Nytårs Yogaevent

Årets store Nytårs- og Yogaevent

Årets store Nytårs- og Yogaevent er tilbage! Træd ind i det nye år med din personlige yogalærer, Cathrine Koefoed. Og stræk dig glad, sund og i balance med dybe bindevævsstræk 🥰

Glæd dig til mit selvkærlige nytårsevent – juhuu, endelig er vi tilbage efter flere års corona-pause, men NU skal det være! Årets store Nytårs- og Yogaevent er for alle, og det er min klare intention, at du skal føle dig velkommen uanset dit niveau på yogamåtten. Dagen er altså både for dig, der er nybegynder og ønsker at kickstarte din yogapraksis, men også dig, der ønsker at dykke yderligere ned i yogaens univers. Sammen dyrker vi yin yang yoga og mindfulness, og vi skåler i et glas bobler og ønsker hinanden rigtig godt nytår.

Min mission med Cathrine Yoga Universet er at skabe ro i sindet og livsglæde. Yoga er på mange måder nøglen til din inderste kerne. Yin yoga er den groundende og meditative yogapraksis, mens yang yoga er den styrkende og energifyldte. Yin yang yoga er en blanding af begge dele – og i løbet af vores dag sammen kan du se frem til en kombination af både yin og yang yogastillinger.

Jeg håber, at du har lyst til at være med, når vi gentager succesen og afslutter året på herligste yoga-manér. Jeg glæder mig sådan til at tage varmt imod dig 💜

Nytårs Yogaevent

Årets store Nytårs- og Yogaevent

Udsolgt! 30. december 2022 i København kl. 10-15:00, NOR: Nordic Health House, Hejrevej 30, 5., 2400 København:

  • Kl. 10-12 – Hjerteåbnende yin yang yoga
  • Kl. 12-13 – Bobler, sunde snacks og hygge med Cathrine og de øvrige deltagere
  • Kl. 13-15 – Detox yin yoga og yoga nidra.

Din investering i DIG: 

  • 350 kroner for to timer eller 599 kroner for hele dagen 💜 Du bestemmer selv, hvor meget af dagen, du har lyst til at være med på. Kom 30 minutter før yogaklassen starter og hils på Cathrine og de andre, glade yogier.

Det praktiske: 

  • Tilmeldingen er bindende. I tilfælde af aflysning får du selvfølgelig alle dine penge refunderet.
  • Når du har tilmeldt dig, modtager du alle relevante informationer per mail straks efter booking – og vi sender dig også en påmindelse om eventet 7 dage inden afholdelse.
  • Hvis du skal have stillet den lidt større sult midt på dagen, så skal du selv sørge for dette.
Sommer Yogakuren

Cathrine Koefoed

Din personlige yogalærer

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers og Cathrine Yoga app’en, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere, og så er jeg forfatter til Yin Yogabogen – Stræk dig i balance og Yang Yogabogen – Sund og stærk med yoga.

Sammen med min partner, Tommy driver vi Cathrine Yoga Travel, som arrangerer anmelderroste yoga-retreats til nogen af verdens skønneste lande fra Bali, Zanzibar og Sri Lanka til Spanien, Sverige og skønne Danmark.

Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness og meditation. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS. Jeg uddanner også nye yogalærere i både yin yoga og yang yoga i Cathrine Yoga Academy.

Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke.

Derfor er jeg så utrolig glad for, at du har truffet et bevidst og selvkærligt valg om at prioritere dig selv ved at skabe små åndehuller i din hverdag og mærke ind i din kerne.

Du kan altid fange mig på [email protected]

Namasté
Cathrine 💜

Det siger yogagæsterne

“Cathrine er knusende kompetent underviser. Hun guider tydeligt, og uden slinger i valsen. Meget rutineret. Hun formår at formidle teori og praktik i en god og relevant vekselvirkning. Meget positiv oplevelse at være på yogakursus hos Cathrine Yoga.”

- Karin Nilsson (Yogakursus)

“Jeg følte mig både inspireret, afspændt dybt ind i cellerne og i trygge hænder. Flere teknikker blev gentaget hen over dagene – både i den klassiske udgave og i forskellige variationer ~ og jeg føler virkelig, at jeg også har rigtig meget med hjem, som jeg kan tilføje til mine daglige åndedræts- og meditationsritualer.”

- Anja Smed

“Jeg har kendt til Cathrine yoga i nogle år og elsker simpelthen alt, hvad den kvinde og hendes yogavirksomhed kommer frem med. Jeg har både været på yogarejser, yogaretreats og yogakurser med hende, og det er altid en fantastisk oplevelse, at dyrke yoga med Cathrine og opleve den unikke stemning, som der er på en yogarejse eller et retreat. Hele virksomheden arbejder super professionelt og der er altid hjælp at hente, hvis man har spørgsmål. Hendes online yoga univers er også virkelig godt og der er en god variation i både yin yang yoga, yin yoga, mindfullness og (sove)meditationer. Så der er alle muligheder for at komme helt ned i kroppen. Cathrine yoga har mine varmeste anbefalinger. Og mere autentisk og professionel yogalærer,- og ikke mindst virksomhed, finder du næppe.”

- Christina Haagensen

“Cathrine er en af de dygtigste yogalærere jeg har mødt, hun er inspirerende og i sin undervisning deler hun gavmildt ud af sin viden og passion. Hun formår at skabe nogle trygge rammer, hvor man kan være 100% sig selv og hvor der er plads til alle. Der er ingen forventninger til at man skal være på en bestemt måde, her er der plads til at være DIG.”

- Annette Møller

“Cathrine er en virkelig hjertevarm, kærlig og dejlig person, derudover er hun også en fantastisk yoga lærer som formår at tilpasse alle øvelserne til samtlige niveauer.”

- Katrine Bach

“Det har været en rejse ind i mig selv, og jeg tager så meget med derfra. Jeg har fundet en måde at skabe ro og balance i min hverdag og det er helt sikkert Cathrines fortjeneste. Tak for dig. ❤️”

- Lesley Honoré

“Jeg har både deltaget i Cathrines yogatimer, yogaevents og Yoga Retreat på Bali. Det kan klart anbefales, Cathrines rolige og varme sind er smittende, og skaber trygge rammer, så man nemt kan give sig hen i Cathrines fantastiske yogaunivers, prøv det, det er stærkt vanedannende.

- Lise Schmidt Lauritzen