Cathrine mediterer og reflekterer over dharma spørgsmål på terasse på Bali

28. august 2021

10 dharma spørgsmål – Hvem er jeg?

Husker du at stoppe op og mærke efter? Jeg har samlet 10 livsvigtige dharma spørgsmål om livet, som du kan stille dig selv. Lad os hylde livet og leve med hjertet. Byd glæde, ro og nærvær velkommen – og husk at nære dig selv og dem omkring dig.

10 dharma spørgsmål

  1. Hvem er jeg?
  2. Hvad ønsker jeg i mit livet?
  3. Hvad er meningen med mit liv?
  4. Er jeg glad? Føler jeg mig glad?
  5. Nævn tre værdier, som betyder mest. Ro? Nærvær? Kærlighed?
  6. Hvad vil jeg allerhelst bruge min fritid på?
  7. Hvordan føles det, når jeg tænker på min familie?
  8. Hvad har jeg lyst til lige nu?
  9. Hvordan har min krop det? Hvordan har jeg det med min krop?
  10. Hvad (og hvem) har jeg brug for at give slip på?

Kom i gang med yoga og mindfulness meditation (dharma) 💛

I mit store yogabibliotek finder du altid 5 gratis yogavideoer, som du kan nyde. Du kan også downloade Cathrine Yoga app’en → og få adgang direkte på din iPhone, iPad eller smartphone. Cathrine Yoga app’en er downloadet mere end +25.000 gange og indeholder også +150 gratis opskrifter. Namasté 😍

Cathrine Yoga appen

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.