Årets store Nytårs Yogaevent 2021 - København, Vejle, Aarhus og Randers

Årets store Nytårs Yogaevent

Årets store Nytårs Yogaevent i nogle af landets smukkeste sale. For fjerde år inviterer Cathrine Koefoed til hjerteåbnende NYTÅRSKUR. Vi glæder os til at byde dig velkommen på yogamåtten, hvor vi sætter fokus på indre styrke, kropsglæde, balance og drømme samt indre sindsro, nærvær og ægte manifestationer for dit kommende år 💛

Programmet:

  • Kl. 08:45 – Dørene åbner
  • Kl. 09-11 – Yin Yang Yoga med fokus på indre styrke, kropsglæde, balance og drømme
  • Kl. 11-12 – Pause og frokost
  • Kl. 12-14 – Yin Yoga med fokus på indre sindsro, nærvær og ægte manifestationer
  • Kl. 14-15 – Nytårskram!

GRATIS! Hent appen

Dit yogaunivers direkte i lommen

Download Cathrine Yoga appen - dit selvkærlige redskab med yogavideoer, yogaværktøjer og sunde opskrifter

Det siger yogagæsterne

“Cathrine er knusende kompetent underviser. Hun guider tydeligt, og uden slinger i valsen. Meget rutineret. Hun formår at formidle teori og praktik i en god og relevant vekselvirkning. Meget positiv oplevelse at være på yogakursus hos Cathrine Yoga.”

- Karin Nilsson (Yogakursus, 2020)

“Jeg følte mig både inspireret, afspændt dybt ind i cellerne og i trygge hænder. Flere teknikker blev gentaget hen over dagene – både i den klassiske udgave og i forskellige variationer ~ og jeg føler virkelig, at jeg også har rigtig meget med hjem, som jeg kan tilføje til mine daglige åndedræts- og meditationsritualer.”

- Anja Smed

“Jeg har kendt til Cathrine yoga i nogle år og elsker simpelthen alt, hvad den kvinde og hendes yogavirksomhed kommer frem med. Jeg har både været på yogarejser, yogaretreats og yogakurser med hende, og det er altid en fantastisk oplevelse, at dyrke yoga med Cathrine og opleve den unikke stemning, som der er på en yogarejse eller et retreat. Hele virksomheden arbejder super professionelt og der er altid hjælp at hente, hvis man har spørgsmål. Hendes online yoga univers er også virkelig godt og der er en god variation i både yin yang yoga, yin yoga, mindfullness og (sove)meditationer. Så der er alle muligheder for at komme helt ned i kroppen. Cathrine yoga har mine varmeste anbefalinger. Og mere autentisk og professionel yogalærer,- og ikke mindst virksomhed, finder du næppe.”

- Christina Haagensen

“Cathrine er en af de dygtigste yogalærere jeg har mødt, hun er inspirerende og i sin undervisning deler hun gavmildt ud af sin viden og passion. Hun formår at skabe nogle trygge rammer, hvor man kan være 100% sig selv og hvor der er plads til alle. Der er ingen forventninger til at man skal være på en bestemt måde, her er der plads til at være DIG.”

- Annette Møller

“Cathrine er en virkelig hjertevarm, kærlig og dejlig person, derudover er hun også en fantastisk yoga lærer som formår at tilpasse alle øvelserne til samtlige niveauer.”

- Katrine Bach

“Det har været en rejse ind i mig selv, og jeg tager så meget med derfra. Jeg har fundet en måde at skabe ro og balance i min hverdag og det er helt sikkert Cathrines fortjeneste. Tak for dig. ❤️”

- Lesley Honoré

“Jeg har både deltaget i Cathrines yogatimer, yogaevents og Yoga Retreat på Bali. Det kan klart anbefales, Cathrines rolige og varme sind er smittende, og skaber trygge rammer, så man nemt kan give sig hen i Cathrines fantastiske yogaunivers, prøv det, det er stærkt vanedannende.

- Lise Schmidt Lauritzen