Morgengrød med chiafrø
Glutenfri morgengrød
Denne glutenfri grød er lavet på de sorte chiafrø, der gør den ekstra luftig, “fluffy” og bare vildt lækker. Chiafrø er desuden en fantastisk kilde til gode fibre og fedtstoffer. Når du tilsætter vand, puster chiafrøene sig nemlig op og bliver til “chia-æg“. Så smart og vildt godt i bageopskrifter.
Hvorfor chiafrø?
- Godt med kostfibre
- Kalk
- Antioxidanter
- Omega-3-fedtsyrer
- Masser af proteiner
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve min lækre opskrift på chiagrød med skyr og hindbær i lag. God fornøjelse 💛
Morgengrød med chiafrø - Opskrift på mættende og sund grød
Ingredienser
Morgengrød
- 50 g havregryn (glutenfri)
- 2 spsk. chiafrø
- 3 dl mælk
- 2 tsk. kanelpulver
- 0,5 tsk. kardemomme (valgfrit)
- 0,5 tsk. kokossukker (valgfrit)
- 0,25 tsk. havsalt
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne sammen i en gryde.
- Kog din havregrød op ved middel varme i ca. 2-3 minutter.
Min yndlingsgrød, megamegalækker!