Yang Yogabogen af Cathrine Koefoed

Sund og stærk med yoga

Yang Yogabogen af Cathrine Koefoed

Find din indre og ydre styrke med yoga! Yang Yogabogen inviterer dig til at prioritere flere nydelsesfulde stunder i dit eget selskab. Bogen er et kærligt startskud til dig, der drømmer om en positiv og selvkærlig forandring i dit liv.

Glæd dig til at mærke yang yogaens gavnlige effekter og til at få et kærligere syn på dig selv. Yang yoga træner og styrker muskler, sener og led og skærper din koncentrations- og balanceevne. Du vil øge dit energiniveau og styrke din kropsbevidsthed. Træd op på yogamåtten, og mærk puls, varme og power strømme rundt i kroppen, mens du får sved på panden. Alle kan være med – uanset om du er ny eller øvet på yogamåtten.

I bogen bliver du klogere på yogateorien, når vi dykker ned i både menneske- og energikroppen og i yogafilosofien. Fordyb dig i de 28 yang yogastillinger, som alle er nøje beskrevet og illustreret med billeder. Kickstart din yogapraksis, og nyd de mere end 20 yang yogaprogrammer, som er designet og visualiseret, så du selv nemt kan praktisere dem på yogamåtten.

Jeg ønsker af hele mit hjerte, at bogen må være en kærlig reminder om, at det altid er en god idé at sætte sig selv først. Du er nemlig vigtig! 🫶

Udgivelsesdato: 16. nov. 2022

Vejledende udsalgspris: 299 kr. (300 sider)

Yang Yogabogen - Sund og stærk med yoga

Om forfatteren

Cathrine Koefoed

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk og Cathrine Yoga app’en – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha og vinyasa yoga samt mindfulness- og meditationslærer.

Og jeg glæder mig sådan til at dele yang yogaens fantastiske univers med dig. Yang yoga er den energifyldte, dynamiske og styrkende yogaform. Med yang yoga får du en opløftende yogapraksis, hvor du styrker og strækker hele kroppen. Og dét er både godt og sundt. Kroppen har nemlig brug for at blive aktiveret for at opretholde sin styrke, smidighed og sundhed hele livet igennem – og det er derfor aldrig for sent at starte med at praktisere yoga.

Du mærker det nok: at jeg er SÅ stolt over denne yogabog, netop fordi den er så brugbar! Jeg håber, at du vil bruge Yang Yogabogen som et åndehul i din hverdag. Og som en reminder om at tage endnu flere selvkærlige valg, som kan understøtte både din mentale og fysiske sundhed.

Jeg glæder mig til at tage dig med på yang yoga-opdagelsesrejse. Rigtig god læselyst og god fornøjelse på yogamåtten.

Namasté
Cathrine ♥️

Yang Yogabogen af Cathrine Koefoed

Hvad er yang yoga?

Har du brug for et selvkærligt energiboost?

Så er yang yoga måske netop dét element, du mangler i din hverdag.

Yang yoga er betegnelsen for den mere energifyldte, dynamiske og styrkende form for yoga, som jeg vil introducere dig for i min nye bog, Yang Yogabogen.

I dag er yoga blevet både moderne og populært at gå til som træningsform, og dét er med god grund. Yoga træner dine muskler, din koncentrations- og balanceevne, øger dit energiniveau og styrker din generelle kropsbevidsthed – og du vil opleve, at yoga giver dig et kærligere syn på dig selv.

Yang yoga er en styrkende og energifuld yogapraksis, som består af en række yogastillinger, som styrker kroppens muskler, sener og led. Yang yogastillingerne er kendetegnet ved at være enten siddende eller stående, og de giver dig glød i kinderne. Mens yin yogaen er det blide, beroligende og afspændende, er yang yogaen i højere grad det aktive, styrkende og opspændende. Du vil opleve, at yang yoga øger din puls, mens du træner din krop og dit sind. Stillingerne holdes ofte i 5-10 vejrtrækninger, hvor kroppens store og små muskelgrupper aktiveres.

I Yang Yogabogen giver jeg dig al den teoretiske viden, der ligger til grund for yang yoga som praksis. Jeg fortæller dig, hvilken effekt yang yoga har på din krop, men også hvorfor den er effektfuld for sindet og for den generelle balance i dig.

Anmeldelser

Hør, hvordan min seneste yogabog blev modtaget

Skøn bog, som jeg har foræret min datter – tænker, at du også kan inspirere hende.

- Annie H. (Yin Yogabogen)

”Jeg læser SÅ mange bøger, også om yoga. Din yin yoga bog er til dato, og uden sammenligning, den lækreste jeg har haft i hænderne. Lækre illustrationer, overskuelige skemaer og forklaringer. Wow, hvor er jeg glad for, jeg købte den! Mange tak!”

- Hanne L. (Yin Yogabogen)

Jeg har modtaget mit eksemplar i dag, og den er virkelig lækkert udført. Elsker din signering – har taget ordene til mig og føler, at jeg har fået en superpersonlig bog. Overskueligt supplement til alle videoerne i appen. Med den bliver det virkelig nemt at finde lige de stillinger, jeg behøver til at fikse ditten og datten. Kun ét minus: Den er ikke tyk nok til at fungere som yogablok (det er bare for sjov).

- Helle D. (Yin Yogabogen)

”Har modtaget min. Tak, fordi du har givet dig tid til at skrive en hilsen i den. Wauw, den er SÅ flot og dejligt med mange billeder. Glæder mig til at kigge mere i den her i weekenden.”

- Lene S. (Yin Yogabogen)

Hentede den torsdag, den er virkelig god … Er meget glad for den og tror, jeg kommer til at bruge den meget til min undervisning. Supergode forklaringer. TAK!

- Henriette L. (Yin Yogabogen)

”Det er den fineste bog, jeg nogensinde har købt! Tak for dig!”

- Kamilla J. (Yin Yogabogen)

”Modtog bogen i går og den får absolut fem hjerter. Der er allerede læst godt i den. Er allerede SÅ glad for den og har faktisk den sidste uge brugt de 3 morgen-yogastillinger, da jeg fandt dem i din app. Jeg er blevet SÅ glad for yoga.”

- Karina H. (Yin Yogabogen)

TAK for din smukke bog, som jeg modtog i går. Bogen er velskrevet og med rigtig brugbare øvelser og hjælpsomme strategier. TAK, Cathrine.

- Lone U. (Yin Yogabogen)

”Den er helt igennem fantastisk. Varmeste anbefaling fra mig.”

-

Yang Yogabogen - Sund og stærk med yoga

6 selvkærlige grunde til at dyrke yoga

Yang yoga hjælper dig med at:

  1. at træne og tone dine muskler.
  2. at give dig et energiboost.
  3. at træne din koncentrationsevne.
  4. at skabe kontakt til dit åndedræt.
  5. at styrke din balanceevne.
  6. at øge din kropsbevidsthed – og elske dig selv, præcis som du er 🫶
Yang Yogabogen af Cathrine Koefoed

Søsteren til Yang Yogabogen

Yin Yogabogen - Stræk dig i balance af Cathrine Koefoed

Drømmer du om mere egenomsorg og tid til DIG? Skab selvkærlige åndehuller i en travl hverdag med Yin Yogabogen (2022). Tag på en indre opdagelsesrejse i krop og sind, og stræk dig glad og i balance. Bogen er et kærligt værktøj til dig, der ønsker at dyrke yoga i dine egne, trygge omgivelser og dit eget tempo. Alle kan være med – uanset om du er ny eller øvet på yogamåtten.

Glæd dig til at mærke de gavnlige effekter af yin yogaens lange, dybe og blide bindevævsstræk. Yin yoga øger smidigheden, sænker stressniveauet, forbedrer kropsholdningen og øger blodcirkulationen. Bliv fri for fysiske og mentale spændinger, rygsmerter, hovedpiner, ubalancer og meget, meget mere.

Bliv klogere på yogateorien, fordyb dig i de 24 yin yogastillinger, og nyd bogens 20+ yin yogaprogrammer. Yogaprogrammerne er visualiseret med billeder af de enkelte yogastillinger, så de er lette at komme i gang med, og så du kan sammensætte sekvenser med dine yndlingsstillinger 💕

Udgivelsesdato: 10. januar 2022

Vejledende udsalgspris: 299 kr. (220 sider)