Powerfuld yin yang yoga

Cathrine Yoga

Start din selvkærlige rejse!

Bliv medlem af yogaklubben - og få adgang til alle yogavideoerne.

Beskrivelse

Mærk din indre power og fyld krop og sind med opløftende energi. Yogaklassen består af en række styrkende og beroligende yogastillinger, der både strækker kroppens bindevæv (yin yoga) og styrker kroppens muskler, sener og led (yang yoga). Yogaklassen er designet til at skabe et healende flow gennem kroppens meridianbaner. Yogastillingerne vil desuden øge blodcirkulationen og iltoptagelsen i din krop.

Kommentarer

8 responses to “Powerfuld yin yang yoga

  1. Rigtig dejlig, styrkende og afslappende og effektivt med åndedrættet også. Namaste🙏🧘‍♀️

  2. Super god morgenklasse. Er vild med styrken i øvelserne. Den kommer jeg helt sikkert tilbage til. ☺️

  3. Tænk! Efter års medlemskab og flittig brug af de forskellige sessions, så er det først gang at jeg laver POWER, men ikke sidste. Tror jeg ofte tænker tid, som en kvalitetsfaktor og derfor ubevidst har valgt en anden og længere session hver gang, men den lever jo så fint op til sit navn 🏋🏻‍♀️ Dejlige 20 min. 🏄🏻‍♀️🧘‍♀️

  4. Waw, den var skøn, især den lille bro, selvom jeg var ved at få krampe i venstre læg 🙂 det bliver helt sikkert ikke sidste gang, at jeg laver den.

  5. Da jeg altid sidder i en stol når jeg arbejder, er min fysik ikke så højt oppe. Dette er, for mig, en fantastisk måde at begynde at bygge min krop op igen.
    Tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kategorier