Cathrine sidder i skrædderstilling og underviser et yogaforløb der hedder flot krop med yoga

Kom i gang med yoga!

Yoga øvelser for begyndere

Yoga øvelser for begyndere – Kom i gang med yoga, meditation og mindfulness. Jeg har sammensat et hjertevarm retreat for for, der klæder dig på til yin yoga. Gør noget godt for dig selv, mens du styrker din fordøjelse, nattesøvn og indre ro. Du vil få en jordnær forståelse for traditionel yin yoga, traditionel kinesisk medicin samt blive inspireret af mine personlige erfaringer. Vi har fokus på blide yogastillinger, der smidiggør kroppens bindevæv og stimulerer meridianbaner, fordøjelse samt øger gennemstrømning af energi.

Online Yoga – Dyrk hjemmeyoga

Lov mig, at du giver dig selv og din krop lov til at mærke yogaen over en længere periode. Det er tålmodigheden og kontinuerligheden, der skaber magien i kroppen, giver dig større selvværd, god fordøjelse, nattesøvn, fleksibilitet og følelsesmæssig rummelighed.

Mit allerbedste råd til dig, der er helt ny til yoga, er at prøve en masse forskellige yogalærere og stilarter. Det er vigtigt, at du mærker efter, hvad der føles rigtigt for dig. Dine nøgleord er regelmæssighed og små skridt. Sørg for at vælge et uforstyrret sted i hjemmet, inden du går i gang.

GRATIS! Hent appen

Danmarks mest populære yoga-app

Download Cathrine Yoga appen - dit selvkærlige redskab med +200 yoga- og meditationsvideoer, yogakure, sunde opskrifter og meget mere! Over +40.000 downloads og +1.000 anmeldelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cathrine Yoga appen

Det siger yogagæsterne

“Det har været helt fantastisk på Yin Yogauddannelsen hos Cathrine. Cathrine har en helt særlig evne til at få en til at føle sig godt tilpas. Hun er god til at skabe en dejlig og afslappet stemning. En super professionel, dygtig og nærværende lærer, med meget meget stor viden og passion. Ydermere har vi fået den vildeste yoga manual, og jeg føler mig rigtig godt klædt på som yogalærer. Hvis du går med tankerne om at blive yogalærer, vil jeg af hele mit hjerte anbefale Cathrine – eller måske du trænger til ro og tid til dig selv, så er hendes onlineunivers det helt rigtige sted. Jeg sidder med en masse glæde og taknemmelighed i kroppen.”

- Amanda Villumsen (Yin Yogauddannelsen, 2020)

“Det er det bedste, jeg har gjort, og jeg er kun lige startet min rejse. Jeg er blevet åben og nysgerrig på så meget mere viden. Jeg har lært så meget om yoga, mig selv, filosofien bag yoga, måder at undervise på, åndedrættet, chakraer og så meget mere. Jeg kan varmt anbefale at tage yogauddannelsen hos Cathrine ❤️”

- Anita Ramberg (Yin Yogauddannelsen, 2021)

“Hvor har det været en vidunderlig rejse på din yogauddannelse! Du har samlet et hold af fantastiske undervisere, og din og deres tilgang til yogaen, filosofien og kroppen har været utroligt inspirerende. Det har åbnet nye interesseområder hos mig, og gjort mig klogere og dygtigere indenfor felter jeg allerede har nørdet længe. Jeg er så imponerende over hvilket univers du har skabt, og er taknemmelig for at være blevet en del af så fint et fællesskab 🙏 Jeg har gået rundt i en glædesrus siden i går. Måske var det al den hjerteåbnende yoga – jeg har i hvert fald fældet en hel del lykketårer siden certificeringen! Af hjertet tak for et inspirerende forløb. Jeg kan næsten ikke tro hvor meget der er sket i denne tid. Noget er faldet på plads hos mig, efter lang tids limbo, og andet er spiret frem, helt uventet og hjerteligt velkomment.”

- Iris Gutt (Yin Yogauddannelsen, 2021)

“Yin Yogauddannelsen hos Cathrine har på alle måder været så givende og inspirerende. Cathrine er så dygtig, sød og professionel, så alting bare spiller, og man føler sig tryg og set hele vejen. Uddannelsen var en god blanding af faglig og praktisk læren, som gav en rigtig god variation og kunne kædes så fint sammen. Samtidig var det et dejligt friskt pust, at der var gæste-undervisere med på uddannelsen. Den del gav nogle andre fordybende vinkler, og hver underviser brænder så meget for deres fag, at man kan mærke deres gode energi helt ind i hjertet. Tak for en skøn og lærerig og oplevelse ❤️”

- Karina Wøhler (Yin Yogauddannelsen, 2021)