Yoga Retreat på Bali 2022 - Den ultimative yogarejse på Bali for sjælen

Kæreste søde yogaven 💕

STOR NYHED hos Cathrine Yoga Academy 🌴 Bliv certificeret yogalærer – tag Yin Yang Yogauddannelsen på underskønne Bali og fordyb dig i yogaens magiske univers.

Vejret på Bali - Hvornår er det bedst at rejse til Bali? Få vejrudsigt her

Cathrine Yoga Academy præsenterer:

200-timers Yin Yang Yoga-uddannelse på Bali

NU er vores store Yin Yang Yoga-uddannelse på Bali endelig tilbage!

Glæd dig til at deltage på denne transformerende uddannelse, som vil klæde dig på til at kunne undervise dine egne yogaklasser. Du vil blive certificeret 200-timers yogalærer med speciale i yin yoga, yang yoga og mindfulness meditation. På uddannelsen vil du blive indført i yogalærerens rolle, og du vil lære, hvordan du skaber et trygt og kærligt rum, hvori du guider og inspirerer yogaeleven til at finde indre ro og styrke.

Yoga er nemlig et helende system, som hjælper os med at skabe forbindelse til vores indre, til hinanden og til alt i livet. Derfor er yoga på mange måder nøglen til vores inderste kerne. Yin yoga er den groundende og meditative yogapraksis, mens yang yoga er den styrkende og energifyldte. Yin Yang Yoga-uddannelsen indeholder en skøn blanding af begge dele. Her kombineres yin og yang yogastillinger til en selvkærlig praksis.

Yin Yang Yoga-uddannelsen er udviklet af Cathrine Koefoed – grundlægger af Cathrine Yoga Academy. Uddannelsen bygger på den ultimative 300-siders Yin Yang Yogamanual med beskrivelser, illustrationer og yogabilleder.

Yogakalender

Aaaaaalt dét du kan glæde dig til…

… på vores populære og eftertragtede Yin Yang Yogauddannelse på eksotiske Bali. Vi skal blandt andet dykke ned i:⁠

Pakkerejsen er arrangeret af Cathrine Yoga Travel. Og vi har tænkt på det hele – ned til mindste detalje. Med i prisen er:⁠

Sæt kryds i kalenderen:

Læs alt om uddannelsen – og reservér din plads – her →

Glade yogahilsener,

Cathrine 💕

Yoga uddannelse Bali - 200 timer yogalæreruddannelse på Bali