Yin Yogabogen - yoga bog om yin yoga

Stræk dig i balance

Yin Yogabogen af Cathrine Koefoed

Drømmer du om mere egenomsorg og tid til DIG? Skab selvkærlige åndehuller i en travl hverdag med Yin Yogabogen (2022). Tag på en indre opdagelsesrejse i krop og sind, og stræk dig glad og i balance. Bogen er et kærligt værktøj til dig, der ønsker at dyrke yoga i dine egne, trygge omgivelser og dit eget tempo. Alle kan være med – uanset om du er ny eller øvet på yogamåtten.

Glæd dig til at mærke de gavnlige effekter af yin yogaens lange, dybe og blide bindevævsstræk. Yin yoga øger smidigheden, sænker stressniveauet, forbedrer kropsholdningen og øger blodcirkulationen. Bliv fri for fysiske og mentale spændinger, rygsmerter, hovedpiner, ubalancer og meget, meget mere.

Bliv klogere på yogateorien, fordyb dig i de 24 yin yogastillinger, og nyd bogens 20+ yin yogaprogrammer. Yogaprogrammerne er visualiseret med billeder af de enkelte yogastillinger, så de er lette at komme i gang med, og så du kan sammensætte sekvenser med dine yndlingsstillinger 💕

Udgivelsesdato: 10. januar 2022

Vejledende udsalgspris: 299 kr.

Cathrine med Yin Yogabogen

Af hjertet tak

Instagram

Sådan siger modtagerne af bogen på Instagram, hvor jeg bad om feedback på min allerførste bog:

”Helt klart fem store hjerter fra mig! Har kun lige bladret lidt i den indtil videre, men den er så smuk og professionel lavet – som alt andet i dit skønne yogaunivers. Elsker også din personlige besked – du er så varm og ægte hele vejen igennem – tak for det, og tak fordi du har lavet det dejligste ”værktøj” til os yogier – er sikker på, at min bliver tyndslidt inden for kort tid.”- Birgitte Eskildsen

TAK for din smukke bog, som jeg modtog i går. Bogen er velskrevet og med rigtig brugbare øvelser og hjælpsomme strategier. TAK Cathrine.” – Lone Uhre

”Top point! Den er SÅ lækker, smuk og gennemført. Jeg er så glad for den og den lille hilsen.” – Katja Salling

”Jeg fik den i eftermiddags og er allerede godt i gang med at læse den. Jeg synes, den er virkelig god, og jeg føler, jeg får ret meget for pengene. Lækker kvalitet. Jeg er ikke nået til øvelserne endnu, men har smugkigget frem i bogen, og det ser super brugbart ud. Jeg er vild med, at der er små programmer til morgen og aftenyoga og for maven, hofterne, skuldrene osv. Jeg er sikker på, den kommer til at blive godt slidt.” – Maja Dochedahl

”Utrolig flot yogabog, som indbyder til fordybelse i både teori og øvelser. Glæder mig til at komme i gang med at dyrke yin yoga.” – Jette Mikkelsen

Catrine er taknemmelig under et blomstertræ

Om forfatteren

Cathrine Koefoed

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha & vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness- og meditationslærer. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS.

Jeg er utrolig glad for, at du har truffet et bevidst og selvkærligt valg om at prioritere dig selv. Jeg håber, at du vil bruge Yin Yogabogen som et støttende og kærligt redskab i din hverdag. Yin Yogabogen er skabt til dig, der ønsker at blive klogere på yin yogaen – og dig, der ønsker at komme i gang med at dyrke hjemmeyoga i dine egne, trygge rammer. Bogen er et selvkærligt tagselvbord, hvor du kan håndplukke de yogastillinger og -programmer, som føles rare for dig. Min mission er nemlig, at det skal føles godt at være dig! Uanset dit niveau, din alder, din vægt og dit køn kan du deltage i de yogaprogrammer, som du finder i bogen. Yogastillingerne er nemlig for alle, og du vil mærke, at du bliver stærkere og mere smidig i din krop, når du dyrker yoga.

Jeg glæder mig til at tage dig med på opdagelse i yin yogaens magiske univers. Rigtig god læselyst og god fornøjelse på yogamåtten.

Namasté
Cathrine ♥️

Cathrine viser yin yogastillingen Svævende Ben

Hvad er yin yoga?

Sænk tempoet og vend opmærksomheden indad med yin yoga

Vi lever i et accelerationssamfund, hvor livet i overhalingsbanen er det naturlige. Yin yoga er en kontrast til dynamikken. Det er blevet in at kigge indad og tage mindfulde pauser i hverdagen, og til det er yin yoga en effektiv, meditativ metode, hvor du virkelig kommer i kontakt med dig selv, så du får nemmere ved at navigere den vej, der føles rigtig for dig i dit liv.

Yin yoga består af lange, dybe og blide bindevævsstræk, som øger kroppens smidighed, sænker stressniveauet, forbedrer din kropsholdning og øger blodcirkulationen. Klassisk yin yoga handler om blidhed, langsomhed, at give slip, energiflow, nærvær og selvaccept. Det er en opdagelsesrejse i dit indre liv, hvor du sætter tempoet ned og skruer op for nærværet, stilheden og nuets kraft. Du lærer med andre ord at være med dig selv – at acceptere dig selv, med alt du er.

Anmeldelser

Hør, hvordan bogen er blevet modtaget

Skøn bog, som jeg har foræret min datter – tænker, at du også kan inspirere hende.

- Annie H. (Yin Yogabogen)

”Jeg læser SÅ mange bøger, også om yoga. Din yin yoga bog er til dato, og uden sammenligning, den lækreste jeg har haft i hænderne. Lækre illustrationer, overskuelige skemaer og forklaringer. Wow, hvor er jeg glad for, jeg købte den! Mange tak!”

- Hanne L. (Yin Yogabogen)

Jeg har modtaget mit eksemplar i dag, og den er virkelig lækkert udført. Elsker din signering – har taget ordene til mig og føler, at jeg har fået en superpersonlig bog. Overskueligt supplement til alle videoerne i appen. Med den bliver det virkelig nemt at finde lige de stillinger, jeg behøver til at fikse ditten og datten. Kun ét minus: Den er ikke tyk nok til at fungere som yogablok (det er bare for sjov).

- Helle D. (Yin Yogabogen)

”Har modtaget min. Tak, fordi du har givet dig tid til at skrive en hilsen i den. Wauw, den er SÅ flot og dejligt med mange billeder. Glæder mig til at kigge mere i den her i weekenden.”

- Lene S. (Yin Yogabogen)

Hentede den torsdag, den er virkelig god … Er meget glad for den og tror, jeg kommer til at bruge den meget til min undervisning. Supergode forklaringer. TAK!

- Henriette L. (Yin Yogabogen)

”Det er den fineste bog, jeg nogensinde har købt! Tak for dig!”

- Kamilla J. (Yin Yogabogen)

”Modtog bogen i går og den får absolut fem hjerter. Der er allerede læst godt i den. Er allerede SÅ glad for den og har faktisk den sidste uge brugt de 3 morgen-yogastillinger, da jeg fandt dem i din app. Jeg er blevet SÅ glad for yoga.”

- Karina H. (Yin Yogabogen)

TAK for din smukke bog, som jeg modtog i går. Bogen er velskrevet og med rigtig brugbare øvelser og hjælpsomme strategier. TAK, Cathrine.

- Lone U. (Yin Yogabogen)

”Den er helt igennem fantastisk. Varmeste anbefaling fra mig.”

-

Cathrine med Yin Yogabogen

6 selvkærlige grunde til at dyrke yoga

Yoga hjælper dig med at:

  1. at elske og acceptere din krop, præcis som den er.
  2. at give slip på fysiske og mentale spændinger.
  3. at være i nuet og sætte tempoet ned.
  4. at starte dagen på en groundet måde med morgenyoga.
  5. at trække vejret helt ned i maven og komme ned i gear med aftenyoga.
  6. at falde i søvn og sove godt om natten med meditation.
Yang Yogabogen af Cathrine Koefoed

Søsterbogen til Yin Yogabogen

Yang Yogabogen - Sund og stærk med yoga af Cathrine Koefoed

Find din indre og ydre styrke med yoga! Yang Yogabogen inviterer dig til at prioritere flere nydelsesfulde stunder i dit eget selskab. Bogen er et kærligt startskud til dig, der drømmer om en positiv og selvkærlig forandring i dit liv.

Glæd dig til at mærke yang yogaens gavnlige effekter og til at få et kærligere syn på dig selv. Yang yoga træner og styrker muskler, sener og led og skærper din koncentrations- og balanceevne. Du vil øge dit energiniveau og styrke din kropsbevidsthed. Træd op på yogamåtten, og mærk puls, varme og power strømme rundt i kroppen, mens du får sved på panden. Alle kan være med – uanset om du er ny eller øvet på yogamåtten.

I bogen bliver du klogere på yogateorien, når vi dykker ned i både menneske- og energikroppen og i yogafilosofien. Fordyb dig i de 28 yang yogastillinger, som alle er nøje beskrevet og illustreret med billeder. Kickstart din yogapraksis, og nyd de mere end 20 yang yogaprogrammer, som er designet og visualiseret, så du selv nemt kan praktisere dem på yogamåtten.

Jeg ønsker af hele mit hjerte, at bogen må være en kærlig reminder om, at det altid er en god idé at sætte sig selv først. Du er nemlig vigtig! 🫶

Udgivelsesdato: 16. nov. 2022

Vejledende udsalgspris: 299 kr. (300 sider)