Mango-nicecream

Cremet og lækker mango nicecream

For mig er denne opskrift ren win-win-win-win. For den smager som en god mango-sorbet, den kan laves på 5 minutter, den indeholder kun 3 ingredienser, og så er den lavet af næsten udelukkende frugt, hvilket gør den til en sund og næringsrig morgenmadsret, snack eller dessert. Jeg vil anbefale, at du nyder denne nicecream, lige efter at den er lavet, for at få den bedste smagsoplevelse, da det er her, den er mest cremet, men den kan også fryses ned. Det er bare vigtigt, at den så får lov at tø lidt op igen (min. 10 min.) inden servering, så den ikke er helt krystalliseret i smagen. Du kan toppe din nicecream med lige det, du ønsker – nogle af mine favoritter er helt klart frisk mango og ristet kokos, men du kan også komme smeltet chokolade, spiselige blomster, frisk frugt, bær og ahornsirup m.m. på.

Cremet og lækker mango nicecream

Mango-nicecream - opskrift på en cremet og lækker mango-nicecream med kun 3 ingredienser

Ingredienser

Mango nicecream

  • 300 g frossen mango
  • ½ dl kokosmælk
  • 2 spsk. ahornsirup

Sådan gør du

  • Tag mangoen ud af fryseren, og lad den tø let op ved stuetemperatur i ca. 10 min.
  • Kom alle ingredienser i en foodprocessor.
  • Kør det hele sammen, til du får en cremet og ensartet masse (skrab siderne ned undervejs).
  • Servér straks efter, evt. med en topping.
  • Frys evt. selv nogle modne mangoer ned i tern og brug dem, eller køb mangotern på frost i dagligvarebutikkerne. Det er dog vigtigt, at det er godt modne mangoer, der bruges. Hvis det er tilfældet, er de alletiders til denne opskrift.