Tortilla pizza – vegetarisk pizza
Vegetarisk tortilla pizza
Jeg har lavet en dejlig klassisk og vegetarisk udgave til jer med bl.a. pizzasovs, majs og revet ost, men disse nemme og lækre tortilla pandekager kan laves på et utal af måder. Prøv dem evt. med mascarpone, smøreost eller hummus i stedet for tomatsovs og med din favorittopping til. Du kan også gå dessertvejen og lave dem toppet med chokoladesovs, bær og banan, ja det er næsten kun fantasien, der sætter grænser her.
Jeg anbefaler dog generelt, at du vælger en topping, der ikke kræver lang tid i ovnen for at blive tilberedt eller lækker, da pizzaerne er så hurtige at lave, at der er risiko for, at de ikke vil blive færdigtilberedt, medmindre du forbereder det lidt forinden.
Det skal du bruge
- 8 stk. små tortilla pandekager (eller 4 store)
- 12 spsk. pizzasovs
- 16 stk. cherrytomater
- 20 stk. sorte oliven
- 1 stk. rødløg
- 150 g majs
- 150 g revet mozzarellaost
- Frisk eller tørret oregano
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på vegetarpizza med sød kartoffel og aubergine pizza. God fornøjelse💛
Tortilla pizza – vegetarisk pizza - opskrift på en nem pizza med bund af tortillapandekager
Ingredienser
Tortilla pizza
- 8 stk. små tortilla pandekager (eller 4 store)
- 12 spsk. pizzasovs
- 16 stk. cherrytomater
- 20 stk. sorte oliven
- 1 stk. rødløg
- 150 g majs
- 150 g revet mozzarellaost
- Frisk eller tørret oregano
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Kom et tyndt lag tomatsovs på dine tortillapandekager.
- Halvér dine cherrytomater og oliven, og skær dit rødløg i fine strimler.
- Kom alle grøntsagerne og oliven på dine tortillapandekager og slut af med revet ost og oregano.
- Bag pizzaerne i ovnen, til osten er smeltet og kanterne sprøde.
- Bagetiden afhænger af dine pandekager – jeg bagte mine meget små pandekager i 14 minutter.
- Note! Kom ikke for meget tomatsovs på pizzaerne, da det gør bundene fugtige, hvilket gør det sværere at få dem sprøde.
Kommentarer