særligt gavnligt for dig, der oplever søvnproblemer, stress, indre uro og overvældelse. Derfor kaldes den også en sovemeditation, da det forbereder dig til dyb søvn og giver dig ro. Du kan lytte til yoga nidra før sengetid eller som en kærlig pause efter en lang dag. Glæd dig til at mærke den indre ro!

Ja tak – Send mig sovemeditationen i dag →

Bonus

Når du henter meditationen, så tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev, hvor jeg deler inspirerende, oplysende og selvkærlige yoganyheder direkte i din indbakke. Du bliver den første, der får besked om nye yogarejser og yogaevents, lige som du modtager eksklusive rabatkoder og spændende yogatilbud, som jeg kun deler med dem, der læser med i nyhedsbrevene. Jeg deler samtidig mine nyeste opskrifter – de er som oftest vegetariske, sunde og anti-inflammatoriske. Du kan selvfølgelig afmelde dig når som helst 🤍

Yoga nidra-sovemeditation

Over +50.000 afspilninger!

Meditationen ...

  1. Styrker din nattesøvn
  2. Beroliger dit nervesystem
  3. Mindsker søvnløshed
  4. Dæmper angst
  5. Minsker stress og hjertebanken
  6. Styrker dit selvværd
  7. Balancerer dine følelser
  8. Giver dig indre ro
  9. Forbedrer din hukommelse
  10. Styrker dit immunforsvar.

GRATIS! Hent appen

Danmarks mest populære yoga-app

Download Cathrine Yoga appen - dit selvkærlige redskab med +200 yoga- og meditationsvideoer, yogakure, sunde opskrifter og meget mere! Over +40.000 downloads og +1.000 anmeldelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cathrine Yoga appen
Sommer Yogakuren

Cathrine Koefoed

Din personlige yogalærer

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers og Cathrine Yoga app’en, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere, og så er jeg forfatter til Yin Yogabogen – Stræk dig i balance og Yang Yogabogen – Sund og stærk med yoga.

Sammen med min partner, Tommy driver vi Cathrine Yoga Travel, som arrangerer anmelderroste yoga-retreats til nogen af verdens skønneste lande fra Bali, Zanzibar og Sri Lanka til Spanien, Sverige og skønne Danmark.

Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness og meditation. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS. Jeg uddanner også nye yogalærere i både yin yoga og yang yoga i Cathrine Yoga Academy.

Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke.

Derfor er jeg så utrolig glad for, at du har truffet et bevidst og selvkærligt valg om at prioritere dig selv ved at skabe små åndehuller i din hverdag og mærke ind i din kerne.

Du kan altid fange mig på [email protected]

Namasté
Cathrine 💜