Et yogaprogram fra Yoga Retreat e-bogen

Cathrine Yoga præsenterer:

Yoga Retreat e-bogen

Drømmer du om at komme på et yoga retreat? Nu har du mulighed for at afholde dit personlige hjemme retreat i trygge rammer og tage på en indre opdagelsesrejse i krop og sind!

Yogaguiden er en kærlig og støttende e-bog til dig, der ønsker at komme i gang med at dyrke yoga derhjemme – uanset om du er helt ny på yogamåtten eller allerede har mærket yogaens vidunderlige effekter.

E-bogen består af 7 yogaprogrammer designet af Cathrine Koefoed, som fokuserer på kroppens enkelte dele. Yogaprogrammerne er visualiseret med billeder af de enkelte yogastillinger, så de er lette at komme i gang med. Derudover får du et komplet overblik over yin og yang yogaens grundstillinger (48 yogastillinger), så du kan sammensætte dit helt eget yogaprogram!

Brug yogaguiden som inspiration til selvforkælelse på stuegulvet, i haven eller på ferien – og nyd, at du kan dyrke yoga i dit eget tempo.

Din investering er blot 149 kroner ♥️

Download din selvkærlige e-bog →

Cathrine står i yogalokale med sin yogamåtte

7 selvkærlige yogaprogrammer

Alle yogaprogrammer består af 9 yogaøvelser. Det er et selvkærligt tagselvbord, hvor du frit kan vælge alle de yogaøvelser, som føles rart for dig – og passer ind i din ferie. Du kan vælge at tage dem i den rækkefølge, jeg har valgt for dig – eller du kan udvælge dem, du har mest brug for (og tid til).

  1. Yin yoga for fødder og ben – Dit fundament
  2. Yin yoga for hofterne – Din indre power
  3. Yin yoga for ryggen – Din livskraft
  4. Yin yoga for maven – Dit følelsescenter
  5. Yin yoga for skuldre og nakke – Lethed og frihed
  6. Yin yoga for hovedet – Mental klarhed
  7. Yang yoga for hele kroppen – Solhilsen
  8. BONUS– Et komplet overblik over yin og yang yogaens grundstillinger (48 yogastillinger)

Ja tak, donwload Yoga Retreat e-bogen →

Anmeldelser

Hvad yogaeleverne siger

“Tusind tak Cathrine ❤️ for nogle gode og dejlige dage. Det har været en stor udfordring af de helt gode. Efter 4 knæoperationer på 2 år er der stadig laaang vej, til at jeg kan sidde i den gode yogastilling, men der er sket små fremskridt, og det er jeg taknemmelig for. Yin Yoga og Wall Yin er lige mig, så derfor er jeg bare super glad for at kunne blive ved med at træne via mit yogamedlemskab hos dig. Jeg er fyldt med glæde og taknemmelighed.”

- Birgit Thing

”Det er helt vidunderlig, skøn yoga du laver, tak. Det har givet mig så meget ro, jordforbindelse. Din yoga er i roligt tempo, som jeg nyder. Min nattesøvn er blevet betydelige bedre. Tak, Cathrine!”

- Charlotte Svea

“Det har været helt igennem fantastisk og en skøn måde for mig at starte min yogarejse på. Jeg elsker din måde at formidle på, og at du sætter så mange ord på i de enkelte stillinger, meridianbaner og hvilke organer og følelser, der er tilknyttet. Det har været en gave at være med og glæder mig til at være med igen!”

- Karina Rosenkrantz

“Cathrine har en særlig evne til at give ro omkring sig, og hendes yoga undervisning er noget af det bedste jeg har prøvet.”

- Katja Hamalainen

“Hun har den skønneste ro og behagelige stemme. Hun er tydelig og god til at forklare de forskellige sammenhænge. Jeg vil anbefale hende til enhver der ønsker at finde roen i sig selv ❤️”

- Lillian Rosenkrands

“Cathrine er simpelthen så dygtig, empatisk og har verdens mest behagelige og rolige stemme. Guider en pædagogisk igennem, så det bliver den bedste oplevelse. I morgen skal jeg til endnu et event med Cathrine. Og jeg glæder mig SÅ meget. Yoga nidra vandt mit hjerte, så har simpelthen bare måtte købe den til download. Sover fantastisk efter. Så tusind tak for dig søde og dygtige Cathrine – du skaber ro. Namaste.”

- Mette Heerwagen

“Du guider og vejleder yogaøvelserne, så selv en nybegynder (som jeg) kan være med. Jeg har igennem dine timer mærket den transformerende kraft yoga kan have på ens krop, men mest af alt også på ens sind. Tak for dig, du er med til at bringe balance i mig.”

- Mette Tjagvad

“Cathrine guidede os igennem workshoppen med hendes rolige stemme, så man bare kunne lukke øjne og lade kroppen bevæge sig ind i stillingerne.”

- Monica Sørensen