Morgenmadsmuffins
Sund morgenmad
For mig er SÅ vigtigt at starte dagen med et sundt og mættende måltid. Mit første måltid ligger alt fra 30 minutter til to timer efter, jeg er vågnet. Spiser du morgenmad? Faktisk er det en myte, at du skal spise morgenmad. Det er vigtigere, at du lytter til din krop og ikke tvinger kroppen til at spise, når du ikke har lyst, appetit eller sult. Jeg kan godt lide at starte dagen med det søde (det salte senere på dagen). Jeg har sødet mine morgenmadsmuffins med banan og mandelmælk, så det er en utrolig mild sødme, der kun går ind og understøtter de andre smagsnuancer.
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve min lækre opskrift på morgenmadsvafler. God fornøjelse 💛
Morgenmadsmuffins - Opskrift på sunde muffins med banan og chokolade
Ingredienser
Bananmuffins
- 1 stk. banan (most)
- 2 stk. æg
- 2 dl granola eller mysli
- 30 g mørk chokolade (hakket)
- 2 tsk. bagepulver
- 2 spsk. kokosolie
- 1 dl plantemælk
- 0,5 tsk. havsalt
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 graders varmluft.
- Pisk alle ingredienser sammen.
- Smør dine muffinsforme og fordel dejen i muffinsforme.
- Bag dem i ca. 20 minutter, indtil de er lysebrune.
Kommentarer