Cathrine Yoga bruger sine meditationsklokker når hun underviser Selvkærlige meditationer

Cathrine Yoga præsenterer:

Selvkærlige meditationer

Drømmer du om at blive mere nærværende og rolig? Nu har du mulighed for at styrke din mentale og følelsesmæssige sundhed og genfinde roen og overskuddet i din hverdag.

Selvkærlige meditationer er et støttende lyd-album til dig, der ønsker at træne, styrke og pleje dig selv og dit indre. Det er skabt for, at du kan drage egenomsorg for dig selv og trække dig tilbage i en rolig stund, hvor du mærker ind i din kerne.

Albummet består af 9 selvkærlige meditationer guidet af Cathrine Koefoed. Meditationerne er nøje udvalgt og vil hjælpe dig med at reducere stress og indre uro. Glæd dig til at få mere energi og glæde i din hverdag. Ved at lytte til meditationerne vil du blive i stand til at møde dig selv og livet med et venligt og kærligt blik.

Brug albummet som inspiration til selvforkælelse og tag på en indre opdagelsesrejse – en rejse hjem til dig selv, hvor du sætter tempoet ned og skruer op for selvværdet, selvaccepten og selvkærligheden!

Albummet kan ikke længere downloades ❤️ Du kan i stedet for fuld adgang inde i Cathrine Yoga appen. Meld dig ind i yogaklubben og start din meditationsrejse 🥰

Smartphone med selvkærlige meditationer på Cathrine yoga App

9 selvkærlige meditationer

Albummet består af:

 • Selvkærlig kropsscanning (10 min.)
 • Nærværsmeditation (10 min.)
 • Ro på nervesystemet (10 min.)
 • Dæmp angst og uro (10 min.)
 • Åndedrætsmeditation (10 min.)
 • Pusterum (10 min.)
 • En stille stund (10 min.)
 • Sov godt-meditation (10 min.)
 • Mindful yoga nidra-sovemeditation (25 min.)

Din investering i DIG:

 • 299 kroner

Når du har downloadet meditationerne, er de dine for altid, og du kan du lytte til dem for evigt! Også når du går offline og bare er med dig selv.

Hver meditation har sit helt eget fokus!

 

1. Selvkærlig kropsscanning (10 minutter):

Skab nærværende kontakt til din krop. Denne meditation hjælper dig med at finde hjem til dig selv og gør dig klogere på psykologien i kroppen. Meditationen øger din kropsbevidsthed og bringer din opmærksomhed indad. Ved at mærke efter og praktisere bevidst nærvær, vil du bedre kunne lytte til kroppens indre stemme. Download enkeltvis (49 kroner) →

 

2. Nærværsmeditation (10 minutter):

Nyd en nærværende stund med dig selv. Denne meditation åbner dine sanser og hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i kroppen. Brug den til at træne evnen til at være nærværende og tilstede i øjeblikket. Til at acceptere, at alt er lige, som det skal være.

 

3. Ro på nervesystemet (10 minutter):

Giv dig selv en omsorgsfuld pause og få ro på dit nervesystem. Denne meditation hjælper dig med at skabe et trygt og sikkert rum inde i dig. Alle vores tanker, følelser, sanser og bevægelser er nemlig baseret på vores nervesystem. Når vi er i sikkerhed, aktiveres det parasympatiske nervesystem, som sænker din puls og får dig til at falde til ro.

 

4. Dæmp angst og uro (10 minutter):

Træk vejret dybt og skab plads til hele dig. Denne meditation hjælper dig med at dæmpe angst og indre uro. Forestil dig, at dit sind er som en åben himmel, og at tankerne og følelserne er skyer, der flyver hen over himlen. Tankerne og følelser kommer og går – præcis som skyerne på himlen. Når du lærer at acceptere hele dig, vil du mærke en større rummelighed.

 

5. Åndedrætsmeditation (10 minutter):

Tag en dyb indånding og skab nærværende kontakt til dit åndedræt. Denne simple meditation hjælper dig med at træne og styrke dine lunger. Du vil komme på en indre rejse – en rejse hjem til dig selv, til din inderste kerne.

 

6. Pusterum (10 minutter):

Giv dig selv et pusterum og træk vejret dybt. Denne meditation hjælper dig med at skabe kontakt til dit åndedræt. Vi tager cirka 20.000 vejrtrækninger om dagen. Åndedrættet er den hurtigste og simpleste vej til sindsro. Åndedrættet er altid med os, og det er kroppens vigtigste funktion. Et sundt og nærværende åndedræt holder hjertet stærkt, bedre iltet og næret.

 

7. En stille stund (10 minutter):

Nyd en stille stund med dig selv og mærk roen vokse i krop og sind. Denne meditation bringer dig ind i en tilstand af ren væren. Husk på, at ingen følelser eller tanker er forkerte. Når du lærer at acceptere hele dig, vil du mærke en større rummelighed og lære at være med alt, du er.

 

8. Mindful yoga nidra-sovemeditation (25 minutter):

Tag på en mindfuld rejse ind i dig selv. Denne sovemeditation er en del af den yogaterapeutiske praksis og betyder ’yogasøvn’. Du vil blive guidet så dybt ned, at du vil mærke, lære og se dig selv med nye, transformerende briller. Meditationen er for dig, der lider af – eller som ønsker at forebygge – søvnproblemer, stress og indre uro. Derfor kaldes yoga nidra for netop sovemeditation, fordi den giver dig ro og gør dig klar til den dybe søvn. Download enkeltvis (99 kroner) →

 

9. Sov godt-meditation (10 minutter):

Træd ind i drømmeland og mærk roen sprede sig. Denne sovemeditation hjælper dig med at få ro på nervesystemet og bringer dig trygt ind i den dybe søvn.

Sommer Yogakuren

Cathrine Koefoed

Din personlige yogalærer

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers og Cathrine Yoga app’en, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere, og så er jeg forfatter til Yin Yogabogen – Stræk dig i balance og Yang Yogabogen – Sund og stærk med yoga.

Sammen med min partner, Tommy driver vi Cathrine Yoga Travel, som arrangerer anmelderroste yoga-retreats til nogen af verdens skønneste lande fra Bali, Zanzibar og Sri Lanka til Spanien, Sverige og skønne Danmark.

Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness og meditation. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS. Jeg uddanner også nye yogalærere i både yin yoga og yang yoga i Cathrine Yoga Academy.

Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke.

Derfor er jeg så utrolig glad for, at du har truffet et bevidst og selvkærligt valg om at prioritere dig selv ved at skabe små åndehuller i din hverdag og mærke ind i din kerne.

Du kan altid fange mig på [email protected]

Namasté
Cathrine 💜

Anmeldelser

Hvad yogaeleverne siger

“Cathrine er en af de dygtigste yogalærere jeg har mødt, hun er inspirerende og i sin undervisning deler hun gavmildt ud af sin viden og passion. Hun formår at skabe nogle trygge rammer, hvor man kan være 100% sig selv og hvor der er plads til alle. Der er ingen forventninger til at man skal være på en bestemt måde, her er der plads til at være DIG.”

- Annette Møller

“Cathrine har en særlig evne til at give ro omkring sig, og hendes yoga undervisning er noget af det bedste jeg har prøvet.”

- Katja Hamalainen

“Jeg har kendt til Cathrine yoga i nogle år og elsker simpelthen alt, hvad den kvinde og hendes yogavirksomhed kommer frem med. Jeg har både været på yogarejser, yogaretreats og yogakurser med hende, og det er altid en fantastisk oplevelse, at dyrke yoga med Cathrine og opleve den unikke stemning, som der er på en yogarejse eller et retreat. Hele virksomheden arbejder super professionelt og der er altid hjælp at hente, hvis man har spørgsmål. Hendes online yoga univers er også virkelig godt og der er en god variation i både yin yang yoga, yin yoga, mindfullness og (sove)meditationer. Så der er alle muligheder for at komme helt ned i kroppen. Cathrine yoga har mine varmeste anbefalinger. Og mere autentisk og professionel yogalærer,- og ikke mindst virksomhed, finder du næppe.”

- Christina Haagensen

“Hun har den skønneste ro og behagelige stemme. Hun er tydelig og god til at forklare de forskellige sammenhænge. Jeg vil anbefale hende til enhver der ønsker at finde roen i sig selv ❤️”

- Lillian Rosenkrands

“Cathrine er simpelthen så dygtig, empatisk og har verdens mest behagelige og rolige stemme. Guider en pædagogisk igennem, så det bliver den bedste oplevelse. I morgen skal jeg til endnu et event med Cathrine. Og jeg glæder mig SÅ meget. Yoga nidra vandt mit hjerte, så har simpelthen bare måtte købe den til download. Sover fantastisk efter. Så tusind tak for dig søde og dygtige Cathrine – du skaber ro. Namaste.”

- Mette Heerwagen

“Cathrine guidede os igennem workshoppen med hendes rolige stemme, så man bare kunne lukke øjne og lade kroppen bevæge sig ind i stillingerne.”

- Monica Sørensen

Smilende yogalærer fra Cathrine Yoga glæder sig til sommer yogakuren

Hvorfor meditere?

Meditation kan hjælpe dig med at:

 • berolige nervesystemet
 • reducere stress og indre uro
 • give dig mere energi og overskud
 • styrke dit immunforsvar
 • øge din kreativitet
 • give dig mere glæde i livet
 • styrke dit selvværd
 • give en følelse af accept og tillid
 • sænke blodtrykket
 • træne din hjerne og din koncentration
 • få en bedre søvn.