Kirstine Marie Fabricius

“For mig er yoga indgangen til kropslig og mental styrke, som er afgørende for vores oplevelse af frihed i vores sind. I min undervisning fokuserer jeg på, at vi finder ind til den uundværlige energi og styrke, som gør os i stand til at fokusere på os selv som et hele.” – Kirstine Marie Fabricius

Kirstine er en dedikeret yogalærer, og hun har undervist i yoga siden 2015. Med en omfattende baggrund inden for kropslig og mental udvikling er Kirstine den helt rigtige tilføjelse til Cathrine Yoga-familien. Hun er certificeret yogalærer indenfor hatha, vinyasa og yin yoga samt en erfaren kropsterapeut. Denne kombination giver Kirstine en unik tilgang til yogaundervisningen, der fokuserer på helbredelse og styrkelse af både krop og sind.

Desuden har Kirstine en cand.comm. i kommunikation og psykologi samt en baggrund inden for dans, teater og idræt. I mere end 20 år har hun undervist børn, unge og voksne i disse discipliner. Hendes erfaring som selvstændig yogalærer og kropsterapeut har ført hende til at etablere sit eget Styrk dig – Bevægelses- og Terapihus på Nørrebro, hvor hun dagligt hjælper klienter med smerte- og stressterapi og underviser i både hold, workshops og events. Som en del af Cathrine Yoga bidrager Kirstine med sin ekspertise i funktionel yoga, hvor hun deler sin viden om yogarelateret anatomi, fysiologi og biomekanik.

Kirstines tilgang til undervisning er nærværende, dedikeret og tilpasset den enkelte elevs behov, og hun stræber altid efter at skabe et rum, hvor eleverne kan finde deres eget flow på yogamåtten og få mest muligt u¨d af deres læringsoplevelse.

Cathrine om Kirstine:

”Jeg er utroligt glad for at have Kirstine med ombord! Kirstine er en både rar, nærværende og dedikeret underviser, som er fascineret af den menneskelige krops power og de muligheder vi hver især har, når vi finder ind til vores kropslige styrke. Kirstine forsøger altid at tilpasse undervisningen, så du som yogaelev finder ind til et skønt bevægelses- og læringsflow og får mest muligt ud af din tid på yogamåtten. Tag varmt og kærligt imod Kirstine i Cathrine Yoga Universet!”

Alle

7 videoer