Cathrine sidder klar til at mediterer omringet af smukke blomster i haven på yogarejse til Zanzibar

28. august 2021

5 gode grunde til at tage på yogaferie

Drømmer du om at tage på en yogarejse? Jeg har samlet 5 gode grunde til at tage på yogaferie, så du kan mærke efter, om det er noget for dig! En yogarejse giver dig en naturlig anledning til at skabe nogle nye og sunde vaner, som du brændende ønsker at skabe. Du ved allerede, hvad der er godt for dig – men du kommer aldrig rigtigt godt fra start. Kender du det?

5 gode grunde til at tage på yogaferie - Yoga Retreats på Bali og Zanzibar

5 gode grunde til at tage på yogaferie

  1. Ro og nærvær
  2. Få en dyb yogapraksis
  3. Opdag nye eksotiske steder
  4. Nye venskaber og stærke hjerteforbindelser
  5. Få nye nærende vaner

1. Ro og nærvær

Ro, nærvær, afslapning og fordybelse er nogle af de bedste grunde til at tage på yogaferie. Det er yogaen, der giver dig større selvværd, følelsesmæssig rummelighed og sætter tankerne på slow motion. En yogarejse giver dig en naturlig anledning til at koble helt af – langt væk fra hverdagens travlhed og rutiner på autopilot – og bare bruge tid på dig selv. Du vil blive guidet til at træde ind i dit eget lys og finde en dybere kontakt til dig selv. Følelsen af ro og nærvær er ubeskrivelig.

2. Få en dyb yogapraksis

Det er vigtigt, at du giver dig selv og din krop lov til at mærke yogaen over en længere periode. Det er tålmodigheden og kontinuerligheden, der skaber magien i kroppen, giver dig større selvværd, god fordøjelse, nattesøvn, fleksibilitet og følelsesmæssig rummelighed. Hvad enten, du er nybegynder eller rutineret, er den dybe yogapraksis en sikker “bivirkning” for alle mine yogaelever.

Jeg lover dig, at yoga og meditation samt løbende hjemmeopgaver i din transformations-dagbog vil sætte tankerne i gang. Jeg har oplevet de vildeste transformationer og mange tårer – men jeg har også oplevet yogaelever, der ikke var klar til at give helt slip på kontrollen og yang-energien. Det er vigtigt at understrege, at jeg er din guide – og du er din egen transformator, når vi taler mental træning. Den fysiske forandring mærker du helt naturligt. Dag og dag – yogaklasse for yogaklasse. Derudover lærer jeg dig alt det vigtigste indenfor indisk og kinesisk medicin samt yogafilosofi. Balsam for krop, sind og sjæl.

5 gode grunde til at tage på yogaferie - Yoga Retreats på Bali og Zanzibar

3. Opdag nye eksotiske steder

På en yogarejse vil du komme til at udforske og opdage nye steder. Der vil typisk være to udflugter til de bedste nærliggede attraktioner, der udvælges af de lokale partnere. Disse udflugter er helt valgfri. Du har også mulighed for at tage på andre udflugter. Dette kunne f.eks. være byvandring med hotellets (oftest gratis) shuttle bus, en fantastisk mountainbike-tur gennem de balinesiske rismarker eller en strandtur. Spændende grunde til at tage på yogaferie! Jeg har allerede planlagt yderligere dykkertur på Zanzibar – og jeg drømmer om at tage på Mount Batur trekking med solopgang.

4. Nye venskaber og stærke hjerteforbindelser

Nye venskaber og stærke hjerteforbindelser er virkelig fantastiske grunde til at tage på yogaferie. Udover, at du vil skabe en dybere hjerteforbindelse til dig selv, vil du også møde nye mennesker – og måske komme tættere på din veninde, mor, datter eller ægtefælle, hvis du rejser med påhæng. Vi har alle sammen en særlig ting til fælles – nemlig yoga.

Yoga har ingen alder. Jeg elsker, hvordan yoga bygger stærke hjerte-connections i og imellem os – og den oplevelse vil jeg gerne dele med dig. På en yogarejse vil du møde kvinder – og mænd – fra 18 til 65 år. Den gennemsnitlige yogaelev er 35 år og rejser uden påhæng. Jeg har mødt nogle fantastiske mennesker, der har givet mig SÅ meget livslære og -energi. I dag er to af mine allerbedste veninder faktisk yogaelever fra min balinesiske yogarejse 2017. Når jeg ikke er yogalærer, er jeg nemlig bare Cathrine, der hygger sig i poolen.

5. Få nye nærende vaner

En yogarejse giver dig en naturlig anledning til at skabe nogle nye og sunde vaner, som du brændende ønsker at skabe. Du ved allerede, hvad der er godt for dig – men du kommer aldrig rigtigt godt fra start. Kender du det? En god grund til at tage på yogaferie er således, at du nemt og lækkert kan nyde dig gennem dagene.

Du får serveret tre sunde og nærende måltider, der kan give inspiration til hverdagsretterne. Du får masser af vand! Du mærker vigtigheden af frisk luft, natur og afslappede omgivelser.  Du mærker vigtigheden af daglig bevægelse i form af dynamisk yin yang yoga, udrensende og groundende yin yoga, meditation, akupressur samt mental træning. Slutteligt mærker du vigtigheden af god søvn. Ro, nærvær, afslapning og fordybelse er nogle af de bedste grunde til at tage på en yogarejse.

Prøv en gratis yogaklasse inden din rejse 💛

I mit store yogabibliotek finder du altid 5 gratis yogavideoer, som du kan nyde. Du kan også downloade Cathrine Yoga app’en → og få adgang direkte på din iPhone, iPad eller smartphone. Cathrine Yoga app’en er downloadet mere end +25.000 gange og indeholder også +150 gratis opskrifter. Namasté 😍

Cathrine Yoga appen

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.