Cathrine laver et siddende yogatwist udenfor med udsigt til junglen på Bali

Glæd dig til din yogarejse!

Dit yoga-retreat på Bali

Den ultimative selvforkælelse for krop og sind! Glæd dig til styrkende yang yoga, udrensende yin yoga, meditationer og mindfulness til tonerne af eksotiske junglelyde. Jannata Resort & Spa ligger tæt på den spirituelle by, Ubud midt i junglelandskabet. Siden 2017 har vi afholdt fantastiske yoga-retreats på dette unikke hotel med et hav af tilfredse yogagæster – og dét forstår vi godt. Værelserne er eksklusive, maden er i særklasse, yogasalen ligger midt i junglen, og den unikke spa indbyder til velvære og selvforkælelse!

Inden din rejse starter, vil vi bede dig læse en masse praktiske informationer igennem, så du er klar til afrejse. Vi har gjort det nemt for dig og har samlet alt, hvad der er relevant og rart for dig at vide, inden du hopper på flyveren mod Bali 🙏

Udsigt over infinity pool og jungle fra altan på yoga retreat til Bali

Rejseklar til Bali

Alt dét, du skal vide:

Pas, visum og indrejseregler

Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra hjemrejsedatoen, og der skal desuden være to blanke sider bagerst i passet til stempler. Det er vigtigt, at du checker alle sider i dit pas grundigt, da det ikke må være beskadiget.

På Bali er der visumpligt, og du kan få et 30-dages turistvisum i lufthavnen ved ankomst. Visummet koster cirka 230 kroner.

Derudover er der indført en ny turistskat på cirka 70 kroner, som også betales i lufthavnen ved ankomst.

Der er ikke længere nogen rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19.

Ankomst til lufthavnen – Københavns Lufthavn (CPH)

Bemærk venligst, at det ikke er muligt at foretage online indtjekning eller sædereservationer.

Vi anbefaler, at du er i lufthavnen 3 timer før afrejse. Når du ankommer til Københavns Lufthavn (CPH), går du direkte til indtjekningsskranken. Personalet sørger for at tjekke dig ind og printer dit boardingpas. Herefter kan du gå direkte til sikkerhedskontrollen og ind i selve lufthavnen.

Hold øje med skærmene, hvor flyinformationerne løbende bliver opdateret og med din gate, og hvornår du skal boarde. Vær altid i god tid! Mange flyselskaber boarder én time før afgang.

Bagage

Du må maks. have 25 kilo bagage med i kufferten. Den må maksimalt måle 200 cm (længde) x 75 cm (bredde) x 80 cm (højde). Derudover må du medbringe ét styk håndbagage – for eksempel en rygsæk, som maksimalt må veje 7 kilo og måle 50 x 37 x 25 cm. Sørg for at veje og måle bagagen på forhånd, så du ikke risikerer at skulle betale for eventuel overvægt. Vi anbefaler, at du har en almindelig rygsæk som håndbagage, da den kan være god at have med på selve rejsen.

OBS! Hver enkelt væske i håndbagagen må maksimalt indeholde 100 ml – og alle væsker skal kunne være i én pose på maximum én liter. Du finder poser ved sikkerhedskontrollen i lufthavnen.

Ankomst på Bali

Når du ankommer til Bali Lufthavn (DPS), skal du igennem visumskranken, finde bagagebåndet, hente din bagage, udfylde bagageformularen og derefter søge mod udgangen. Vores chauffør vil stå klar med et stort skilt, hvorpå der står Cathrine Yoga Travel & Jannata Spa & Resort. Når alle fra gruppen er samlet, kører I cirka 90 minutter mod nord til det smukke Jannata Spa & Resort, hvor vi skal bo.

Dit hotel

Jannata Spa & Resort, Jl. Rsi Markandya, Br. Bangkiang Sidem Desa Keliki, Tegalalang, Gianyar, Bali, 80561, Indonesia

Dit rejsebureau

Cathrine Yoga Travel, Hejrevej 30, 3. 2400 København NV, Denmark.

Hvis du har spørgsmål vedrørende din pakkerejse før eller under din rejse, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan fange os på [email protected], eller i nødsituationer kan du ringe til os på +45 53268502 via WhatsApp. Hvis du har spørgsmål om yoga under din rejse, kan din yogalærer hjælpe dig direkte på din destination før, under eller efter yogaklasserne.

Yoga retreat på Bali

Rejseklar til Bali

Alt dét, du skal vide (fortsat):

Valuta og kontanter

Den indonesiske valuta hedder Rupiah (IDR). Her svarer 10.000 IDR cirka til 5 danske kroner. Vi kan også anbefale at medbringe USD til veksling af IDR. Du kan hæve kontanter i ATMs og banker ved ankomst eller i de fleste byer. Har du tilkøbt frokost, ekstra drikkevarer eller massage på hotellet, kan du betale med kort, når du checker ud.

Vaccinationer

Vi beder dig om at holde dig opdateret på Statens Serum Instituts hjemmeside i forhold til rejsevaccinationer. Som rejsebureau må vi ikke vejlede om vaccinationer, medicinering m.m.

Elektricitet

Jannata Spa & Resort bruger samme stik som i Danmark, så du har ikke brug for en adapter.

Måltider

Morgenmad og aftensmad er inkluderet i din rejse. Maden er vegetarisk og bliver tilberedt af vores lokale kokke. Ved vores middage vil du have mulighed for at vælge mellem vegetarisk eller fisk som hovedret. Hvis du har informeret os om allergier, vil vi selvfølgelig imødekomme dem på bedst mulig vis.

Det er vigtigt at bemærke, at vi desværre ikke kan imødekomme specielle kostbehov ombord på flyet.

Drikkevand

Der er filtreret vand til rådighed under alle måltider, og der vil også være flasker med drikkevand på værelserne. Vi anbefaler, at du medbringer en drikkedunk. Du har også mulighed for at købe ekstra drikkevarer.

Telefoni og wi-fi

Der er gratis wi-fi i receptionen og restauranten. Bemærk, at der er begrænset dækning på værelserne.

Drikkepenge

Det er god skik at give drikkepenge på Bali. Vi anbefaler, at vi samler sammen og giver drikkepenge i slutningen af opholdet.

Sygdom under rejsen

Hvis du oplever akut sygdom på rejsen, bedes du venligst kontakte receptionen via værelsestelefonen. Receptionen er åben døgnet rundt og kan hjælpe med at arrangere mad på værelset eller transport til en nærliggende læge. Vær opmærksom på, at din yogalærer, af hensyn til eget helbred, ikke kan yde direkte assistance til syge yogagæster. For yderligere hjælp under rejsen, bør du kontakte dit forsikringsselskab.

Vi ønsker dig en fantastisk rejse!

Husk altid at tage kontakt til din yogalærer undervejs, hvis der er noget, vi kan gøre for at give dig en endnu bedre yogarejse på Bali. Vi stræber nemlig altid efter det bedste for dig og arbejder hårdt for at skabe de optimale betingelser for ethvert retreat. Samtidig håber vi, at du vil hjælpe os med at skabe en positiv energi og stemning sammen med dine medrejsende.

Idyllisk hotel på yogarejse til Bali som ligger midt i junglen

Pakkeliste

Dét skal du medbringe:

Måske er det første gang, du skal til Bali? Bare rolig, vi hjælper dig med at gøre pakkeprocessen mere overskuelig! Brug vores pakkeliste som inspiration, og gør dig dine egne til- og fravalg, som det passer til din rejse.

De vigtigste ting i din håndbagage:

 • Pas og dine rejsedokumenter
 • Telefon og høretelefoner
 • En varm trøje, hvis det bliver køligt i flyet
 • Tandbørste og tandpasta
 • En god bog
 • Solbriller
 • Medicin, håndsprit og håndcreme.

TIP! Det er altid en god idé at have et sæt sommertøj med i håndbagagen, hvis nu din kuffert skulle blive forsinket.

De vigtigste ting i kufferten:

Tøj:

 • T-shirts* og toppe
 • Shorts og nederdele
 • Tøj til middagene
 • Undertøj
 • Badetøj
 • Sokker
 • Regnjakke
 • Sandaler

*Husk en hvid t-shirt til tempelturen.

I toilettasken*:

 • Tandbørste og tandpasta
 • Shampoo og balsam
 • Hårbørste
 • Solcreme (faktor 50) og aftersun
 • Plaster
 • Myggespray.

*Der er shampoo, balsam samt myggespray på alle værelser.

Yogaudstyr:

 • Evt. yogamåtte* eller rejsemåtte
 • Yogaleggings eller -shorts
 • Yogatoppe

*Du behøver ikke at medbringe din egen yogamåtte. Der er yogamåtter til alle på resortet. Har du det bedst med at bruge dit eget udstyr, så er du selvfølgelig meget velkommen til at tage det med. Du kan også medbringe et ekstra håndklæde til at lægge over resortets måtte 💜