Yin Yogabogen

Stræk dig i balance

Yin Yogabogen af Cathrine Koefoed

Drømmer du om mere egenomsorg og tid til DIG? Skab selvkærlige åndehuller i en travl hverdag med Yin Yogabogen. Tag på en indre opdagelsesrejse i krop og sind, og stræk dig glad og i balance. Bogen er et kærligt værktøj til dig, der ønsker at dyrke yoga i dine egne, trygge omgivelser og dit eget tempo. Alle kan være med – uanset om du er ny eller øvet på yogamåtten.

Glæd dig til at mærke de gavnlige effekter af yin yogaens lange, dybe og blide bindevævsstræk. Yin yoga øger smidigheden, sænker stressniveauet, forbedrer kropsholdningen og øger blodcirkulationen. Bliv fri for fysiske og mentale spændinger, rygsmerter, hovedpiner, ubalancer og meget, meget mere.

Bliv klogere på yogateorien, fordyb dig i de 24 yin yogastillinger, og nyd bogens 20+ yin yogaprogrammer. Yogaprogrammerne er visualiseret med billeder af de enkelte yogastillinger, så de er lette at komme i gang med, og så du kan sammensætte sekvenser med dine yndlingsstillinger 💕

Udgivelsesdato: 10. januar 2022

Vejledende udsalgspris: 299 kr.

Om forfatteren

Cathrine Koefoed

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din personlige yogalærer. Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk – Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha & vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness- og meditationslærer. Oven i dét har jeg en HA(psyk.) fra CBS.

Jeg er utrolig glad for, at du har truffet et bevidst og selvkærligt valg om at prioritere dig selv. Jeg håber, at du vil bruge Yin Yogabogen som et støttende og kærligt redskab i din hverdag. Yin Yogabogen er skabt til dig, der ønsker at blive klogere på yin yogaen – og dig, der ønsker at komme i gang med at dyrke hjemmeyoga i dine egne, trygge rammer. Bogen er et selvkærligt tagselvbord, hvor du kan håndplukke de yogastillinger og -programmer, som føles rare for dig. Min mission er nemlig, at det skal føles godt at være dig! Uanset dit niveau, din alder, din vægt og dit køn kan du deltage i de yogaprogrammer, som du finder i bogen. Yogastillingerne er nemlig for alle, og du vil mærke, at du bliver stærkere og mere smidig i din krop, når du dyrker yoga.

Jeg glæder mig til at tage dig med på opdagelse i yin yogaens magiske univers. Rigtig god læselyst og god fornøjelse på yogamåtten.

Namasté
Cathrine ♥️

Svævende Ben 1

Hvad er yin yoga?

Sænk tempoet og vend opmærksomheden indad med yin yoga

Vi lever i et accelerationssamfund, hvor livet i overhalingsbanen er det naturlige. Yin yoga er en kontrast til dynamikken. Det er blevet in at kigge indad og tage mindfulde pauser i hverdagen, og til det er yin yoga en effektiv, meditativ metode, hvor du virkelig kommer i kontakt med dig selv, så du får nemmere ved at navigere den vej, der føles rigtig for dig i dit liv.

Yin yoga består af lange, dybe og blide bindevævsstræk, som øger kroppens smidighed, sænker stressniveauet, forbedrer din kropsholdning og øger blodcirkulationen. Klassisk yin yoga handler om blidhed, langsomhed, at give slip, energiflow, nærvær og selvaccept. Det er en opdagelsesrejse i dit indre liv, hvor du sætter tempoet ned og skruer op for nærværet, stilheden og nuets kraft. Du lærer med andre ord at være med dig selv – at acceptere dig selv, med alt du er.

Anmeldelser

Hvad yogaeleverne siger

“Det har været helt igennem fantastisk og en skøn måde for mig at starte min yogarejse på. Jeg elsker din måde at formidle på, og at du sætter så mange ord på i de enkelte stillinger, meridianbaner og hvilke organer og følelser, der er tilknyttet. Det har været en gave at være med og glæder mig til at være med igen!”

- Karina Rosenkrantz

“Cathrine har en særlig evne til at give ro omkring sig, og hendes yoga undervisning er noget af det bedste jeg har prøvet.”

- Katja Hamalainen

“Du guider og vejleder yogaøvelserne, så selv en nybegynder (som jeg) kan være med. Jeg har igennem dine timer mærket den transformerende kraft yoga kan have på ens krop, men mest af alt også på ens sind. Tak for dig, du er med til at bringe balance i mig.”

- Mette Tjagvad

“Cathrine guidede os igennem workshoppen med hendes rolige stemme, så man bare kunne lukke øjne og lade kroppen bevæge sig ind i stillingerne.”

- Monica Sørensen

Åndedrætsbevidsthed 1 (Skrædderstillingen)

6 selvkærlige grunde til at dyrke yoga

Yoga hjælper dig med at:

  1. at elske og acceptere din krop, præcis som den er.
  2. at give slip på fysiske og mentale spændinger.
  3. at være i nuet og sætte tempoet ned.
  4. at starte dagen på en groundet måde med morgenyoga.
  5. at trække vejret helt ned i maven og komme ned i gear med aftenyoga.
  6. at falde i søvn og sove godt om natten med meditation.

Anmeldelser

Hvad yogaeleverne siger

“Tusind tak Cathrine ❤️ for nogle gode og dejlige dage. Det har været en stor udfordring af de helt gode. Efter 4 knæoperationer på 2 år er der stadig laaang vej, til at jeg kan sidde i den gode yogastilling, men der er sket små fremskridt, og det er jeg taknemmelig for. Yin Yoga og Wall Yin er lige mig, så derfor er jeg bare super glad for at kunne blive ved med at træne via mit yogamedlemskab hos dig. Jeg er fyldt med glæde og taknemmelighed.”

- Birgit Thing

”Det er helt vidunderlig, skøn yoga du laver, tak. Det har givet mig så meget ro, jordforbindelse. Din yoga er i roligt tempo, som jeg nyder. Min nattesøvn er blevet betydelige bedre. Tak, Cathrine!”

- Charlotte Svea

“Hun har den skønneste ro og behagelige stemme. Hun er tydelig og god til at forklare de forskellige sammenhænge. Jeg vil anbefale hende til enhver der ønsker at finde roen i sig selv ❤️”

- Lillian Rosenkrands

“Cathrine er simpelthen så dygtig, empatisk og har verdens mest behagelige og rolige stemme. Guider en pædagogisk igennem, så det bliver den bedste oplevelse. I morgen skal jeg til endnu et event med Cathrine. Og jeg glæder mig SÅ meget. Yoga nidra vandt mit hjerte, så har simpelthen bare måtte købe den til download. Sover fantastisk efter. Så tusind tak for dig søde og dygtige Cathrine – du skaber ro. Namaste.”

- Mette Heerwagen