Kære yogaven

Vil du opleve yogamagien i Skagen? 🌟🌸 🌊⁠

Vores nærende, selvkærlige og eksklusive yoga-retreat har sat kurs mod underskønne Skagen – og dét vil du ikke gå glip af 🧘‍♀️⁠

Yoga-retreat i Skagen

Tag med på vores eksklusive yoga-retreat i Skagen, der tilbyder en selvkærlig kombination af styrkende yin yang yoga, beroligende yin yoga, meditationer, næringsrige gourmetmåltider og en vandretur til Råbjerg Mile.

Retreatet er skabt til at give dig mulighed for at pleje både din krop og dit sind. Vi har valgt den smukke beliggenhed ved Kandestederne i Skagen, hvor det idylliske Hjorths Badehotel danner rammen om vores ophold midt i den uspolerede natur. Det er første gang, vi afholder yoga-retreat i Skagen, og derfor glæder vi os ekstra meget!

Uanset, om du er nybegynder eller erfaren inden for yoga, kan du være med på vores retreat. Du bliver guidet undervejs, så stillingerne føles rare for dig.

Alle aktiviteter under opholdet er frivillige, så du kan skabe netop den forlængede weekend, du ønsker dig og har brug for.

Sæt kryds i kalenderen: 

Ved booking betales et lille depositum på 500 kroner, og restbeløbet trækkes først 90 dage før afholdelse. Lige nu tilbyder vi desuden en FORÅRSRABAT på 500 kroner indtil den 1. juni 2024 (Gælder vores nye retreats i 2025) 🤎

Book yogaopholdet her →

Namasté,

Cathrine 💕