Kære yogavenner 🥰

Kickstart din yogapraksis, og boost din sundhed med mine anmelderroste yogabøger, som både indeholder en hel masse yogateori, yogafilosofi, yogastillinger og skønne, selvkærlige og styrkende yogaklasser. Få fingrene i dit personlige eksemplar af:

Yin Yogabogen – Stræk dig i balance

Yang Yogabogen – Sund og stærk med yoga

Ja tak!  🧘‍♀️💗 →

Scroll ned og bliv klogere på, hvad mine bøger indeholder af teori, stillinger og programmer. Du kan godt glæde dig – dét er de smukkeste, mest informative og anvendelige yogabøger, hvis jeg selv skal sige det.

Namasté – og rigtig god læselyst,
Cathrine 😘

Yogabøger af Cathrine Yoga 🧘‍♀️ Yin Yogabogen & Yang Yogabogen

Yin Yogabogen – Stræk dig i balance

Drømmer du om mere egenomsorg og tid til DIG? Skab selvkærlige åndehuller i en travl hverdag med Yin Yogabogen (2022). Tag på en indre opdagelsesrejse i krop og sind, og stræk dig glad og i balance. Bogen er et kærligt værktøj til dig, der ønsker at dyrke yoga i dine egne, trygge omgivelser og dit eget tempo. Alle kan være med – uanset om du er ny eller øvet på yogamåtten.

Glæd dig til at mærke de gavnlige effekter af yin yogaens lange, dybe og blide bindevævsstræk. Yin yoga øger smidigheden, sænker stressniveauet, forbedrer kropsholdningen og øger blodcirkulationen. Bliv fri for fysiske og mentale spændinger, rygsmerter, hovedpiner, ubalancer og meget, meget mere.

Bliv klogere på yogateorien, fordyb dig i de 24 yin yogastillinger, og nyd bogens 20+ yin yogaprogrammer. Yogaprogrammerne er visualiseret med billeder af de enkelte yogastillinger, så de er lette at komme i gang med, og så du kan sammensætte sekvenser med dine yndlingsstillinger 💕

Ja tak! 🧘‍♀️💗 →

Yang Yogabogen – Find din indre styrke

Find din indre og ydre styrke med yoga! Yang Yogabogen inviterer dig til at prioritere flere nydelsesfulde stunder i dit eget selskab. Bogen er et kærligt startskud til dig, der drømmer om en positiv og selvkærlig forandring i dit liv.

Glæd dig til at mærke yang yogaens gavnlige effekter og til at få et kærligere syn på dig selv. Yang yoga træner og styrker muskler, sener og led og skærper din koncentrations- og balanceevne. Du vil øge dit energiniveau og styrke din kropsbevidsthed. Træd op på yogamåtten, og mærk puls, varme og power strømme rundt i kroppen, mens du får sved på panden. Alle kan være med – uanset om du er ny eller øvet på yogamåtten.

I bogen bliver du klogere på yogateorien, når vi dykker ned i både menneske- og energikroppen og i yogafilosofien. Fordyb dig i de 28 yang yogastillinger, som alle er nøje beskrevet og illustreret med billeder. Kickstart din yogapraksis, og nyd de mere end 20 yang yogaprogrammer, som er designet og visualiseret, så du selv nemt kan praktisere dem på yogamåtten.

Ja tak! 🧘‍♀️💗 →