Glutenfri morgenboller

Glutenfri morgenboller - Opskrift på glutenfri boller med rosiner og mysli
Glutenfri morgenboller – Der er ikke noget bedre end duften af friskbagte morgenboller 🌱 Denne nemme og lækre opskrift er én af mine 10 bedste opskrift på glutenfri boller. Der er nemlig nogle gode grundregler, når vi taler glutenfri bagning. På den måde bliver dine glutenfri brød altid luftige indeni og sprøde udenpå.

 

Ingredienser:

 

Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve mine lækre opskrifter på glutenfri chiaboller og glutenfri vafler. God fornøjelse 💛

Glutenfri morgenboller - Opskrift på glutenfri boller med rosiner og mysli
5 baseret på 1 anmeldelser

Glutenfri morgenboller - Opskrift på glutenfri boller

Ingredienser

Tørre ingredienser

  • 150 g fuldkornsrismel
  • 100 g hirsemel
  • 3 spsk Fiberhusk den gule bageversion
  • 1 tsk tørgær den orange yeast
  • 0,5 tsk havsalt
  • 50 g chokolade eller rosiner, tranebær, mysli

Våde ingredienser

  • 4 dl lunken vand
  • 1 spsk kokosolie
  • 1 spsk agavesirup

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 graders alm. ovn.
  • Bland alle de tørre ingredienser godt sammen. Tilsæt herefter de våde ingredienser under omrøring. Lad dejen "hæve" i 5 minutter. Form dine glutenfri morgenboller med en våd ske. Lad dem efterhæve i 10 minutter.
  • Bag dem ved 180 graders alm. ovn i ca. 50 minutter, indtil de er gyldenbrune.