Solnedgang fra Yogaretreat i Sri Lanka

Kære søde yogaven 💕

Tag på en uforglemmelig sundhedsrejse for krop og sjæl med Cathrine Yoga Travel.

Infinity pool og havudsigt på Ayurveda Yoga Retreat på Sri Lanka

Ayurveda Yoga Retreat på Sri Lanka 🌴

Vi gentager succesen! Vores Ayurveda yoga-retreat på Sri Lanka er nemlig den ultimative sundhedsrejse for krop, sind og sjæl. Rejsen består af to daglige yogaklasser, daglige ayurvediske behandlinger, ayurvediske måltider, solbadning samt velvære, afslapning, nærvær og ro på vores luksuriøse, ayurvediske resort.

Ayurvie Weligama er et luksuriøst, ayurvedisk resort med professionelle ayurvediske læger, terapeuter og kokke. Resortet ligger lige ud til det Indiske Ocean i det sydlige Sri Lanka, og fra alle værelser er der den mest betagende havudsigt. Dét er der også fra den smukke yogashala (yogasal).

Ved ankomsten vil du, som noget af det første på rejsen, få en samtale med din ayurvediske læge, der vil planlægge dine ayurvediske behandlinger og individuelle kost på baggrund af din unikke ayurveda-type. Måltiderne tilberedes af resortets dygtige kokke, og de serveres som buffet, så du nemt kan se, hvilke retter, der hører din ayurveda-type. Du kan nyde alle de forskellige retter – og samtidig blive klogere på, hvad de andre må spise. Det giver nogle herlige samtaler over bordet.

Glæd dig! Du har fri adgang til alle resortets mange faciliteter:

Sæt kryds i kalenderen: 

Book sundhedsrejsen her →

Stort smil,

Cathrine 💕

Hotel, infinity pool, palmer og hvid sandstrand på Ayurveda Yoga Retreat på Sri Lanka

Yogaelever hviler i den smukke yogasal på Ayurveda Yoga Retreat på Sri Lanka

Yogalokale på Ayurveda Yoga Retreat i Sri Lanka med udsigt til hav og palmer

Ayurveda Yoga Retreat på Sri Lanka