Cathrine Yoga præsenterer:

Selvkærlige meditationer

Drømmer du om blive mere nærværende og rolig? Nu har du mulighed for at styrke din mentale og følelsesmæssige sundhed og finde ro og overskud til din hverdag.

Selvkærlige meditationer (2021) er et kærligt og støttende lyd-album til dig, der ønsker at træne, styrke og pleje dig selv og dit indre.

Albummet består af 9 selvkærlige meditationer guidet af Cathrine Koefoed. Meditationerne er nøje udvalgt og vil hjælpe dig med at reducere stress og indre uro og give dig mere energi og glæde i din hverdag. Ved at lytte til meditationerne vil du blive i stand til at møde dig selv og livet med et venligt og kærligt blik.

Brug albummet som inspiration til selvforkælelse og tag på en indre opdagelsesrejse – en rejse hjem til dig selv, hvor du sætter tempoet ned og skruer op for selvværdet, selvaccepten og selvkærligheden!

Download dit selvkærlige meditationsalbum →

Selvkærlige meditationer - Et kærligt og støttende meditationsalbum

9 selvkærlige meditationer

Albummet består af:

  • Selvkærlig kropsscanning (10 min.)
  • Nærværsmeditation (10 min.)
  • Ro på nervesystemet (10 min.)
  • Dæmp angst og uro (10 min.)
  • Åndedrætsmeditation (10 min.)
  • Pusterum (10 min.)
  • En stille stund (10 min.)
  • Sov godt meditation (10 min.)
  • Mindful yoga nidra sovemeditation (25 min.)

Din investering er blot 299 kroner ♥️

Når du har downloadet meditationerne, kan du lytte for evigt!

Download dit selvkærlige meditationsalbum →

Hver meditation har sit helt eget fokus!

1. Selvkærlig kropsscanning (10 minutter):

Skab nærværende kontakt til din krop. Denne meditation hjælper dig med at finde hjem til dig selv og gør dig klogere på psykologien i kroppen. Meditationen øger din kropsbevidsthed og bringer din opmærksomhed indad. Ved at mærke efter og praktisere bevidst nærvær, vil du bedre kunne lytte til kroppens indre stemme. Download enkeltvis (49 kroner) →

2. Nærværsmeditation (10 minutter):

Nyd en nærværende stund med dig selv. Denne meditation åbner dine sanser og hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i kroppen. Brug den til at træne evnen til at være nærværende og tilstede i øjeblikket. Til at acceptere, at alt er lige, som det skal være.

3. Ro på nervesystemet (10 minutter):

Giv dig selv en omsorgsfuld pause og få ro på dit nervesystem. Denne meditation hjælper dig med at skabe et trygt og sikkert rum inde i dig. Alle vores tanker, følelser, sanser og bevægelser er baseret på vores nervesystem. Når vi er i sikkerhed, aktiveres det parasympatiske nervesystem, som sænker din puls og får dig til at falde til ro.

4. Dæmp angst og uro (10 minutter):

Træk vejret dybt og skab plads til hele dig. Denne meditation hjælper dig med at dæmpe angst og indre uro. Forestil dig, at dit sind er som en åben himmel, og at tankerne og følelserne er skyer, der flyver hen over himlen. Tankerne og følelser kommer og går. Når du lærer at acceptere hele dig, vil du mærke en større rummelighed.

5. Åndedrætsmeditation (10 minutter):

Tag en dyb indånding og skab nærværende kontakt til dit åndedræt. Denne simple meditation hjælper dig med at træne og styrke dine lunger. Du vil komme på en indre rejse – en rejse hjem til dig selv, til din inderste kerne.

6. Pusterum (10 minutter):

Giv dig selv et pusterum og træk vejret dybt. Denne meditation hjælper dig med at skabe kontakt til dit åndedræt. Vi tager cirka 20.000 vejrtrækninger om dagen. Åndedrættet er den hurtigste og simpleste vej til sindsro. Åndedrættet er altid med os og er kroppens vigtigste funktion. Et sundt og nærværende åndedræt holder hjertet stærkt, bedre iltet og næret.

7. En stille stund (10 minutter):

Nyd en stille stund med dig selv og mærk roen vokse i krop og sind. Denne meditation bringer dig ind i en tilstand af ren væren. Husk på, at ingen følelser eller tanker er forkerte. Når du lærer at acceptere hele dig, vil du mærke en større rummelighed.

8. Mindful yoga nidra sovemeditation (25 minutter):

Tag på en mindfuld rejse ind i dig selv. Denne sovemeditation er en del af den yogaterapeutiske praksis og betyder ’yogasøvn’. Du vil blive guidet så dybt ned, at du vil mærke, lære og se dig selv med nye transformerende briller. Meditationen er for dig, der lider af eller ønsker at forebygge søvnproblemer, stress og indre uro. Derfor kaldes yoga nidra også en sovemeditation, fordi den giver dig ro og gør dig klar til den dybe søvn. Download enkeltvis (99 kroner) →

9. Sov godt meditation (10 minutter):

Træd ind i drømmeland og mærk roen sprede sig. Denne sovemeditation hjælper dig med at få ro på nervesystemet og bringer dig trygt ind i den dybe søvn.

Download dit selvkærlige meditationsalbum →

Anmeldelser

Hvad yogaeleverne siger

“Tusind tak Cathrine ❤️ for nogle gode og dejlige dage. Det har været en stor udfordring af de helt gode. Efter 4 knæoperationer på 2 år er der stadig laaang vej, til at jeg kan sidde i den gode yogastilling, men der er sket små fremskridt, og det er jeg taknemmelig for. Yin Yoga og Wall Yin er lige mig, så derfor er jeg bare super glad for at kunne blive ved med at træne via mit yogamedlemskab hos dig. Jeg er fyldt med glæde og taknemmelighed.”

- Birgit Thing

”Det er helt vidunderlig, skøn yoga du laver, tak. Det har givet mig så meget ro, jordforbindelse. Din yoga er i roligt tempo, som jeg nyder. Min nattesøvn er blevet betydelige bedre. Tak, Cathrine!”

- Charlotte Svea

“Det har været helt igennem fantastisk og en skøn måde for mig at starte min yogarejse på. Jeg elsker din måde at formidle på, og at du sætter så mange ord på i de enkelte stillinger, meridianbaner og hvilke organer og følelser, der er tilknyttet. Det har været en gave at være med og glæder mig til at være med igen!”

- Karina Rosenkrantz

“Cathrine har en særlig evne til at give ro omkring sig, og hendes yoga undervisning er noget af det bedste jeg har prøvet.”

- Katja Hamalainen

“Hun har den skønneste ro og behagelige stemme. Hun er tydelig og god til at forklare de forskellige sammenhænge. Jeg vil anbefale hende til enhver der ønsker at finde roen i sig selv ❤️”

- Lillian Rosenkrands

“Cathrine er simpelthen så dygtig, empatisk og har verdens mest behagelige og rolige stemme. Guider en pædagogisk igennem, så det bliver den bedste oplevelse. I morgen skal jeg til endnu et event med Cathrine. Og jeg glæder mig SÅ meget. Yoga nidra vandt mit hjerte, så har simpelthen bare måtte købe den til download. Sover fantastisk efter. Så tusind tak for dig søde og dygtige Cathrine – du skaber ro. Namaste.”

- Mette Heerwagen

“Du guider og vejleder yogaøvelserne, så selv en nybegynder (som jeg) kan være med. Jeg har igennem dine timer mærket den transformerende kraft yoga kan have på ens krop, men mest af alt også på ens sind. Tak for dig, du er med til at bringe balance i mig.”

- Mette Tjagvad

“Cathrine guidede os igennem workshoppen med hendes rolige stemme, så man bare kunne lukke øjne og lade kroppen bevæge sig ind i stillingerne.”

- Monica Sørensen