DIN PERSONLIGE YOGALÆRER ♥️

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din yogalærer. Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Derfor skaber jeg unikke yogaoplevelser for din krop, dit sind og din sjæl.

Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere og yogaelever. Siden min første yogauddannelse i 2013 har jeg uddannet mig inden for yin, yang, hatha, vinyasa og gravidyoga, og så er jeg mindfulness- og meditationslærer. Oven i hatten har jeg en HA(psyk.) fra Copenhagen Business School.

ONLINE YOGA

Dyrk hjemmeyoga i dine egne, trygge rammer, og mærk yogaens effekter. Jeg har skabt Cathrine Yoga Online – en selvkærlig yogaklub med et evigt voksende yogabibliotek med yogavideoer, mindfulness-meditationer, sovemeditationer, yogakure og liveklasser.

YOGAREJSER

Tag på en uforglemmelig yogarejse for krop og sind til nogle af verdens skønneste yogaspots. Sammen med min partner, Tommy, er jeg medejer af rejsebureauet Cathrine Yoga Travel – et personligt rejsebureau, hvor vi arrangerer yogarejser til Bali, Zanzibar, Sri Lanka, Spanien, Sverige og Danmark.

YOGAUDDANNELSER

Drømmer du om at blive uddannet yogalærer? I Cathrine Yoga Academy tilbyder jeg dybdegående yogauddannelser inden for yin og yang yoga med integreret mindfulness-meditation. Jeg sætter en stor ære i at uddanne, inspirere og dygtiggøre nye yogalærere, og jeg vil elske at have dig med i alle dele af mit univers.

SKAL VI CONNECTE? ♥️

Gør ligesom 60.000 andre; Følg @Cathrineyoga på Instagram og Facebook – og få daglig inspiration til et selvkærligt liv. Jeg ser frem til, at vi mødes i den virtuelle verden.

Namasté

Cathrine