Yin Yogakuren

Styrk din fordøjelse og start året med detox

Yin Yogakuren

Styrk din fordøjelse med Yin Yogakuren – 21 selvkærlige dage med yoga og meditationer. Yin Yogakuren er kærligt startskud til at invitere mere yoga, selvkærlighed og nærvær ind i dit liv. Måske er du helt ny til yoga, eller måske har du bare holdt en pause fra yogamåtten – uanset, hvor du er i din yogapraksis, så vil du få en tryg og sikker introduktion til yin yogaens verden i løbet af de 21 dage, vi har sammen.

Glæd dig til at mærke de gavnlige effekter af yin yogaens lange, dybe og blide bindevævsstræk. Yin yoga øger kroppens smidighed, sænker stressniveauet, forbedrer kropsholdningen og øger blodcirkulationen. Denne yogakur er designet til at sætte gang i din fordøjelse og udrensning. Så start det nye år ud med at genstarte krop og sind. Yin Yogakuren vil samtidig øge din kropsbevidsthed, koncentration og balanceevne, og du vil føle dig smidigere, gladere og roligere.

Start: Mandag d. 8. januar 2024

Yogalærer: Cathrine Koefoed, Katrine Suhr & Stinna Shaktiva

OBS! Der er lukket for enkeltkøb. Du kan stadig blive medlem af vores yogaklub og tilmelde dig Yin Yogakuren (gratis for medlemmer) indtil søndag d. 14. januar 2024 🧘‍♀️

Yin Yogakuren

Hvad er Yin Yogakuren?

Glæd dig til:

 • Yin Yogakuren starter d. 8. januar og slutter d. 28. januar.
 • 21 selvkærlige dage med detox, yoga og meditationer for alle uanset niveau. Du modtager en ny klasse hver dag, som du kan nyde!
 • 21 støttende e-mails i din indbakke. Hver morgen sender jeg dig en motiverende e-mail med dagens klasse og besked. Brug den som et mantra i løbet af din dag.
 • 6 nærværende live-yogaklasser i en lukket Facebookgruppe. Sammen nyder vi en herlig stund på yogamåtten. Klasserne gemmes, så de kan afspilles senere, hvis du ikke kan være med på dagen.
 • 30 dages adgang til Yin Yogakuren fra 8. januar.
 • 100% tilfredshedsgaranti til og med dag to på Yogakuren – ellers får du dine penge tilbage. Jeg VED nemlig, at mine yogakure kan gøre en forskel for dig, din krop og dit sind. 25.000+ har allerede deltaget på yogakurene!

OBS! Der er lukket for enkeltkøb. Du kan stadig blive medlem af vores yogaklub og tilmelde dig Yin Yogakuren (gratis for medlemmer) indtil søndag d. 14. januar 2024 🧘‍♀️

Programmet

Vi starter mandag d. 8. januar 2024:

💙 Dag 1 – Detox yin (25 min.)

💙 Dag 2 – Nærende afspænding (10 min.)

💙 Dag 3 – 5 x morgenstillinger (20 min.)

💙 Dag 4 – Grounding | Slow flow for hele kroppen (LIVE d. 11/01 kl. 18:30-19)

💙 Dag 5 – Nærende aftenyin (25 min.)

💙 Dag 6 – Detox | Yin og meditation (LIVE d. 13/01 kl. 09-09:30)

💙 Dag 7 – Fyrtårnsmeditation (15 min.)

💙 Dag 8 – Selvkærlig morgenyin (25 min.)

💙 Dag 9 – Kærlig kropsscanning (10 min.)

💙 Dag 10 – Groundende yin (25 min.)

💙 Dag 11 – Giv slip | Slow flow for hele kroppen (LIVE 18/01 kl. 18:30-19)

💙 Dag 12 – 5 x aftenstillinger (15 min.)

💙 Dag 13 – Yin yang yoga for hofterne (25 min.)

💙 Dag 14 – Sov godt-meditation (10 min.)

💙 Dag 15 – 3 x formiddagsstillinger (15 min.)

💙 Dag 16 – Sluk tankemylderet-meditation (10 min.)

💙 Dag 17 – De-stress yin (25 min.)

💙 Dag 18 – Rens ud | Slow flow for hele kroppen (LIVE 25/01 kl. 18:30-19)

💙 Dag 19 – 3 x aftenstillinger (15 min.)

💙 Dag 20 – Yin yang yoga for skuldre og arme (25 min.)

💙 Dag 21 – Mindful yoga nidra-sovemeditation (25 min.)

Og husk, at liveklasserne gemmes, så de kan afspilles senere, hvis du ikke kan være med på dagen!

Mød dine personlige yogalærere på Yin Yogakuren

Sig hej til yogalærerne i Cathrine Yoga-familien

💙 Cathrine Koefoed er kvinden bag Cathrineyoga.dk og Cathrine Yoga app’en – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Hun står også bag Cathrine Yoga Academy og Cathrine Yoga Travel.

💙 Katrine Suhr er en hjertevarm, passioneret og dedikeret yogalærer med +7 års erfaring som yogalærer samt mange tusinde timers praksis og selvstudie bag sig. Hun er certificeret yogalærer i både hatha og vinyasa yoga fra Simon Krohn og i yin yoga og mindfulness meditation fra Cathrine Koefoed. I Cathrine Yoga Universet kan du også møde Katrine Suhr på de skønneste yoga-retreats i Cathrine Yoga Travel.

💙 Stinna Shaktiva er en alsidig yogalærer med +20 års undervisningserfaring. Hun er uddannet inden for kundalini yoga, hatha, vinyasa, yin yoga og yoga nidra. Og så har hun været professionel danser og koreograf. Stinna er yogalærer på flere fantastiske yoga-retreats i  Cathrine Yoga Travel, og så er hun fast medunderviser i Cathrine Yoga Academy.

Få svar på alle dine spørgsmål:

Flere spørgsmål? Du kan altid skrive til Cathrine på [email protected] 💙

Hvad er Yin Yogakuren?

Yogakuren består af 21 selvkærlige dage, hvor du lærer (og mærker) en lang række yogastillinger, øvelser og teknikker. Yoga betyder "forening" på yogasprog. Når du dyrker yoga, skaber du forbindelse imellem krop og sind.

Jeg er nybegynder. Kan jeg være med?

Selvfølgelig! Alle kan deltage i Yogakurens yogaklasser – uanset niveau, alder og køn. Yogakuren består af udrensende yin yoga og groundende meditationer for alle.

Hvad siger yogaeleverne?

“Jeg har helt sikkert fundet ud af, at yin yoga er lige mig. Jeg har fået en god morgen rutine med at starte dagen med yoga. Har faktisk indrettet et rum til det. Tusind tak for 3 fantastiske uger og en kærlig indføring til yin yang yoga.”

Jeg er stiv som et bræt. Kan jeg lave yogaøvelserne?

Ja! Så er Yogakuren et godt sted at starte. Yogastillingerne er for alle, og du vil opleve, at du bliver stærkere og mere smidig i din krop.

Hvor lange er yogaklasserne?

Klasserne varer typisk fra 10-30 minutter (se yogaprogrammet).

Hvad skal jeg bruge?

Du skal bruge en yogamåtte, yogapølle, yogablok og et tæppe. Alternativt et sammenrullet tæppe og tyk bog.

Hvor og hvornår får jeg adgang?

Når du har tilmeldt dig Yin Yogakuren, modtager du et personligt login til cathrineyoga.dk. Her får du adgang til dagens klasse - dag for dag i løbet af Yogakurens 21 dage. Alle live-yogaklasserne foregår i en lukket Facebookgruppe og bliver gemt, så du kan nyde dem senere, hvis du ikke kan være med live. Når du deltager på kuren, har du adgang til de 21 klasser i 30 dage fra startdatoen. Jeg anbefaler, at du downloader Cathrine Yoga appen (gratis). Her kan du logge direkte ind og se yogaklasserne dag for dag.

Er der tale om et medlemskab?

Nej, der er ikke tale om et medlemskab (Yin Yogakuren er gratis for medlemmer), men om et engangsbeløb og et køb af Yin Yogakuren. Du har 30 dages adgang til Yogakuren fra startdatoen. Jeg giver også 100% tilfredshedsgaranti til og med dag to på Yogakuren - ellers får du dine penge tilbage. Jeg ved nemlig, hvor stor en forskel yoga og meditation kan gøre for krop, sind og sjæl.

Hvad er yin yoga?

Yin yoga er en groundende og meditativ yogapraksis, som består af lange, dybe og blide bindevævsstræk, hvor stillingerne holdes i 3-10 minutter. Yin yogastillingerne er kendetegnet ved at være liggende eller siddende og er ofte støttet med yogaudstyr. Du vil opleve, at stillingerne har en beroligende effekt på dit nervesystem og virker genopladende og afstressende. Det er en opdagelsesrejse i dit indre liv, hvor du sætter tempoet ned og skruer op for nærværet, stilheden og nuets kraft.

Hvad er mindfulness meditation?

Mindfulness meditation er en metode til at stilne sindet gennem fokus, koncentration og opmærksomhed. Når vi træner sindet, lærer vi at være til stede i nuet og at give slip på tankemylder og alt det, der forstyrrer sindet. Det er en træning i at være i stilheden, blive bevidst og komme ind i en tilstand af væren. Når vi bliver mere mindfulde, bliver vi også bevidste om, hvad der tapper os for energi – og hvad der giver os energi. På den måde rykker vores meditationspraksis også ind i vores virkelige liv, hvor vi begynder at handle mindfuldt og tage mindfulde, selvkærlige beslutninger.

Flere spørgsmål?

Du kan altid kontakte Cathrine på [email protected], hvis du har flere spørgsmål - eller brug for støtte undervejs! 💙

Yin Yogakuren

Stræk dig i balance

Yin yogaprincipperne

Glæd dig til at mærke effekten af yin yogaprincipperne: 

 • Blidhed – at finde ind til det blide bindevævsstræk.
 • Langsomhed – at sætte tempoet ned og hvile i stillingen.
 • At give slip – at afspænde kroppen og smelte ind i stilheden.
 • Energiflow – at skabe frit flow i kroppens meridianbaner.
 • Nærvær – at være til stede i nuet og nyde en fredfuld stund med dig selv.
 • Selvaccept – at acceptere dig selv, som du er.
 • Tålmodighed – at give dig selv tid til at lære at være med det, der er.

Anmeldelser

Hvad yogaeleverne siger:

“Jeg følte mig både inspireret, afspændt dybt ind i cellerne og i trygge hænder. Flere teknikker blev gentaget hen over dagene – både i den klassiske udgave og i forskellige variationer ~ og jeg føler virkelig, at jeg også har rigtig meget med hjem, som jeg kan tilføje til mine daglige åndedræts- og meditationsritualer.”

- Anja Smed

“Det har været fuldstændig fantastisk! De 21 dage har givet mig en masse energi, overskud, indre ro og ikke mindst glæde i en svær tid. Alle klasser har været virkelig gode. Jeg vil helt sikkert gøre yoga til en fast del af mit liv fremadrettet (og spare op til en af dine yogarejser). Tusind tak, Cathrine! ❤️”

- Katrine Fredskov

“Det har været super godt med alsidigheden i yogakuren. Jeg har hver morgen glædet mig til at sætte dagens intention og brugt mantraet i løbet af dagen.”

- Susanne Lindegaard

“Det er en sand fornøjelse at være i Cathrines hænder og guidance – Cathrine er indlevende, rummelig, nuanceret, følsom og meget groundet. Noget der smitter af når hun underviser, hun underviser med hjertet. Tak for det! Namasté ❤️”

- Maria Stoltz

”Yogakuren har givet mig en fast yogarutine og har fundet ud af at yin yogastillinger er mest mig. Jeg elsker den rolige guidning og meditationerne, men også den ro det giver mig. Jeg bliver ikke så nemt stresset mere, TAK!”

- Lene Seersholm

“Jeg har helt sikkert fundet ud af, at yin yoga er lige mig. Jeg har fået en god morgen rutine med at starte dagen med yoga. Har faktisk indrettet et rum til det. Tusind tak for 3 fantastiske uger og en kærlig indføring til yin yang yoga.”

- Pernille Kaas