Cathrine og Tommy i Vietnam

1. januar 2017

Vores store eventyr

Vores store eventyr – Der er vidst noget, jeg har glemt at fortælle jer. Det er godt og vel 9 måneder siden, at min kæreste og jeg besluttede os for at tage på nye eventyr i 2017. Vi glæder os begge to vanvittigt meget! Det er stadig ikke rigtigt gået op for mig, at vores store eventyr allerede starter d. 29. januar 2017.

Vores store eventyr

Det er ikke nogen hemmelighed, at min kæreste og jeg elsker at udforske Asien. Der er et land, der bliver ved med at pirre vores nysgerrighed. Magiske Myanmar. Vi skal på en 3-ugers luksus-backpackertur til Myanmar, der afsluttes i Thailand. Sidste gang var vinteren 2016, hvor vi rejste rundt i Vietnam fra Nord til Syd – på blot 10 dage. Det var fuldstændigt fantastisk, og vi oplevede ting, vi aldrig nogensinde ville have opdaget på egen hånd. Jeg bloggede en hel del om vores Vietnamtur.

Magiske Myanmar

Jeg glæder mig til at fortælle meget mere om vores kommende rejseprogram i Myanmar. Vores eventyr starter d. 29. januar 2017, hvor vi flyver til Yangon. Myanmar, der tidligere hed Burma, skulle eftersignende være et meget ikke-turistet, uopdaget, frodigt samt spirituelt land med meget flot natur. Vi har fået skræddersyet vores rejse præcis efter vores ønsker. Flest naturoplevelser og mest aktivitet i naturen.

Vi skal rejse rundt i Myanmar fra Nord til Syd – på 14 dage – med fire store destinationer med nattog og båd-transfers. Der vil være mellem 30 og 35 grader. Vi skal bl.a. på trekking – vandre rundt i naturen, på bådtur langs havet og floder, køre over bjerge, se de magiske Pagodaer, på mountainbike-tur, spise hos en lokal familie og meget mere. Den sidste uge skal nydes i Thailand. Det føles stadig helt uvirkeligt.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.