Yin Yogakursus hos Cathrine Yoga Academy

Kære søde yogaven 😍

Forkæl dig selv med et 2-dages Yin Yogakursus i yin yoga, kinesisk medicin og mindfulness i København, Aarhus eller Vejle (NYHED) 💜

Læs meget mere om kurset her →

Yin Yogakursus hos Cathrine Yoga Academy

Selvkærligt Yin Yogakursus

Det er 8. gang, at Cathrine Koefoed inviterer inden for til det populære 2-dages Yin Yogakursus – og dét sker rundt i hele landet. Grundkurset er for alle – nye yogaelever, yogalærere eller andre yogainteresserede, som drømmer om at fordybe sig yderligere i yin yogaens vidunderlige univers. Du kan også bruge Yin Yogakurset som et springbræt til at uddanne dig til yogalærer – dét er nemlig en god måde at mærke efter i maven og blive helt sikker i din drøm.

Yin yoga er en selvkærlig praksis, som skaber direkte forbindelse mellem krop, sind og sjæl. Vi lever i et accelerationssamfund, hvor livet i overhalingsbanen desværre er blevet det naturlige for de fleste af os. Yin yoga er en kontrast til dynamikken. Når vi dyrker yin yoga, åbner vi op for at kigge indad og tage mindfulde pauser i hverdagen. Dét er vigtigt for at skabe balance i krop og sind.

Yin Yogakurset vil give dig et dybdegående kendskab til yin yogaens univers med en kombination af teorifordybelse og yogaundervisning.

Yin yoga er en groundende og meditativ yogapraksis. Yin yoga består af lange, dybe og blide bindevævsstræk, hvor stillingerne holdes i 3-10 minutter. Klassisk yin yoga handler blandt andet om blidhed, langsomhed, at give slip, energiflow, nærvær og selvaccept. Det er en opdagelsesrejse i dit indre liv, hvor du sætter tempoet ned og skruer op for nærværet, stilheden og nuets kraft.

Yin Yogakurset består af 6 fordybende Yin Yoga Masterclasses, som alle er baseret på kinesisk medicin:

  1. De-stress: Yin for lever og galdeblære
  2. Åbn dit hjerte: Yin for et stærk hjerte
  3. Grounding: Yin for en sund fordøjelse
  4. Giv slip: Yin for et stærkt immunforsvar
  5. Detox: Yin for en naturlig udrensning
  6. Hormon yin: Yin for hormoner i balance.

Alt dét får du:

Din investering: 

Kommende kurser: 

Læs meget mere om kurset – og book din plads – her →

Stort smil,

Cathrine 💕

Yin Yogakursus hos Cathrine Yoga Academy