10 SKØNNE YOGATING

Forfriskende ispinde – opskrift

kefir ispinde 1

{ Glutenfri, laktosefri & sukkerfri }

Issæsonen er næppe skudt i gang! Ikke desto mindre elsker jeg is og gerne i sundere version. Disse forfriskende ispinde er blot lavet på den nye laktosefrie “Kefir” fra Valio, der kan købes i Kvickly, SuperBrugsen, DagliBrugen, Fakta og Irma. Du skal blot bruge isforme og -pinde ♥♥♥

KEFIR? Kefir er lavet på syrnet mælk og er i øjeblikket en superfood-trend i USA. Kefir kan være en god erstatning til bl.a. yoghurt, koldskål eller kærnemælk og er rig på mælkesyrebakterier. Derudover er Valios Kefir tilsat D-vitamin og findes som hhv. naturel og hindbær (20 kr. pr. liter).

Du kan også prøve kokos-ispinde med jordbær, der er lavet på kokosmælk, jordbær, banan, vaniljepulver og lidt sødme :-)

kefir ispinde

Forfriskende ispinde

ca. 6 ispinde 

Ingredienser

*Alternativt kan du bruge en tykkere soyayoghurt (vegansk).

Blend Valio Kefir, bær samt sirup og opdel “smoothien” i isforme med ispinde i. Lad dem fryse i minimum 6 timer, inden de kan nydes. Pynt dem evt. med mørk chokolade og toppings :-)

Photocredit: Valio Danmark

Tilmeld dig gerne nyhedsbrevet for Cathrineyoga.dk lige her. Modtag hver måned én mail sprængfyldt med sunde opskrifter samt helse-, yoga- og rejsetips ♥ Du kan også følge med på de sociale medier. På bloggens Facebookside deles dagens blogindlæg med 15.000+ følgere, på Instagram (@cathrineyoga) vil du blive inspireret ‘behind the scene‘, og på Bloglovin’ får du dagens blogindlæg direkte! Tøv ikke med at kommentere eller stille spørgsmål i kommentarfeltet ♥

Namasté, 

Cathrine 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 SKØNNE YOGATING