Begynder-yin

Cathrine Yoga

Start din selvkærlige rejse!

Bliv medlem af yogaklubben - og få adgang til alle yogavideoerne.

Beskrivelse

Nyd en dejlig yin klasse for begyndere. Yogaklassen består af en række klassiske yin yogastillinger og giver en introduktion til grundprincipperne i yin yoga. I yin yoga er der fokus på at skabe balance mellem yin og yang. Når der er balance mellem yin og yang, vil der være frit flow gennem kroppens meridianbaner. Når der er frit flow gennem kroppens meridianbaner – uden stagnationer eller fysiske og mentale blokeringer – så vil livet føles mere balanceret, kroppen vil være sund, og sindet vil føles frit.

Kommentarer

10 responses to “Begynder-yin

  1. Fantastisk med yin yoga, mit bindevæv specielt i venstre side har været kort og stramt efter stress og angst med spændinger og migræne til følge. Efter 2 måneder med yin yoga kan jeg mærke jeg er på vej til at få det markant bedre.
    Tusind tak Cathrine

  2. Tak for at lære os at forstå og mærke yin.
    Elsker din rolige klare stemme 🙏🏻

  3. Hvor var det skønt. Min første gang med yin-yoga! Fantastisk og meget spændende at lytte til det du fortæller undervejs i denne session.

  4. Det var dejligt og energigivende. Kunne mærke det i lårene bagefter på den gode måde. 😍

  5. Tusinde tak for en skøn klasse. Jeg cykler rigtig meget på racercykel da jeg om lidt skal til Paris med Team Rynkeby – og jeg manglede noget balance . Det fik jeg her til aften. Jeg håber jeg kan få prioriteret det noget oftere – det vil min krop elske mig for.

  6. Mange tak for en dejlig yogaklasse. Det er rart med lidt mere uddybende introduktion og gode øvelser, der giver ro og velvære i kroppen. Tak 🙏

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kategorier