Smilende Cathrine sidder i skrædderstilling udenfor i vinterhalvåret

Fald i søvn

Bodyscan (10 minutter)

Min beroligende bodyscan (10 minutter) giver dig ro og gør dig klar til den dybe søvn. Skab nærværende kontakt til din krop. Denne mindfulness meditation hjælper dig med at finde hjem til dig selv og gør dig klogere på psykologien i kroppen. Meditationen øger din kropsbevidsthed og bringer din opmærksomhed indad. Ved at mærke efter og praktisere bevidst nærvær, vil du bedre kunne lytte til kroppens indre stemme. Meditationen er for dig, der lider af eller ønsker at forebygge søvnproblemer, stress og indre uro.

Denne dejlige kropsscanning er helt fantastisk, hvis du gerne vil falde i søvn hurtigt og trygt – både for børn, unge og voksne. Meditationen foregår liggende med høretelefoner i ørerne. Du vil komme ind i en tilstand, hvor din fysiske krop sover, mens sindet er lyttende og bevidst. Hvis du falder i søvn, vil dit underliggende sind alligevel lytte. Så bare giv slip, lyt til min hjertevarme stemme og lad dig flyde med.

Download meditationen her →

Smartphone med bodyscan meditation på Cathrine Yoga App

Gør ligesom 10.000+ andre!

Meditationen ...

  1. Styrker din nattesøvn
  2. Beroliger dit nervesystem
  3. Mindsker søvnløshed
  4. Dæmper angst
  5. Minsker stress og hjertebanken
  6. Styrker dit selvværd
  7. Balancerer dine følelser
  8. Giver dig indre ro
  9. Forbedrer din hukommelse
  10. Styrker dit immunforsvar.

Download meditationen her →

Anmeldelser

Hvad yogaeleverne siger

“Tusind tak Cathrine ❤️ for nogle gode og dejlige dage. Det har været en stor udfordring af de helt gode. Efter 4 knæoperationer på 2 år er der stadig laaang vej, til at jeg kan sidde i den gode yogastilling, men der er sket små fremskridt, og det er jeg taknemmelig for. Yin Yoga og Wall Yin er lige mig, så derfor er jeg bare super glad for at kunne blive ved med at træne via mit yogamedlemskab hos dig. Jeg er fyldt med glæde og taknemmelighed.”

- Birgit Thing

”Det er helt vidunderlig, skøn yoga du laver, tak. Det har givet mig så meget ro, jordforbindelse. Din yoga er i roligt tempo, som jeg nyder. Min nattesøvn er blevet betydelige bedre. Tak, Cathrine!”

- Charlotte Svea

“Det har været helt igennem fantastisk og en skøn måde for mig at starte min yogarejse på. Jeg elsker din måde at formidle på, og at du sætter så mange ord på i de enkelte stillinger, meridianbaner og hvilke organer og følelser, der er tilknyttet. Det har været en gave at være med og glæder mig til at være med igen!”

- Karina Rosenkrantz

“Cathrine har en særlig evne til at give ro omkring sig, og hendes yoga undervisning er noget af det bedste jeg har prøvet.”

- Katja Hamalainen

“Hun har den skønneste ro og behagelige stemme. Hun er tydelig og god til at forklare de forskellige sammenhænge. Jeg vil anbefale hende til enhver der ønsker at finde roen i sig selv ❤️”

- Lillian Rosenkrands

“Cathrine er simpelthen så dygtig, empatisk og har verdens mest behagelige og rolige stemme. Guider en pædagogisk igennem, så det bliver den bedste oplevelse. I morgen skal jeg til endnu et event med Cathrine. Og jeg glæder mig SÅ meget. Yoga nidra vandt mit hjerte, så har simpelthen bare måtte købe den til download. Sover fantastisk efter. Så tusind tak for dig søde og dygtige Cathrine – du skaber ro. Namaste.”

- Mette Heerwagen

“Du guider og vejleder yogaøvelserne, så selv en nybegynder (som jeg) kan være med. Jeg har igennem dine timer mærket den transformerende kraft yoga kan have på ens krop, men mest af alt også på ens sind. Tak for dig, du er med til at bringe balance i mig.”

- Mette Tjagvad

“Cathrine guidede os igennem workshoppen med hendes rolige stemme, så man bare kunne lukke øjne og lade kroppen bevæge sig ind i stillingerne.”

- Monica Sørensen