Yogaelever hviler i den smukke yogasal på Ayurveda Yoga Retreat på Sri Lanka

Vejret på Sri Lanka

Vejret på Sri Lanka er fuldkommen fantastisk til eksotiske yogarejser og meditation. Drømmer du om at vågne op midt i det gudesmukke naturparadis? Her kan du læse om vejret på Sri Lanka.

Vejret på Sri Lanka

Temperaturen på Sri Lanka ligger meget stabilt på omkring de 27-28 °C hele året rundt. April er typisk den varmeste måned på året, men som nævnt er temperaturen rimelig jævn hele året rundt. Oftest vil januar måned dog være den koldeste. Den vådeste måned på året er maj. Sri Lanka oplever to monsun-perioder med masser af regn, som er med til at gøre landskabet og landbruget frodigt. Den første monsunregn ligger mellem maj og august, og den anden ligger mellem oktober og januar. Grundet de mange bjerge på Sri Lanka, så rammer de to monsunregne meget forskelligt. Den første monsunregn rammer den nordøstlige side, hvorimod den anden rammer den sydvestlige side. På trods af monsunregn perioderne, så er der stadig masser af solskin gennem dagen – og det gælder året rundt.

 Oversigt på regnsæson:

 • Januar: Tør, 27 °C
 • Februar: Tør, 27 °C
 • Marts: Tør, 28 °C
 • April: Våd, 29 °C
 • Maj: Våd, 29 °C
 • Juni: Vejret skifter, 28 °C
 • Juli: Vejret skifter, 28 °C
 • August: Vejret skifter, 28 °C
 • September: Våd, 28 °C
 • Oktober: Våd, 27 °C
 • November: Våd, 27 °C
 • December: Våd/Tør, 27 °C
Cathrine sidder på trappe under Yoga Retreat i Thailand

Hvad er yoga?

Yin yoga er en groundende og meditativ yogapraksis. Yin yoga består af lange, dybe og blide bindevævsstræk, hvor stillingerne holdes i 3-10 minutter. Klassisk yin yoga handler blandt andet om blidhed, langsomhed, at give slip, energiflow, nærvær og selvaccept. Det er en opdagelsesrejse i dit indre liv, hvor du sætter tempoet ned og skruer op for nærværet, stilheden og nuets kraft.


Yang yoga er en dynamisk, styrkende og energifuld yogapraksis. Yang yoga er som en bevægende meditation, hvor du glider fra stilling til stilling i et meditativt, langsomt flow. Mens yin er det stabile, beroligende og afstressende, er yang i højere grad det aktive, bevægende og styrkende. De dynamiske yogastillinger skaber varme, puls og styrke i kroppen og hjælper dig med at finde din indre power, energi, klarhed og viljestyrke. Du vil også naturligt øge din kropsbevidsthed, koncentration og balanceevne.

Anmeldelser

Hvad yogagæsterne siger

“Jeg meldte mig til Cathrines yogaretreat med håbet om at lære lidt om, hvordan jeg kan gestalte min hverdag lidt mindre stressfyldt… Jeg var ikke forberedt på, at få så meget mere end det ❤️ Jeg er netop kommet hjem fra vores Bali retreat, og jeg kan stadig ikke få armene ned igen over, at jeg jeg har givet mig selv lov til at opleve denne tur. Med hendes fantastiske væsen og blid stemme formår Cathrine at skabe rum til man kan åbne ens stressede hjerte og begynde at mærke sige selv igen. Cathrine er en særdeles dygtig yogalærer og jeg føler mig beæret over at have startet min personlig grounding/yogarejse med hende. En stor tak tilhører også vores fantastiske yogagruppe, jeg har grint og grædt sammen med venner som jeg er blevet så glad for, eller som Cathrine selv havde skrevet “19 smukke, smukke sjæle”, og jeg er 100% enig. Bali er et skønt sted at starte sin personlige yogarejse på. Klimaet, folkets åbenhed og kulturen inviterer til man for en kort stund kan glemme alle ting derhjemme, og starte med at leve i nuet. Jeg kan alle anbefale at give sig den “Me Time” med Cathrine. Namaste herfra ❤️🧘‍♀️”

- Anne Sauer

“Er lige landet efter 12 ubeskriveligt, fantastiske dage på Cathrines yoga-retreat. Og hold nu op! Sikke en oplevelse! Hendes hjertevarme, rummelighed, visdom og kærlighed, får en til at føle sig helt tryg! Cathrines undervisning fik mig til at glemme tid og sted, og jeg er nu blevet helt afhængig af hendes yin yang yoga! Jeg giver hende min allervarmeste anbefaling, og jeg skal helt klart på yogaretreat med Cathrine igen – og vil anbefale alle at gøre det samme.

- Josefine Dalsgaard

“Jeg har været på yoga-retreat på Zanzibar med Cathrine. Hele konceptet er gennemtænkt ned til mindste detalje. Det er let, at vide præcis, hvad du får med i rejsepakken, og dét skaber tryghed. Det er dejligt, at ekstraoplevelser er frit valg, som du kan tilkøbe efter ønsker og behov. Både yin/yang yogaen og yin yogaen er balsam for krop og sjæl. Timerne er veltilpasset både til tidspunkterne på dagen og til gruppen. Jeg følte mig både inspireret, afspændt dybt ind i cellerne og i trygge hænder. Flere teknikker blev gentaget hen over dagene – både i den klassiske udgave og i forskellige variationer, og jeg føler virkelig, at jeg har rigtig meget med hjem, som jeg kan tilføje til mine daglige åndedræts- og meditationsritualer. Cathrine er både en topprofessionel yogainstruktør og et meget inspirerende, hjertevarmt menneske. Den energi, som Cathrine og Tommy skaber sammen, er et spejl af det stærke fundament – og den grounding – som Cathrine inviterer ind til via yogaen. Tusinde, tusinde tak for en fantastisk rejse. Onlineuniverset er købt, og jeg er med stor taknemmelighed i gang og videre på mit eget, selvkærlige yoga-eventyr. Namasté!”

- Anja Smed

“Jeg havde fornøjelsen af at være med på Yoga Retreat på Zanzibar – det var en fantastisk oplevelse! 10 dage hvor jeg var iblandt meget inspirerende mennesker. Hotellet var så skønt med lækker vegetarisk mad, skøn udsigt og god service ☀️ Cathrine er en rigtig dygtig og nærværende yogalærer, og hun havde øje for os alle. Man kan mærke på krop og sjæl at det er meget givende at dykke ned i yogaen, så med den motivation glæder jeg mig til at fortsætte herhjemme, og jeg ser frem til at komme til mere af din undervisning, Cathrine 🌈🧘‍♀️ Tak!! 🙏”

- Camilla Dethefsen

“Så er jeg landet efter en helt fantastisk yoga rejse til Zanzibar med Cathrine Koefoed. Kæmpe tak og kærlig knus til dig Cathrine, du har VIRKLIG åbnet mine øjne i forhold til yin yogaen. De 10 dage har VIRKLIG sat en masse vidunderlige tanker igang, især i forhold til min intention, og min fremtid. Jeg er så fyldt med glæde, dyb taknemmelighed og en vidunderlig nysgerrighed. Tak kæreste kærlige Cathrine, for at dele din passion og din lidenskab på den mest professionel måde, uden at give slip på dit hjerte. Tak for vores gode og dybe snakke, jeg ville ikke havde undværet et minut. Og til sidst, en kæmpe tak til jer skønne kvinder samt Tommy (Jeg elsker din humor), der var med på rejsen. Sikken en skøn og homogen gruppe, det har være en kæmpe fornøjelse at være en del af, hvor har jeg nydt, alle de gode snakke, og ikke mindst en masse gode grin. Størst af alt er kærligheden Charlotte.”

- Charlotte Godsk

“Jeg har i januar været på yoga-retreat på Sri Lanka med Cathrine Yoga Travel, og jeg har stadig svært ved at få armene ned igen. Det var den skønneste oplevelse og jeg fortæller glad og gerne om det til alle og enhver ❤️ Retreatet bød på lækker mad, søde medarbejdere, super udsigt og dejlige, ayurvediske behandlinger. Vi dyrkede yoga 2 gange dagligt i en lækker yogasal med masser af dyrelyde udenfor. Cathrines yogaundervisning er i topklasse, rolig og nærværende, og der er plads til alle uanset skavanker. Hun er god til at komme med forslag til andre måder at lave et stræk på, hvis man ikke lige kan gøre det som vist. Der var hver dag små opgaver med at skrive i sin tranformationsdagbog. En god måde at reflektere på. Jeg fik mod på at gå i gang med yoga igen efter en pause og har nu yogamåtten liggende på stuegulvet, hvor den benyttes hver morgen. Sidst men ikke mindst skal samværet med 16 dejlige medkursister ikke glemmes. Alt i alt en fuldstændig fantastisk tur. Tak for det 🙏”

- Lone Flak

“Jeg drømmer mig tilbage til den mest fantastiske yogarejse med Cathrine og de 16 andre skønne yogier på Sri Lanka. Hvis du skal give dig selv den bedste gave, så vil jeg klart anbefale en af Cathrines yogarejser. Det var 10 dage med fantastisk yin og yang yoga – for både krop og sjæl. Jeg formåede at komme helt ned i tempo og finde ro og balance på vejen. Jeg er blevet afhængig af yoga efter rejsen – særligt yin yoga har fået en plads i mit liv. Cathrines undervisning er nærværende og kærlig, og hun formår at skabe den skønneste stemning. Sri Lanka som rejsedestination var også helt fantastisk med den mest frodige natur og et vildt dyreliv, som gav et lydmæssigt baggrundstæppe ud over det sædvanlige. Tak for denne gang og på gensyn.”

- Sissel Hammershøi

“Er netop hjemkommet fra et fantastisk yoga-retreat på Bali, hvor jeg for første, men bestemt ikke sidste gang, stiftede bekendtskab med Cathrine. Cathrine formår at sætte nogle uhøjtidelige rammer, men med et højt fagligt niveau, med respekt for de enkelte deltageres formåen. Hendes undervisning er særdeles alsidig, og hun formår at motivere, via hendes dedikerede og smittende tilgang. Hun ramte mig lige dér, hvor jeg ikke havde været i mange mange år. Jeg er dybt taknemmelig for at have lært Cathrine at kende, og jeg skylder hende en stor tak.

- Ole Storgaard

GRATIS! Hent appen

Danmarks mest populære yoga-app

Download Cathrine Yoga appen - dit selvkærlige redskab med +200 yoga- og meditationsvideoer, yogakure, sunde opskrifter og meget mere! Over +40.000 downloads og +1.000 anmeldelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cathrine Yoga appen